Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Eιναι η global 9.5.19.0
-
Ο/H annonnaki έγραψε:
Άρχισαν και τα δείγματα του mi mix 2s και η φαγούρα εντείνεται. Θα δούμε και κανά mi8 και θα τρελαθούμε.
Και μένα χωρίς AI μέχρι στιγμής μου αρέσουν περισσότερο. Δώστε υλικό. Επίσης με ποια rom είναι αυτές στο mi mix 2s?
-
-
Ο/H foxy4270 έγραψε:
Ο/H Antretng έγραψε:
3.2 based gcam
Να αγαπημένη μου είναι αυτή MGC_3.2.045_FINAL_3.4.apk -
Snapdragon camera (λειτουργεί τέλεια στο redmi note 5 που έχω δεν ξέρω αν είναι λειτουργικό σε σε άλλες συσκευές) για όσα παιδιά ενδιαφέρονται για πειραματισμους..
αρκετά αξιόλογη και με 4κ σωστή λειτουργία στο βίντεο
Σημαντικό είναι ότι η συσκευή μας δεν χρειάζεται root για να δουλέψει το app μιας και η μορφή του είναι σε apk
Phonegyaan shared - Google Drive -
Να ρωτήσω αν ξέρει κανείς για να με κατευθύνει πως να λύσω το πρόβλημα με τον ήχο στα video που τραβάμε, που όταν ειναι σε περιβάλλον με πολύ θόρυβο ο ήχος στην αναπαραγωγή του video είναι παραμορφωμενος. Η συσκευή μου είναι redmi note 5a prime.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H sotsp έγραψε:
Να ρωτήσω αν ξέρει κανείς για να με κατευθύνει πως να λύσω το πρόβλημα με τον ήχο στα video που τραβάμε, που όταν ειναι σε περιβάλλον με πολύ θόρυβο ο ήχος στην αναπαραγωγή του video είναι παραμορφωμενος. Η συσκευή μου είναι redmi note 5a prime.
Ελπίζω στα Mi8 και Mix2s να λύθηκε.
Στις μεγάλες Mi σειρές τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όσο στα Redmi (έως και το Redmi Note 4 τουλάχιστον), αλλά και πάλι ο ήχος είναι απαράδεκτος σε σχέση με LG, SamsAng, HTC, Apple.
Είναι "θέμα".Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Μεγάλη εναπομένουσα πληγή των απανταχού Xiaomi.Ελπίζω στα Mi8 και Mix2s να λύθηκε.
Στις μεγάλες Mi σειρές τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όσο στα Redmi (έως και το Redmi Note 4 τουλάχιστον), αλλά και πάλι ο ήχος είναι απαράδεκτος σε σχέση με LG, SamsAng, HTC, Apple.
Είναι "θέμα".
Δες ενα βιντεο απο U11. Υποψιν, αν ειναι αργό το pc τρώει σκαλώματα στα 60fps το youtube
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Αυτο ειναι που με δυσκολεύει στο να επιστρέψω σε xiaomi αν και θεμα χρονου ειναι
Μέχρι τότε όμως προσωπικά δεν θα "επένδυα" σε ακριβό μοντέλο Xiaomi.
Όταν δίνεις 150 - 200 ευρώ είσαι ανεκτικός με πολλά. Όταν δίνεις 400-500 έχεις απαιτήσεις. Ειδικά όταν ο ανταγωνισμός, με τα ίδια χρήματα, προσφέρει κορυφαία ποιότητα.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Εμενα πάλι κάτι βίντεο που είδα από mix 2s με απογοήτευσαν. Πολύ κακός ήχος (σίγουρα χειρότερος από mi note 3... για u11 δεν το συζητάω καν).
Εντάξει μπορεί να μην τραβάμε συχνά βίντεο (προσωπικά τραβαω κάνα 2 φορές το μήνα) αλλά αυτή τη μια φορά θες ο ήχος να ακούγεται. Και δεν μιλάω ούτε για fps, ούτε ανάλυση, ούτε λεπτομέρια, ούτε θόρυβο ή ταχυτητα εστίασης. Αλλά το να τραβήξεις πχ βίντεο ένα live ή μέσα στη φασαρία ενός πάρτυ και τελικά να μην ακούγεται ο ήχος είναι αρκετά ενοχλητικό.
Ξέρω με σιγουριά ότι θα ξαναπάρω xiaomi και εύχομαι ο ήχος να είναι επιπέδου mi note 3 που στέκεται. Αλλά το mix 2s ενώ το ζαχαρωνα τώρα δεν ξέρω αν θα το πάρω... Εκτος αν φτιάξει σε update (ατάκα που λέμε εδώ και χρόνια και τελικά δεν ήρθε ποτέ). -
Όπως ήταν του mix2 έτσι και του s. Καμμία βελτίωση σε αυτό το τομέα. Κ από ότι διάβασα και το mi8 κληρονόμησε το ίδιο θέμα. Ιδωμεν.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0