Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Ο/H kwstpap έγραψε:
Θα βάλεις parameters super high, model nexus 6p και config back κάτι που γράφει simple (δεν θυμάμαι ακριβώς). Την προτιμουσα γιατί στα πρόσωπα έσκιζε
Αν πάλι τραβάς τοπία ίσως καλύτερα αυτή εδώ MGC_5.3.015_4.apk
Για manual μείνε στη στοκ κάμερα. Την gcam την βάζεις για το hdr+ (φρόντισε να το γυρισεις στο hdr+ enhanced) -
το portait εφε?δουλευει?η να χρησιμοποιω την στοκ για αυτα?
-
Ναι δουλευει (με τις νεώτερες εκδόσεις πχ την δευτερη που σου βαλα). Αλλά γενικά ειναι καλύτερο της στοκ κάμερας. Μονο για το βράδυ αξίζει μιας και η tele την νυχτα ζορίζεται.
Υπόψιν δουλεύει μονο με πρόσωπα. -
-
-
Ο/H thanostonia έγραψε:
Σε mi 8 έχετε δοκιμαστή καμία έκδοση της gcam που να είναι λειτουργική? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μιας που το έφερε η κουβέντα.. Για redmi note 5? Χρησιμοποιεί κάποιος Google cam? Και αν ναι ποια έκδοση?
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Ο/H thanostonia έγραψε:
Σε mi 8 έχετε δοκιμαστή καμία έκδοση της gcam που να είναι λειτουργική? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μπορει κανείς να μου πει εαν σε αυτό το νήμα υπάρχουν φωτό από redmi note 5 και σε ποιον αριθμό;...Πότες θα κάμνει ξαστεριά;
-
Ο/H das_krimi έγραψε:
Μπορει κανείς να μου πει εαν σε αυτό το νήμα υπάρχουν φωτό από redmi note 5 και σε ποιον αριθμό;...
Όλα στο πιάτο τα θες; Πολύ παρέα με τον @demakhs κάνεις ΜΕ φαίνεται....Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0