Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
-
Παιδιά σε σειρά κατάταξης βάση αποτελέσματος ποια θεωρείται τα καλύτερα 5 της xiaomi σε κάμερα?
Εγώ για παράδειγμα θεωρώ κορυφαίο το Mi5s και μετά το Mi8 όπως και το πολύ καλό Note 3.
Αλλά εγώ αυτά τα λέω από προσωπική πείρα και τελευταία επειδή δεν έχω χρόνο μου έχουν ξεφύγει αρκετά σε απόδοση, γι`αυτό αν μπορείτε γράψετε κάποιοι λίγες γνώμες. -
Πολύ καλό ερώτημα έθεσες. Εδώ μπορούν να μας πουν οι γκουρού του νήματος @Antretng @linuxilakis @pavlidisc @foxy4270.
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Παιδιά σε σειρά κατάταξης βάση αποτελέσματος ποια θεωρείται τα καλύτερα 5 της xiaomi σε κάμερα?
Εγώ για παράδειγμα θεωρώ κορυφαίο το Mi5s και μετά το Mi8 όπως και το πολύ καλό Note 3.
Αλλά εγώ αυτά τα λέω από προσωπική πείρα και τελευταία επειδή δεν έχω χρόνο μου έχουν ξεφύγει αρκετά σε απόδοση, γι`αυτό αν μπορείτε γράψετε κάποιοι λίγες γνώμες.
Εξαρτάται τα κριτήρια σου. Αν για παράδειγμα σε νοιάζουν περισσοτερο οι ημερήσιες το mi5s είναι καλύτερο από mi note 3. Αν πάλι σε νοιάζουν οι νυχτερινές τότε καλύτερο είναι το mi note 3 όπου απο κάποιο update και πέρα έσκιζε. Βέβαια κάποια δείγματα που είδα του linuxilaki από miui 10 φαίνεται να την χάλασαν (δεν το χω πια το mn3).
Όσον αφορά το mi8 μαζί με το mix 2s τα θεωρώ τα καλύτερα καμεροκινητα της. Βέβαια δεν τα χω πιάσει, κρίνω μόνο από δείγματα που έχω δει.
Επίσης αρκετά καλή κάμερα έχει το mix 2. Επιφυλάσσομαι βέβαια να δω και το poco f1 και mi 8 se.
Οπότε αν πρέπει να τα βάλω σε μια σειρά είναι mi8 μαζί με mix 2s, mi note 3 μαζι με mi 5s και τέλος το mix 2 (χωρίς να χω δει mi 8 se και poco f1). -
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Τώρα πληγώνεις τον κατεστραμμένο εγωισμό του Αρχισκούληκα Ανδρέα. Είναι που είναι με Mi5S χωρίς κάμερα το έβαλες και προτελευταίο στην δική σου κατάταξη.
Έχω χάσει επεισόδια. Πότε το πάθε ΚΑΙ αυτό; Πρέπει να αρχίσω να μπαίνω τρύπα -
Ο/H Antretng έγραψε:
Έχω χάσει επεισόδια. Πότε το πάθε ΚΑΙ αυτό; Πρέπει να αρχίσω να μπαίνω τρύπα
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Mix 2s
Mi 8
Mi5s -
αν και δεν είμαι τόσο προχωρημένος στις φωτό, ρυθμίσεις κλπ. θεωρώ ότι η xiaomi έχει κάνει τρελή πρόοδο στη κάμερα. σε σύγκριση με samsung s8(απλά τυχαίνει να το έχει κοντινό μου άτομο και είχα τη δυνατότητα σύγκρισης) το xiaomi note 5 είναι αξιοπρεπέστατο. ( με gcam ακόμα καλύτερα αποτελέσματα σε Indoor ειδικά).
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Πολύ καλό ερώτημα έθεσες. Εδώ μπορούν να μας πουν οι γκουρού του νήματος @Antretng @linuxilakis @pavlidisc @foxy4270.
(μήπως, λέω μήπως, ξέχασες κάποιον)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δεν το νομίζω να ξέχασα. Εκτός αν υπονοάς την αφεντομουτσούνα σου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0