Περιμένουμε εσένα να μας δώσεις δείγματα από MiA2 Γιάννη.Ο/H vrs5 έγραψε:
Τι, εδώ δεν έχει γκρίνια σήμερα;![]()
![]()
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Αν σας δώσω δείγματα Γιώργο θα είναι από το ''καλό'' και επειδή είμαι καλό παιδί και δεν θέλω να κλάψετε γι 'αυτό και δεν βάζω
Αν και μέρα όλα καλά είναι, νύχτα όμως το μόνο που παραδέχομαι είναι το mix2s και κανένα άλλο. -
-
Μέχρι στιγμής Χρήστο έχει δείξει σε ''πολλές Ναυ@ρχίδες'' τα δόντια του, άσχετα αν δεν το παραδέχονται οι κάτοχοι.
Και πιστεύω ότι όχι δεν θα το χαλάσουν, θα προσπαθήσουν όμως να φέρουν ''δίπλα του'' το Mi8 εφόσον έχουν τα ίδια ''ματάκια''
Υπομονή θέλει, και δυστυχώς είναι κάτι που δεν διαθέτομεν την σήμερον -
-
-
Καλησπέρα σε όλους..καλώς σας βρήκα λοιπόν..
Κινητό: Redmi Note 4X (Snapdragon 625)
Έκδοση Android: 7.0
Έκδοση MIUI: 9.5.11.0 XTVR
Πλέον Unlocked,root & ενεργοποιημένο api2.
Χρησιμοποιώ μέχρι τώρα CameraMX, MIUI Camera που δημοσιεύθηκε στο MIUI Forum όπου έχει manual χειρισμό για τον χρόνο έκθεσης μέχρι 1/2s και την Stock Camera με HDR+ on & HDR+ cnhanced
Φυσικά δοκίμασα ήδη τις εκδόσεις που υπάρχουν στο thread στο forum MGC_5.1.018_FinalMod_v4.ap & GC_Android-6.0 _arm-arm64_C2API_maxParam.apk αλλά λειτουργούν στα ίδια με την stock που έχω περασμένη.
Υπάρχει κάποια έκδοση κάμερας για το εν λόγω κινητό που να υποστηρίζει σε Manual χειρισμό τον χρόνο έκθεσης μεγαλύτερο από 1/2s που υπάρχει ήδη?
Ευχαριστώ.. -
Ο/H THANOSJ3 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους..καλώς σας βρήκα λοιπόν..
Κινητό: Redmi Note 4X (Snapdragon 625)
Έκδοση Android: 7.0
Έκδοση MIUI: 9.5.11.0 XTVR
Πλέον Unlocked,root & ενεργοποιημένο api2.
Χρησιμοποιώ μέχρι τώρα CameraMX, MIUI Camera που δημοσιεύθηκε στο MIUI Forum όπου έχει manual χειρισμό για τον χρόνο έκθεσης μέχρι 1/2s και την Stock Camera με HDR+ on & HDR+ cnhanced
Φυσικά δοκίμασα ήδη τις εκδόσεις που υπάρχουν στο thread στο forum MGC_5.1.018_FinalMod_v4.ap & GC_Android-6.0 _arm-arm64_C2API_maxParam.apk αλλά λειτουργούν στα ίδια με την stock που έχω περασμένη.
Υπάρχει κάποια έκδοση κάμερας για το εν λόγω κινητό που να υποστηρίζει σε Manual χειρισμό τον χρόνο έκθεσης μεγαλύτερο από 1/2s που υπάρχει ήδη?
Ευχαριστώ..
-
BSG 5.3.015 Mi8 V1Τεστ 12 by giorgos ioannidis, on Flickr
Ημερήσια
BSG 5.3.105 Mi8 V1 by giorgos ioannidis, on Flick -
BSG και τα μυαλά στα κάγκελα... Δουλεύει νύχτα μέρα το παιδί να φτιάξει τις μ$#ακ#ες τις xiaomi. Αντε γιατί και το mi5s με την στοκ miui camera δεν είναι να το βγάλεις το βράδυ. Και με miui 9 ήταν ακόμα χειρότερα. Ήρθε το παλικάρι αυτό και μας άνοιξε τα μάτια. Για να δούμε σε τι επίπεδο θα φτάσει και το mi8
Sent from my MI 8 using Tapatalk -
Ο/H lorenzo81 έγραψε:
BSG και τα μυαλά στα κάγκελα... Δουλεύει νύχτα μέρα το παιδί να φτιάξει τις μ$#ακ#ες τις xiaomi. Αντε γιατί και το mi5s με την στοκ miui camera δεν είναι να το βγάλεις το βράδυ. Και με miui 9 ήταν ακόμα χειρότερα. Ήρθε το παλικάρι αυτό και μας άνοιξε τα μάτια. Για να δούμε σε τι επίπεδο θα φτάσει και το mi8
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Mi 8 gcam
Mi 8 gcam by flickr.com/photos/125325785@N08/ - Flickr2BBcode LITE
Mi 8 stock auto
Mi 8 stock Auto by flickr.com/photos/125325785@N08/ - Flickr2BBcode LITE
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0