12,5 χιλιάδες ISO η stock;
Πού το βρήκε αυτό το νούμερο;
Πού το βρήκε αυτό το νούμερο;

Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΧρήστο το iso ειναι πολύ σχετικό. Κάθε κάμερα έχει διαφορετική κλίμακα. Οπότε δεν εχει τόσο σημασία. Σκόπιμα θα σου βαλω μια συγκριση δυο καμερων όπου η μια ειχε υψηλότερο iso αλλα τα πηγε καλύτεραΟ/H pavlidisc έγραψε:
Βρήκαμε την πηγή της αθλιότητας.
Είχα την εντύπωση ότι μόνο τα Sony ανέβαζαν τόσο ISO.
Τα Xiaomi δεν τα έχω δεί ποτέ πάνω από 6400 (ή 9600...δεν θυμάμαι).
Ας με διορθώσει κάποιος εάν κάνω λάθος.
Το ISO 12.000 θέλει software με @ρxdia...όχι @ρxdia software.![]()
Αφού βγάλεις την stock (π.χ 1/13 και ISO12800 που μάλλον είναι τα τελικιάσματα σε ISO και κατέβασμα χρόνου), βάρα και μία manual την ίδια στιγμή με ISO 6400 και χρόνο 1/6 ή 1/5.Ο/H lorenzo81 έγραψε:
Θα ξανά βγάλω να δω εάν θα χτυπήσει κόκκινο το iso, οι φωτογραφίες είναι με 6 λεπτά διαφορά!
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H akisjes έγραψε:
Παιδιά από ότι πρόχειρα παρατηρώ και επειδή για ένα απογευματάκι είχα το mi8 ,σε σχέση με το mi mix2s που πλέον κράτησα για μόνιμα η διαφορά είναι πιο εμφανής στις νυχτερινές όπου το mix2s είναι ένα σκαλοπάτι ποιο πάνω.Στις πρωινές μικρές διαφορές με κατά την γνώμη πάλι το mi mix 2s σε μικρές λεπτομέρειες δείχνει να αποδίδει καλύτερα.Φυσικα προσωπική μου άποψη ,απλά επειδή έτυχε να τα έχω και τα δύο οφείλω να την μεταφέρω.Και τα 2 κινητά με stock camera
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk