Ώπα οι επενδυτές έφυγαν από την πλατεία? Εγώ το είπα με βάση αυτά που γράφονται δεξιά - αριστερά.
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Γιάννη απίστευτες οι φώτο δεν το περίμενα από mi8.Εσωτερικά το p20 pro έχει κλασσικά το πρόβλημα με το white balance όπως και στο mate 10 pro που είχα.Eξωτερικά έχει έντονη επεξεργασία και η λεπτομέρεια πάει περίπατο...
-
Ο/H scorpio3 έγραψε:
Γιάννη απίστευτες οι φώτο δεν το περίμενα από mi8.Εσωτερικά το p20 pro έχει κλασσικά το πρόβλημα με το white balance όπως και στο mate 10 pro που είχα.Eξωτερικά έχει έντονη επεξεργασία και η λεπτομέρεια πάει περίπατο...
-
Ο/H scorpio3 έγραψε:
Δεν το περιμενα οτι το Mi8 θα ειναι τοσο καλο..
Ενταξει και αυτο εχει μερικα θεματα το βραδυ οπως λιγη υπερεκθεση παραπανω και θορυβο αλλα και ετσι για μενα ειναι καλυτερο απο τα huawei που οπως ξαναειπα δεν το περιμενα.
Ο/H Antretng έγραψε:
Ο/H scorpio3 έγραψε:
Το ιδιο ισχυει και για το p20 pro.
Εδω απο τα δειγματα που εχω δει φτασαμε στο σημειο το Mate να ειναι πολλες φορες καλυτερο απο το p20 pro και μιλαω για ολες τις συνθηκες!
Αυτα!Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be -
Ο/H Antretng έγραψε:
Ο/H alvin1983 έγραψε:
Τελικά σε μένα στο 1/5 κλειδώνει το night sight Τώρα σε αυτές τις συνθήκεςκαι τόσο έβαλα και το Hdr+ για τη σύγκριση και βλέπω διαφορά.
Night sight
Night sight by Alvast Dimitris - Flickr2BBcode LITE
Hdr+ 1/5
Hdr+ 1/5 by Alvast Dimitris - Flickr2BBcode LITE
Night sight
Hdr+
Night sight
Hdr+ 1/5
)
Θα κρίνω λοιπόν το δεύτερο σετ (ισως είναι λιγο κουνημμένη του hdr+ αλλα ειναι σε συγκρισιμα πλαισια). Ειναι οντως πιο ωραία του night αλλα νομίζω οτι οφείλεται σε διαφορετικά denoise parameters. Αν δεις εχει μεν παραπανω λεπτομέρια αλλά εχει και παραπανω θόρυβο (φυσικα την προτιμώ και αν εστηνα τα denoise προς τα εκει θα το πηγαινα). Εννοειται φυσικά οτι ειναι και πιο φωτεινή.
Για να μην παρεξηγηθω, ο λογος που το αναλυω τόσο ειναι επειδη θελω να καταλάβω το πως δουλεύει το mode. Προφανώς δεν εχουν όλοι όρεξη να ασχολουνται με denoise parameters, πιο αργο shutter κλπ. Οπότε μια χαρά χρήσιμο ειναι (αν μη τι αλλο σε τυχον σκοτάδια βαζει μεγαλύτερο iso τελίκιασμα). Μην ξεχνάμε οτι η original gcam των pixels δεν εχει ρυθμισεις σχετικά με parameters και shutter ώστε να εβαζες high + αργό shutter ώστε να φτάσεις αυτή τη ποιότητα. Οπότε για αυτά ηταν αποκάλυψη η διαφορά και για αυτό ειχαμε οι περισσότεροι εντυπωσιαστεί από το συγκριτικό του @Giwrgos_Gkre με το pixel 2 xl.
Αυτη τη συζήτηση την ειχα ξεκινήσει χθες με το @linuxilakis το μεσημέρι πριν βγει gcam για mi8 και ποστάρετε δειγματα. Απλά δεν ειχα προλάβει να ποστάρω τα δείγματα. Και φυσικά εγώ κρίνω επειδή την gcam μου την εχω προσαρμόσει φουλ στο κινητό μου. Η μέση gcam που θα χει ο μεσος χρηστης που δεν θα χει πειραματιστει με model, parameters, denoise κλπ θα απέχει κλάσεις απο το night οπότε όπως λεει ο @lorenzo81 την δουλειά του τη κάνει.Βέβαια δεν αποκλείεται να βγάλουν οι dev night sight με ρυθμισεις denoise, quality parameters κλπ. Εκεί ίσως να ειναι πιο δίκαιη συγκριση.
-
-
Τρομερή ανάλυση Αντρέα!!!
η Gcam αυτή η 6 που τέσταρα δεν έχει custom denoise parameters ώστε να παίξεις και να δοκιμάσεις. Είναι απλή μόνο μοντέλο, min limited by exposure,saturation, high iso in the dark και ποιότητα hdr+ σε ποσοστιαία μονάδα έχει.
Για μένα με τις δοκιμές που έκανα τις λίγες πιο δύσκολο μου φάνηκε να τραβάω με Night sight γιατί τραβάει πιο πολλή ώρα σε σχέση με hdr+ 1/5 που είχα ορίσει.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H alvin1983 έγραψε:
Τρομερή ανάλυση Αντρέα!!!
η Gcam αυτή η 6 που τέσταρα δεν έχει custom denoise parameters ώστε να παίξεις και να δοκιμάσεις. Είναι απλή μόνο μοντέλο, min limited by exposure,saturation, high iso in the dark και ποιότητα hdr+ σε ποσοστιαία μονάδα έχει.
Για μένα με τις δοκιμές που έκανα τις λίγες πιο δύσκολο μου φάνηκε να τραβάω με Night sight γιατί τραβάει πιο πολλή ώρα σε σχέση με hdr+ 1/5 που είχα ορίσει.
Το Night ειναι καλό και χρησιμο αλλά μονο για σκοτάδια κατα την ταπεινή μου άποψη και μονο αν εχεις (καλο) ois. Διαφορετικά ζορίζεσαι χωρίς λογο. Προσωπικά χθες οτι φωτογραφία εβγαλα, την εβγαλα με hdr+.
Πάντως βλέπω οτι εχει βελτιωθει η gcam στο Mi8. Κατι παλαιότερα δειγματα που ειχα δει προτιμούσα την στοκ αλλα τωρα μαλλον ειναι καλύτερη η gcam (εννοω hdr+ με default shutter speed). Οπότε στη θεση σας θα προτιμούσα αυτή για νορμαλ φωτογραφίες και αν τυχον βγαζω κατι πολυ σκοτεινό εκεί θα το γυρναγα σε night sight. Υπόψιν το hdr+ του gcam 6 υστερει σε σχέση με το hdr+ προηγούμενων εκδόσεων που μπορει να το εχετε πχ στο medium. -
Ακριβώς εκεί είναι η ουσία, η υπερανάλυση-εμβάθυνση σε αυτό το thread ναι μεν κουράζει κάποιες φορές, αλλά βοηθάει να καταλάβουμε τις απλές επιλογές που θα μας δώσουν εύκολα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Πλέον με την gcam και γω παρατηρώ καλύτερα αποτελέσματα και προφανώς ενδιαφέρομαι αποκλειστικά για default shutter και hdr+. Άντε να παίξω λίγο με μοντέλα και saturization αλλά δύσκολα καταλαβαίνω διαφορά στην οθόνη του κινητού.
Αν πάρουμε έστω σε συγκεκριμένες συνθήκες, καλύτερο αποτέλεσμα με κάποια gcam, έχουμε και extra επιλογή το night sight για πειραματισμούς κλπ, παίρνουμε το maximum από την όλη συζήτηση.
Ανδρέα δεν μου αρέσει όμως που σετάρεις htc u11+. Πάρε άνθρωπε ένα mi8, ένα mix 2s να παίρνουμε έτοιμα settings σε κάθε έκδοση. -
Ο/H annonnaki έγραψε:
Ανδρέα δεν μου αρέσει όμως που σετάρεις htc u11+. Πάρε άνθρωπε ένα mi8, ένα mix 2s να παίρνουμε έτοιμα settings σε κάθε έκδοση.
Ηταν στο τσακ να παρω mi8, δηλαδη το ειχα παραγείλει και ειχε φτασει και στα χερια μου αλλα ηταν τη περιοδο που ξαφνικα αλλαξε πολιτικη η xiaomi με τις china version και global rom και ξενερωσα. Σκεψου καθως πεταγε για Ελλάδα το china version που ειχα παραγγείλει να μαθαινω την αλλαγη πολιτικης. Προφανως θα μπορουσα να βαλω china dev και να το χω αγγλικά αλλα με ξενέρωσε αυτη η απότομη αλλαγη πολιτικής που μάλιστα ειχε αναδρομικη ισχύ σε παλαιότερες συσκευές. Οπότε το εδωσα χωρις καν να το δοκιμάσω.
Κάποια στιγμη βεβαια πιστευω το μικρόβιο του Miui θα με ξανακερδισει. Ποσες φορές εχουμε γκρινιαξει για συσκευες αλλα και ποσες ακομα παραπανω φορες ξαναγυρίσαμε -
Ο/H scorpio3 έγραψε:
...και τωρα που σε ξεσκεπασα ηρθες εδω περα μετα απο χρονια για να κραξεις αυτα που αποθεωνες??? Χαιρετισματα -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0