ετσι ετσι Χρηστο...Ο/H pavlidisc έγραψε:
@foxy4270
Μερικές φορές στο "απέναντι μαγαζί", νομίζεις ότι αυτός που σχολιάζει μια φωτογραφία είναι .... ο ίδιος με αυτόν που ανέβασε την φωτογραφία ...αλλά με άλλο nickname!
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Edit by NasDriverΟποιαδήποτε αντιπαράθεση από αλλού ή νέα σε αυτό το φόρουμ δεν θα γίνει ανεκτή.
Θέλετε να μιλάτε για φώτο-ποιότητα-ρυθμίσεις, είστε ελεύθεροι και χωρίς κανένα περιορισμό.
Σχόλια του τύπου μου είπες, σου είπα, του είπα κτλ έξω από αυτό το δημόσιο βήμα αλλιώς θα βρεθείτε εσείς εκτός !!!! -
Υπαρχει καποιος τροπος οταν κατεβαζουμε μια νεα εκδοση της gcam οταν κανουμε εγκατασταση να μην καθεται πανω απ την παλια σαν update αλλα να εγκαθιστανται σαν καινουργια εφαρμογη?? Εψαξα λιγο στα γρηγορα δεν βρηκα κατι!
-
Ο/H Xristos Andreou9 έγραψε:
Υπαρχει καποιος τροπος οταν κατεβαζουμε μια νεα εκδοση της gcam οταν κανουμε εγκατασταση να μην καθεται πανω απ την παλια σαν update αλλα να εγκαθιστανται σαν καινουργια εφαρμογη?? Εψαξα λιγο στα γρηγορα δεν βρηκα κατι!
Το apk είναι αυτό appcloner_1.5.8.apk (πλέον είναι το μόνο που δουλεύει) -
Παιδια γνωρίζει κανείς πως ενεργοποιουμε το mirror mode για τις selfie στην google camera?
-
Ο/H Tasos12koufales έγραψε:
Παιδια γνωρίζει κανείς πως ενεργοποιουμε το mirror mode για τις selfie στην google camera?
-
Εμένα γιατί μου βγάζει κάπως άχρωμες τις φωτογραφίες η GC 1a και με λιγότερη ευκρίνεια από την stock σε εσωτερικό χώρο.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Antretng έγραψε:
GCam Tool v2.27 [Pro] APK [Latest] | HostAPK -
καπου ειδα οτι πρεπει να κατεβασω το gcam tool pro και εχει εκει ρυθμισεις για την google camera ισχυει?GCam Tool v2.27 [Pro] APK [Latest] | HostAPK
"GCam Tool simply moves the photos you want (regular, portrait or both) to the location you choose and deletes the rest." -
Ανέβασε λίγο το saturation βρε στο shadow και στο highlight και θα έρθει όπου το θέλεις εσύ.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H Antretng έγραψε:
καπου ειδα οτι πρεπει να κατεβασω το gcam tool pro και εχει εκει ρυθμισεις για την google camera ισχυει?GCam Tool v2.27 [Pro] APK [Latest] | HostAPK
"GCam Tool simply moves the photos you want (regular, portrait or both) to the location you choose and deletes the rest."
-
Αμα δεν ζητάει δικαιώματα root δεν είναι τόσο μεγάλο το ρίσκο. Εγώ πάντως δεν το χρησιμοποιώ. Ειδικά για το flip αν θες τόσο πολύ να το κάνεις μπορείς και μεσω της επεξεργασίας του google photos. Αλλά αν τώρα δείξει το αριστερά για δεξιά δεν θα σκάσω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0