- Για να μην φορτώνει ο σέρβερ...οι φώτο από flickr δεν ανεβαίνουν εδώ, απλά τις βλέπουμε + στο flickr έχουν φουλ μέγεθος
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
- Για να μην φορτώνει ο σέρβερ...οι φώτο από flickr δεν ανεβαίνουν εδώ, απλά τις βλέπουμε + στο flickr έχουν φουλ μέγεθος
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) - Για να μην φορτώνει ο σέρβερ...οι φώτο από flickr δεν ανεβαίνουν εδώ, απλά τις βλέπουμε + στο flickr έχουν φουλ μέγεθος
-
Ο/H annonnaki έγραψε:
Τις είχες έτοιμες (τις εφαρμογές) ή κάθισες και τις έβαλες εκεί επί τόπου;
Ο/H annonnaki έγραψε:
Βγήκε σε ανθρώπινο χρόνο ή χρειάζεται χέρι χειρούργου;
Για τα υπόλοιπα ήταν με την 8.12.13 global beta rom, είναι γνωστό ότι το Mi8 δεν έχει καλό firmware camera όπως οι δικές σου συσκευές σου στο profil. Και να προσθέσω δεν κατέχω καθόλου την τέχνη της φωτογραφίας απλά τραβάω κάποιες. -
Μπορείς να έχεις 3 gcam πάνω ταυτόχρονα και τραβάς με όποια θέλεις.
Και σε night sight θέλει όντως χέρι καλό Γιατί αργεί αλλά βοηθάει λίγο το ois εκεί.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Βρε φίλε @spideman3 νομίζω με παρεξηγήσες. Το ερώτημα για το αν τις έβαλες επί τόπου ή τις είχες έχει να κάνει με αυτό που απαντάει ο @alvin1983. Χρησιμοποιείς 3 διαφορετικές εκδόσεις οπότε ρωτάω αν το είχες έτσι σεταρισμενο ή τις εγκατέστησες επί τόπου.
Για το χέρι χειρουργού εννοώ το long exposure αν δηλαδή βγήκαν εύκολα ή παιδευτηκες (βλ. σταθερό χέρι). Επίσης το εξηγεί ο @alvin1983.
Δεν κατάλαβα το σχόλιο για Άγιο Λουκά κλπ. Το τελευταίο με δικές μου συσκευές και δικές σου επίσης δεν.... Ούτε εγώ είμαι ειδικός, πιο κοντά στο άσχετος θα έλεγα. Απλά παιζω και δοκιμάζω.
Σε κάθε περίπτωση σκοπός μου ήταν να διατυπώσω ποια από αυτές που ανέβασες μου άρεσε περισσότερο. Υποθέτω ότι αυτος ήταν ο σκοπός σου να συγκρίνουμε μεταξύ των εκδόσεων. Όπως και να χει ευχαριστώ για τον κόπο σου να ανεβάζεις δείγματα από διαφορετικές εκδόσεις και να βλέπουμε διαφορές. -
Τωρα φίλε @annonnaki , προσπαθείς, αλήθεια, να βγάλεις άκρη με τον αραχνια?
Αφού το δηλώνει ο άνθρωπος: "δεν κατέχω καθόλου την τέχνη της φωτογραφίας, απλά τραβάω κάποιες."
πριν το κόμμα, είναι πλήρως κατανοητό, με το μετά το κόμμα με μπέρδεψε λίγο κ μένα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H annonnaki έγραψε:
Βρε φίλε @spideman3 νομίζω με παρεξηγήσες. Το ερώτημα για το αν τις έβαλες επί τόπου ή τις είχες έχει να κάνει με αυτό που απαντάει ο @alvin1983. Χρησιμοποιείς 3 διαφορετικές εκδόσεις οπότε ρωτάω αν το είχες έτσι σεταρισμενο ή τις εγκατέστησες επί τόπου.
Για το χέρι χειρουργού εννοώ το long exposure αν δηλαδή βγήκαν εύκολα ή παιδευτηκες (βλ. σταθερό χέρι). Επίσης το εξηγεί ο @alvin1983.
Δεν κατάλαβα το σχόλιο για Άγιο Λουκά κλπ. Το τελευταίο με δικές μου συσκευές και δικές σου επίσης δεν.... Ούτε εγώ είμαι ειδικός, πιο κοντά στο άσχετος θα έλεγα. Απλά παιζω και δοκιμάζω.
Σε κάθε περίπτωση σκοπός μου ήταν να διατυπώσω ποια από αυτές που ανέβασες μου άρεσε περισσότερο. Υποθέτω ότι αυτος ήταν ο σκοπός σου να συγκρίνουμε μεταξύ των εκδόσεων. Όπως και να χει ευχαριστώ για τον κόπο σου να ανεβάζεις δείγματα από διαφορετικές εκδόσεις και να βλέπουμε διαφορές.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλά αράχνια...η οργασία σου φαντασιάζει, τι να πω!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
η οργασία σου φαντασιάζει, τι να πω!!
Όσο αφορά για το Άγιο Λουκά @annonnaki είναι ιδιωτική κλινική με κόστος 2.000 ευρώ την βραδιά τουλάχιστον. Ήθελα να τονίσω ότι έκανα "κορυφαίο" πείραγμα στις φωτογραφίες γιατί η εν λόγο κλινική θεωρείται από τις top. -
Mi8 stock auto Stable pie
IMG_20181215_190531 by John, on Flickr
IMG_20181215_191730 by John, on Flickr
Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be -
Ο/H johnnyman έγραψε:
Mi8 stock auto Stable pie
[mg]https://farm5.staticflickr.com/4851/45641987344_eb9684424a_c.jpg[/mg]IMG_20181215_190531 by John, on Flickr
[mg]https://farm5.staticflickr.com/4815/45641770714_82a6e527f7_c.jpg[/mg]IMG_20181215_191730 by John, on Flickr
Γιάννη πολύ καλη λεπτομέρεια στην pie έγινε καλύτερη η κάμερα!! Δεν χρειάζεται καν η gcam
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0