Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
H tulen v5 δεν μου εγκαταστειτε στο mix 2s.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H GUZGUN έγραψε:
H tulen v5 δεν μου εγκαταστειτε στο mix 2s.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Κάτι δεν κάνεις σωστά
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
edit.
Βέβαια αλλα τα μάτια τα δικά μου και άλλα κάποιου έμπειρου...
-
Mi 9 stock
IMG_20190812_135023 by akis kon/nidis - Flickr2BBcode LITE
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H sso έγραψε:
Κάτι δεν κάνεις σωστά
Τα εικονίδια σου μ'αρεσαν πολύ. Πιο πακέτο είναι?
Στην MGC_6.1.021_xcam_5_beta20 χρησιμοποιείτε τις ρυθμίσεις του josef ή τις έχετε τροποποιήσει? Θα μου πεις ψαξτο. Δεν καταλαβαίνω όμως τα exposure, saturation για να τα πειράξω.
@GUZGUN
Εγώ διεπίστωσα ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με την MGC_6.1.021_MI8_V2b_plus3.apk
ακόμα και αν αλλάξω όνομα με το app cloner.
Εγώ έβγαλα πρώτα τις άλλες που είχα, έβαλα μετά αυτήν την μυστήρια, την κλωνοποίησα, μετά έβαλα πάλι τις άλλες εκτός από αυτήν που είπα πιο πάνω, η οποία ζητάει να κάνει ενημέρωση σε υπάρχουσα, παρ όλο που έχω κάνει κλωνοποίηση και αλλαγή ονόματος.
Το θέμα με τα εικονίδια που σου άρεσαν είναι το dark rus και ταπετσαρία black smoke.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H sso έγραψε:
@GUZGUN
Εγώ διεπίστωσα ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με την MGC_6.1.021_MI8_V2b_plus3.apk
ακόμα και αν αλλάξω όνομα με το app cloner.
Εγώ έβγαλα πρώτα τις άλλες που είχα, έβαλα μετά αυτήν την μυστήρια, την κλωνοποίησα, μετά έβαλα πάλι τις άλλες εκτός από αυτήν που είπα πιο πάνω, η οποία ζητάει να κάνει ενημέρωση σε υπάρχουσα, παρ όλο που έχω κάνει κλωνοποίηση και αλλαγή ονόματος.
Το θέμα με τα εικονίδια που σου άρεσαν είναι το dark rus και ταπετσαρία black smoke.
Την κλωνοποίησα, έσβησα την αρχική και μετά μπήκε. Είναι ίδια έκδοση με την xtreme.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0