Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούδεν ισχυει αυτο που εγραψες...υπαρχουν πολλα σεναρια που η Gcam ειναι ανωτερηΟ/H akisjes έγραψε:
Όταν έγγραψα φίλε μου πριν 15-20 ημέρες ότι είχα πριν το κινητό και ότι στα χαμένα χάνεται χρόνο με gcam ,δεν το έλεγα τυχαία.
να στο θεσω αλλιως...στο 30% των περιπτωσεων ειναι καλυτερη η στοκΟ/H akisjes έγραψε:
Φίλε μου σε μία κουβέντα μιλάμε για την γενική κατάσταση ενός θέματος και όχι για την ειδική.Σε κάθε περίπτωση δεν θα επεκταθω καθωτι αφενως μεν αναγνωρίζω την ειδίκευση σου στο κομμάτι της φωτογραφίας αφετέρου δεν υπάρχει λόγος διαφωνίας.Την εμπειρία μου καταθέτω και μόνο.Απλα σαν επίλογο κράτα ότι με το mix 2s δεν μπήκα καν (ούτε από περιέργεια ) στην διαδικασία της gcam ενώ με το mi9 από το πρώτο 6ωρο που πήρα το κινητό στα χέρια μου.Αυτα...
βασικα και οι δυο χρειαζονται για να εισαι καλυμενοςΟ/H demakhs έγραψε:
Συμφωνώ κ επαυξανω δάσκαλε...με ποσοστό 15/85, για συγκεκριμένες συνθήκες, όμως!!!
εδω ισως και να ηθελε στοκΟ/H Antretng έγραψε:
Redmi Note 7 gcam hdr+ enhanced
(12 frames, default shutter)
IMG_20190727_214629 by Andreas L., on Flickr
Που το ειδες το "υπερβολικό" noise reduction? Αριστερά πάνω στο κτήριο έχει θόρυβο.Ο/H foxy4270 έγραψε:
εδω ισως και να ηθελε στοκαπο αποψη λεπτομερειας δεν μ'αρεσει...υπεβολικο Noise reduction
150 ευρώ συσκευή...με ρυθμίσεις andreas!