Διαφήμιση

βοηθεια για επιλογη κινητου...

• Ο/H giwrgosalim έγραψε:

μπορεις ειτε να τις κανεις μεταφορα στην SIM και μετα να τις χρησιμοποιησεις σε οποιαδηποτε συσκευη, ειτε να τις παρεις απο το κινητο κατεβαζοντας το Sony PC companion αν δεν κανω λαθος και να τις κρατησεις σε αρχειο στο pc και στη συνεχεια να τις βαλεις σε οποια συσκευη θες!
      οταν εχεις 600+ επαφες και μαλιστα στις πιο πολλες πολλαπλα τηλεφωνα...
      δεν ειναι δυνατον να τα μεταφερεις με την sim....
      απλα νομιζω οτι μπορει να γινει με μεταφορα μεσω bluetooth (χωρις να ειμαι σιγουρος)...
      απο την αλλη αυτο με το pc companion ακουγεται πιο λογικο....
      οσο για την μεταφορα μεσω google μονο ασφαλες δεν ειναι....
      δεν τους εχω καθολου εμπιστοσυνη...
      αλλα αν δεν γινεται αλλιως θα ειναι η τελευταια λυση...

=============== Φεβ 6th 2017, 1:11am ===============
      to Xiaomi Redmi pro στο e-shop σε λιγοτερο απο 24 ωρες εξαντληθηκε... :(
    • Στο ειπα! Τα κυνηγαει σαν τρελος ο κοσμος απο ελληνικα καταστηματα με την κατασταση που επικρατει στις αγορες απο κινα! Αλλα και το eshop πιστευω δεν βγαζει πανω απο 15 κομματια ισως και λιγοτερα για να φευγουν τοσο γρηγορα!

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Ο/H gthan έγραψε:

οταν εχεις 600+ επαφες και μαλιστα στις πιο πολλες πολλαπλα τηλεφωνα... δεν ειναι δυνατον να τα μεταφερεις με την sim....
      απλα νομιζω οτι μπορει να γινει με μεταφορα μεσω bluetooth (χωρις να ειμαι σιγουρος)...
      απο την αλλη αυτο με το pc companion ακουγεται πιο λογικο....
      οσο για την μεταφορα μεσω google μονο ασφαλες δεν ειναι....
      δεν τους εχω καθολου εμπιστοσυνη...
      αλλα αν δεν γινεται αλλιως θα ειναι η τελευταια λυση...

=============== Φεβ 6th 2017, 1:11am ===============
      to Xiaomi Redmi pro στο e-shop σε λιγοτερο απο 24 ωρες εξαντληθηκε... :(
      Πως φαίνεται κάποιος που έχει να πάρει καιρό σύγχρονο τηλέφωνο ;) Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις να τις περάσεις στο Google τις επαφές και από εκεί θα συγχρονίζεις άμεσα σε όποια συσκευή Android θέλεις. Ο συγχρονισμός είναι αυτόματος με το που βάζεις ένα gmail. Βασικά δεν ασχολείσαι σχεδόν ποτέ με τις επαφές αν περάστηκαν ή όχι, είναι στον αυτόματο. Όσο για το θέμα εμπιστοσύνης, δεν υφίσταται έκφραση "δεν έχω εμπιστοσύνη στη Google" σε άτομο που κάνει χρήση Android κινητού. Οι εφαρμογές κατεβαίνουν και εγκαθίστανται από το Play Store το οποίο με τη σειρά του για να δουλέψει χρειάζεται οπωσδήποτε εγκατεστημένα Google Services τα οποία είναι χειρότερα για την ιδιωτικότητα από μια σειρά επαφών. Μπορείς να μην βάλεις τίποτε άλλο από Google (αν και είναι αμαρτία να μην έχεις πχ Gmail, Maps και Search, εδώ χρησιμοποιείς το Google Search στο PC :p) αλλά όπως προείπα από τη στιγμή που το AOSP ανήκει στην Google και όλα τα OS variants χρησιμοποιούν sources από εκεί, θες δεν θες τους εμπιστεύεσαι. Android κινητό χωρίς Google Services είτε μας αρέσει είτε όχι (ούτε εμένα μου αρέσει αλλά ce la vie) είναι "κουτσό".

=============== Φεβ 6th 2017, 1:23am ===============
      Edit: Σε ότι αφορά το eshop, επειδή είχα πρόσφατα 3 τηλέφωνα Xiaomi γνωστών από εκεί για "πείραγμα", ετοιμαστείτε για unofficial ROM.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

ετοιμαστείτε για unofficial ROM.
      Ενω απο αλλου ερχονται εγγυημενα με Official! :D
      Ελα μωρε τωρα σιγα, αν εχεις ετοιμαστει να παρεις ενα τετοιο τηλεφωνο πρεπει να εισαι και ετοιμος/ικανος να μπεις στη διαδικασια αλλαγης ROM! :chinese:
      Σε οτι ειπες οσον αφορα τη google συμφωνω απολυτα!

• Εγγυημένο δεν είναι τίποτα φυσικά (πλην των φόρων και του γεγονότος ότι όλοι θα φύγουμε κάποτε από το μάταιο τούτο κόσμο), απλά το αναφέρω γιατί το έχω παρατηρήσει για αγορές από το εν λόγω κατάστημα. Όσο για το να είσαι έτοιμος, μη το λες καθόλου αυτό. Ο περισσότερος κόσμος (το 80-90% και βάλε) δεν έχει ιδέα από φλασαρίσματα, ROMs, εργαλεία, adb κτλ και ούτε θέλει να έχει. 9 στους 10 θέλουν μια συσκευή που θα τους δουλεύει out of the box και θα ψήνει και καφέ και σαφέστατα σε αρκετές περιπτώσεις απογοητεύονται. Απλά για τα Xiaomi είναι νόμος ότι θέλουν χέρι για να τα φέρεις στα μέτρα σου, όταν όμως το καταφέρεις αυτό πετάνε (και ψήνουν ΚΑΙ καφέ !!!).
    • οποτε ακουω και νεες προτασεις για το τι να επιλεξω μεχρι 240-250€
      κι ας μην ειναι απαραιτητα ενα απο αυτα που προειπα...
      θα ηθελα xiaomi γιατι εδω μεσα ειδα οτι τοσος κοσμος ασχοληθηκε σοβαρα με το θεμα κι εχει βρει λυσεις...
      δεν θα ηθελα να πεταξω τα λεφτα μου...
      κυριοτερο για μενα ειναι η αγορα απο Ελλαδα με εγγυηση....

δεν μπορω να πω οτι ειμαι τελειως ασχετος με τα ηλεκτρονικα...
      με τα android ναι... αλλα τοσος κοσμος εμαθε ...
      καιρος να μαθω κι εγω...
    • Συμφωνω οσον αφορα την αγορα απο ελλαδα αλλα οχι τοσο για το θεμα της εγγυησης αλλα κυριος για την ταλαιπωρια! Πιστεψε με ειναι αφορητη αν δεν εχεις υπομονη! :D
      Νομιζω οτι μπορω να δωσω απ ευθειας link απο mygad εδω μιας και ειναι σε συνεργασια με το forum! Αν οχι ας σβηστει.
      Σου προτεινω το mygad διοτι σε οτιδηποτε προκυψει εχεις, εκτος απο την βοηθεια των παιδιων του forum που ειναι ολοι πραγματικα πολυ προθυμοι να χαραμισουν τον ελαχιστο ελευθερο χρονο τους για να βοηθησουν, την προστασια της εγγυησης του mygad το οποιο ειναι συμφωνα με μαρτυριες πολλων ενα απο τα πιο ξηγημενα και αξιοπιστα ελληνικα καταστηματα!
      Σου δινω λοιπον link με τα Xiaomi που εχει το συγκεκριμενο καταστημα στο ευρος των τιμων που ανεφερες! Xiaomi

• Διαφήμιση
    • @gthan Οι δικές μου προτάσεις χωρίς σειρά προτεραιότητας αν και εφόσον υπάρχουν σε Ελληνικά καταστήματα ή σε Ευρωπαϊκές αποθήκες του Κινέζου:

Redmi Pro | X20 3/32 ή X25 3/64 5.5"

Redmi Note 4 |X20 3/32 ή X20 3/64 5.5"

Redmi Note 3 SE ή Pro | SD 650 3/32 5.5"

Redmi 4 Prime | SD 625 3/32 (obsiously!) 5"

Ψάξε, δες, σύγκρινε και αποφάσισε!
    • Το μονο που με κανει να σκεφτομαι το Redmi pro ειναι η οθονη του που ειναι με led...
      τα υπολοιπα χαρακτηριστικα ολων των αλλων λιγο πολυ με υπερκαλυπτουν....