Κακώς Μήτσο διότι ούτε εγώ έχω δουλέψει mac πρόσφατα (έχω να ασχοληθώ πάνω από 10ετια). Όλα τα παραπάνω που αναφέρω είναι σωστά μεν στη θεωρία αλλά όπως καλά γνωρίζεις από τη θεωρία στην πράξη υπάρχει τεράστια διαφορά και θα χρειαστεί σίγουρα πάρα πολύ μεγάλο ψάξιμο με αμφίβολες πιθανότητες επιτυχίας. Γι' αυτό έγραψα εξαρχής ότι η καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση είναι να βρεθεί PC με στημένα Windows (από 7 και πάνω κατά προτίμηση). Οτιδήποτε άλλο θα είναι ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.
Πρώτη φορά Xiaomi no 2: Η επιστροφή
- Σε εξέλιξη
-
-
-
OffTopicΑν και δεν θέλω να πάει η κουβέντα στα πολιτικά σε καμμία περίπτωση, όταν είδα το topic διάβασα "πρώτη φορά αριστερά"...
-
Συνεχίζεις ΜΟΝΟ με PC! MHN προσπαθήσεις να περάσεις ROM με MAC ότι software κι αν βρείς...θα το πάρεις το κινητό στο χέρι!
Βέβαια πάλι διορθώνεται η κατάσταση αλλά δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρεις.
PC. ΜΟΝΟ.
Αυτά από μέρα. Για τα υπόλοιπα υπάρχει κόσμος με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία για να σε βοηθήσει
Ο/H BanditGR έγραψε:
Οτιδήποτε άλλο θα είναι ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.
Ο/H Monty Python έγραψε:
Παιδιά βρήκα pc και είδαμε ότι ο bootloader είναι κλειδωμένος αφού μας σπάσανε τα @@δια.
Θα έλεγα...πολύ καλύτερα που είναι κλειδωμένος.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H Monty Python έγραψε:
Παιδιά βρήκα pc και είδαμε ότι ο bootloader είναι κλειδωμένος αφού μας σπάσανε τα @@δια.
Ξεκλείδωσε με το καλό και εδώ είμαστε. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H Monty Python έγραψε:
Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί είναι καλύτερα που είναι κλειδωμένος?
-
Γιατί εαν ήταν ξεκλείδωτος δεν ξέρεις τον τρόπο που ξεκλείδωσε. Γενικά είναι επικίνδυνο όταν συμβαίνει αυτό. Θα έπρεπε να τον κλειδώσεις πάλι και να τον ξαναξεκλειδώσεις με επίσημο τρόπο.
Τα λέω καλά ρε παλικάρια ή όχι;
from my S7Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
ανοιξε ένα καινούριο θέμα εσύ αγόρι μου:
"ποτέ ξανά xiaomi, μόνο sammy"
κ άσε μας εμάς εδώ, να παλεύουμε με τα παλιοπράγματα!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Γιατί εαν ήταν ξεκλείδωτος δεν ξέρεις τον τρόπο που ξεκλείδωσε. Γενικά είναι επικίνδυνο όταν συμβαίνει αυτό. Θα έπρεπε να τον κλειδώσεις πάλι και να τον ξαναξεκλειδώσεις με επίσημο τρόπο.
Τα λέω καλά ρε παλικάρια ή όχι;
from my S7
-
Ο/H demakhs έγραψε:
ανοιξε ένα καινούριο θέμα εσύ αγόρι μου:
"ποτέ ξανά xiaomi, μόνο sammy"
κ άσε μας εμάς εδώ, να παλεύουμε με τα παλιοπράγματα!!!
Αν το λες για μενα καταρχάς να σε ενημερώσω ότι ακόμα και έτσι όπως είναι το απολαμβάνω το κινητό μου. Κατα δεύτερο είμαι διατεθειμένος να φάω κάποιες ώρες προκειμένου να το κάνω να δουλέψει όπως ακριβώς με βολεύει. Τρίτον έχω πάψει από πολλού να αποκαλούμε ως "αγορι μου" καθώς έφτασα αισίως 47 χρονών. Τέταρτον αν θες να βοηθήσεις κάποιον καλό είναι να λείπουν τα ειρωνικά σχόλια γιατί σε κακοχαρακτηρίζουν. Και τέλος μια σύσταση, η σεμνότητα και το ύφος του pavlidisc μου ταιριάζει περισσότερο σαν αισθητική, αν δεν είσαι διατεθειμένος να βοηθήσεις τουλάχιστον μη χαλάς την προσπάθεια που κάνουν οι άλλοι.
Ευχαριστώ. -
Δεν απευθυνόταν σε σένα βρε. Εμένα "κοροϊδεύει" και είναι το καλύτερο παιδί του forum...να ξές
from my S7Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
@Monty Python, θα τον δεις σιγά-σιγά τον @demakhs...πειραχτήρι σε σημείο που να μας βγάζει από τα ρούχα μας ώρες-ώρες αλλά ταυτόχρονα πολύ καλό παιδί
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα