Πρώτη φορά Xiaomi no 2: Η επιστροφή
- Σε εξέλιξη
-
-
Ο/H GiannisAu έγραψε:
Λοιπόν για αρχή σας ευχαριστώ... George Kaggelaris ναι το ειδα αυτο το θέμα, μου λύθηκαν κάποιες απορίες... Καλός σας βρήκα.... Λοιπόν linuxilakis το bugdet ειναι κάπου στα 200 ευρώ ιντσες μέχρι 5,5, χρήση πολύ youtube πολύ μουσική... λιγα παιχνιδια... και αρκετό ιντερνετ... Χρήση android και πειράγματος καθόλου...
-
-
@BanditGR και @linuxilakis Αυτός που έχει Note 3 SE (ο υποφαινόμενος) προτείνει Note 4 και αυτός που έχει Note 4 προτείνει Kenzo!!! LOL
Ωρε που πάμε ρε!!! -
Να πω την αλήθεια και στα 3 αυτα μοντέλα ειμουν ενα κλικ πριν τα παραγγείλω τα Redmi Note 4 και Redmi Pro στις 5.5" μου αρέσουν εμφανισιακά πολύ, αλλα το redmi note 3 pro έχει την 800αρα... παλι σε δίλημμα χαχα
-
-
Ντουγρου ισια κατ'!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αν εχω καταλάβει καλα τι ειναι η 800αρα ε...χαχαχαχα... Ειναι η συχνότητα που δίνου 4G στην ελλάδα... Σωστά?
-
Ναι αλλά όχι για όλα τα δίκτυα , τουλάχιστον προς το παρόν !
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
...μια από τις συχνότητες του 4g στην Ελλάδα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
199 θα το βρεις πλέον από το δίκτυο της Infoquest και με 2 χρόνια εγγύηση
-
είναι η συχνότητα που παίζουν κυρίως στην επαρχία επειδή λειτουργεί καλύτερα. Μικρότερη διείσδυση αλλά πάει μακρύτερα. Κύριως wind. Αλλά και τα άλλα δύο την χρησιμοποιούν σε κάποιες περιοχές. Στα αστικά κέντρα παίζουν σε άλλες μπάντες που ήδη είναι χτισμένα. Ότι τηλέφωνο και να πάρεις θα παίζει στα κέντρα μας. Στην επαρχία αν πέσεις σε 4g που χρησιμοποιεί 800 και δεν την έχεις... συνήθως εκεί το 3g (που μια χαρά είναι σε ταχυτήτες κατά τα άλλα) δεν παίζει καλά.
Π.χ στο χωριό της γυναίκας μου την Αμαλιάδα το 3g σέρνεται στο κέντρο. Πιστεύω να βοήθησα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα