Καλημέρα, χαίρομαι που τα κατάφερες, είμαι εκτός, σήμερα γυρνάω πίσω...με ποια ρομ είσαι τελικά ?
XIAOMI REDMI 4 Standard Απορίες & λύσεις ( ; ) [SOLVED]
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi 4
-
-
Παιδιά καλησπέρα .
NasDriver φίλε μου δεν ειμαι συχνός επισκέπτης ,σου ζητώ συγνώμη .Μόλις τώρα είδα το μηνυμά σου .
Ξαναμπήκα στο θέμα που είχα ανοίξει ,γιατί το κινητό μου παρουσίασε ένα πρόβλημα στο μέσο της οθόνης .Συγκεκριμένα χάνεται η επαφή του digitizer την lcd ,απο το μίσο της οθόνης και κάτω για ένα πόντο .Είναι ένα γνωστό πρόβλημα που παρουσιάζουν τα digitizer .
Για να το ξεκλειδώσω σήμερα χρησιμοποίησα το otg cable με mouse και παρατήρησα πως μια χαρά δουλεύει το βελάκι στο σημείο που δεν πιάνει το digitizer ,έτσί υποθέτω πως είναι hardware το θέμα .Το κινητό έχει εγγύηση για άλλους 9 μήνες και λέω να το στείλω πίσω τις επόμενες ημέρες για επιδιόρθωση ή αντικατάσταση .
-Το πρόβλημα είναι πως του έχω ξεκλείδωτο bootloader και άλλη απο αυτό που μου ήρθε rom .Μπορείτε να με βοήθησετε να κλειδώσω ξανά τον bootloader και να επιστρέψω σε μία εργοστασιακή rom ;Με έχει φάει η γυναίκα μου ...Help !!!!
-
Ακολουθείς αυτόν τον οδηγό ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Το Redmi 4 έχει μόνο κινέζικη ρομ, οπότε δεν έχεις θέμα, βάζεις την κινέζικη stable.
Για να κλειδώσει όμως ο bootloader θα επιλέξεις στο mi flash το : flash all and lock -
Σε ευχαριστώ .
-Πρώτα κλειδώνω bootloader και μετά περνάω την chinese stable(έχεις κάποιο link για αυτήν);
Το κινητό μου επίσης είχε την miui global 8.0 stable 8.0.3.0.0(MCECNDG) και όχι αυτήν που προτείνεις .
-Λές να έχω πρόβλημα με την εταιρεία ,αμα τους το στείλω με άλλη;
Θα φαίνεται πάντως σαν να έχει γυρίσει σε ''εργοστασιακές ρυθμίσεις'',λες να κοιτάξουν rom ; -
Θα γυρίσει σε κατάσταση εργοστασίου, ακόμα και να κοιτάξουν ρομ τι θα σου πουν ? Γιατί έχει official rom και όχι μαϊμού που βάζουμε εμείς ?
-
Σωστά έχεις δίκιο .Σχετικά με το :
-Πρώτα κλειδώνω bootloader και μετά περνάω την chinese stable(έχεις κάποιο link για αυτήν);Τι συνιστάται ; -
Ταυτόχρονα γίνεται , δες ποστ 39 στα έχω βάλει όλα
-
Παιδιά καλημέρα,
είμαι σε μια φάση το πετάω δεν το πετάω μέχρι που είδα το νήμα σας και κατάλαβα ότι και άλλοι έχουν το ίδιο θέμα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας .
Το κινητό prada ήρθε με ελληνική ρομ 8.0.3 η οποία έκανε reboot σε διάφορες χρονικές στιγμές. Αφού το κινητό ήταν με κλειδωμένο το bootloader πέρασα με το MIpcsuite την κινεζικη stable 8.1.5.0 Έκανα την αίτηση μέσω υπολογιστή για unlock εδώ και 3 ημέρες. Εχθές μου ήρθε μήνυμα με κωδικό ο οποίος θα ήταν ενεργός για 5 λεπτά? ενώ βρισκόμουν στη δουλειά και το πήρα είδηση 1 ώρα μετά, δοκιμάζοντάς το δεν ξεκλείδωσε τίποτα. Ξανά έκανα αίτημα αλλά τίποτα και ζώ και με το άγχος μήπως ξανα στείλουν μήνυμα ώρα που δεν μπορώ να ασχοληθώ με το κινητό. Εάν έχετε κάποια ιδέα σας ευχαριστώ για τη βοήθεια -
NasDriver
καλησπέρα .
Όπως έιχα πει δεν μπαίνω συχνά και δεν σε ευχαρίστησα για την τελευταία φορά μιάς και μου δούελεψε αυτό που μου πρότεινες.
Πήρα και backup μάλιστα μέσω twrp έτσι ωστέ όταν θα το πάρω αύριο να το επαναφέρω .Το πρόβλημα είναι οτί δεν ξέρω πως .
Μπορείς σε παρακαλώ να με κατατοπίσεις ;
Ο/H Konstantinos s έγραψε:
Παιδιά καλημέρα,
είμαι σε μια φάση το πετάω δεν το πετάω μέχρι που είδα το νήμα σας και κατάλαβα ότι και άλλοι έχουν το ίδιο θέμα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας .
Το κινητό prada ήρθε με ελληνική ρομ 8.0.3 η οποία έκανε reboot σε διάφορες χρονικές στιγμές. Αφού το κινητό ήταν με κλειδωμένο το bootloader πέρασα με το MIpcsuite την κινεζικη stable 8.1.5.0 Έκανα την αίτηση μέσω υπολογιστή για unlock εδώ και 3 ημέρες. Εχθές μου ήρθε μήνυμα με κωδικό ο οποίος θα ήταν ενεργός για 5 λεπτά? ενώ βρισκόμουν στη δουλειά και το πήρα είδηση 1 ώρα μετά, δοκιμάζοντάς το δεν ξεκλείδωσε τίποτα. Ξανά έκανα αίτημα αλλά τίποτα και ζώ και με το άγχος μήπως ξανα στείλουν μήνυμα ώρα που δεν μπορώ να ασχοληθώ με το κινητό. Εάν έχετε κάποια ιδέα σας ευχαριστώ για τη βοήθεια
-
Ο/H Konstantinos s έγραψε:
Εάν έχετε κάποια ιδέα σας ευχαριστώ για τη βοήθεια
Ο/H DimitrisPapamichas έγραψε:
Όπως έιχα πει δεν μπαίνω συχνά και δεν σε ευχαρίστησα για την τελευταία φορά μιάς και μου δούελεψε αυτό που μου πρότεινες.
Ποια ρομ έχεις τώρα ? -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H DimitrisPapamichas έγραψε:
-
Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να περάσεις εκ νέου την ελληνική ρομ....το backup από TWRP μπορείς να το επαναφέρεις εάν περάσεις ξανά TWRP.
Αν όμως πήρες backup όταν είχες πρόβλημα, θα σου επαναφέρει και το πρόβλημα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0