Το ένα όμως θα κολαει πιο καλά από ότι καταλαβαίνω. Το mi δλδ
Mi5s - Screen Protectors και Θήκες
-
-
Κερασάκι στην τούρτα : Το PZOZ δεν έχει κόλλα στο κέντρο. Έκατσε πολύ καλά, δεν άφησε κενά, δεν καταλαβαίνεις ότι στο κέντρο δεν έχει κόλλα... αλλά δεν έχει κόλλα.
Ίδια παραγγελία με του RN4 αλλά αυτό είναι εντελώς διαφορετικό.
Δεν πειράζει... όσο αντέξει
Έχει πάντως τρομερά καλύτερη ευκρίνεια σε σχέση με τη ζελατίνα που είχα. Κάτι είναι και αυτό.
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Κερασάκι στην τούρτα : Το PZOZ δεν έχει κόλλα στο κέντρο. Έκατσε πολύ καλά, δεν άφησε κενά, δεν καταλαβαίνεις ότι στο κέντρο δεν έχει κόλλα... αλλά δεν έχει κόλλα.
Ακριβώς έτσι είναι όλα τα no name τζαμακια που έχω πάρει εγώ, και δεν έδωσα ποτέ πάνω από 1€..Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist. -
ΕΔΩ φωτό από το PZOZ.
Ο/H ronin13 έγραψε:
Ακριβώς έτσι είναι όλα τα no name τζαμακια που έχω πάρει εγώ, και δεν έδωσα ποτέ πάνω από 1€..
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Μόνο όταν θα κάνεις ταπ στο κέντρο κάποιες φορές έχει την αίσθηση του κενού. Χρήστο άμα δεν το βάλεις το mi και δεν το θες για spare να με θυμηθείς το θέλω μιας που είναι άσπρο. Πληρώνω όσο όσο...Μου είπε και ο @geosn8 αν ήθελα το δικό του αλλά είναι μαύρο και θα είναι χάλια...
-
-
Παιδιά το screen protector με το λογότυπο mi σαν αυτό που μου περισσέψε (και δεν ξέρω τι να το κάνω) είναι αν όχι το καλύτερο απ όλα απ τα καλύτερα.. Όταν είχα εγώ mi5s αυτό είχα μόνιμα..Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Αν δεν βρεθεί κανένας όταν θα έρθεις για καφέ φερτο σε μένα. Αλλά πρώτα δες μήπως άλλος με μαύρη πρόσοψη το θέλει.
-
Το PZΟΖ με καλημέρισε με μια τεράστια "πετρελαιοκηλίδα" στο κέντρο. Η ΓΤΠ αγορά ολοκληρώθηκε.
Το απόγευμα ξηλώνω και βάζω το mi.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Άντε αγόρι μου....Δεν πειράζει έτσι είναι αυτές οι αγορές τζόκερ είναι ...απλά μπορεί να σου κάτσει
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Παιδιά το screen protector με το λογότυπο mi σαν αυτό που μου περισσέψε (και δεν ξέρω τι να το κάνω) είναι αν όχι το καλύτερο απ όλα απ τα καλύτερα.. Όταν είχα εγώ mi5s αυτό είχα μόνιμα..
Αν είναι μαύρο με ενδιαφέρει!Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0