Mi5s - Screen Protectors και Θήκες
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
@apsogos4ever το tempered αγόρασες που καλύπτει τα πάντα απο την ultimate shield? Ή το film?
Απο την ultimate shield δεν μου έχει έρθει ακόμα. Μέσα στήν εβδομάδα....απο την 2 brodect δεν καλύπτει το κεντρικό κουμπί. Ομως όπως είδες και στο βίντεο δεν φαίνεται τίποτα.
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
αυτο?
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
αυτο?
Και αυτο και το φιλμ που εχει αν δεις παρακάτω
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Αν της 2brotect το φιλμ το οποίο έχει 6 ευρώ το ζευγάρι είναι άριστο, φαντάζομαι ότι της Ultimate Shield που έχει 10ευρω αλλά είναι για μπρος πίσω θα σκοτώνει.
-
-
-
Δοκίμασα 3 διαφορετικά tempered τα οποία δεν μου άρεσαν. Αν και αρκετά στενότερα από την οθόνη στις άκρες δεν κολλούσαν και δεν πρόκειται να αφήσω tempered χωρίς να κολλάει στις άκρες σε αυτό το θηρίο. Θα πάρω και τα film της brotect να δοκιμάσω γιατί με ξάφνιασε ευχάριστα η εικόνα που είδα.
Ερώτημα 1. Προφανώς αναφέρεσαι στο clear και όχι στο matte.
Ερώτημα 2. Αναφέρετε βιντεάκια για εφαρμογή στο youtube. Με αυτό τον nickname σε βρίσκω;
Ευχαριστώ. -
Ο/H annonnaki έγραψε:
Δοκίμασα 3 διαφορετικά tempered τα οποία δεν μου άρεσαν. Αν και αρκετά στενότερα από την οθόνη στις άκρες δεν κολλούσαν και δεν πρόκειται να αφήσω tempered χωρίς να κολλάει στις άκρες σε αυτό το θηρίο. Θα πάρω και τα film της brotect να δοκιμάσω γιατί με ξάφνιασε ευχάριστα η εικόνα που είδα.
Ερώτημα 1. Προφανώς αναφέρεσαι στο clear και όχι στο matte.
Ερώτημα 2. Αναφέρετε βιντεάκια για εφαρμογή στο youtube. Με αυτό τον nickname σε βρίσκω;
Ευχαριστώ.
Σου στελνω πμ
Μετά από αρκετά έξοδά....και έχοντας δοκιμάσει αρκετά screen protector ο νικητής κατά την δική μου άποψη είναι η μεμβράνη 2brotect η οποία τελικά είναι άριστη.To tempered glass full cover black που πήρα όταν το έβαλα πάνω νόμιζα ότι το κινητό είναι εργοστάσιο.... Όμως παρατήρησα κάτι που προσωπικά εμένα με ενοχλεί.Στο φως ,στο κέντρο της οθόνης φαίνεται κατι σαν ουράνιο τόξο γιατί απο κάτω προφανώς έχει αέρα.Δεν έχει κολλα παρά μονο γύρω γύρω.Η μεμβράνη της ultimate δεν ξέρω, την ώρα που την έβαζα κάτι δεν μου άρεσε... Πιεζα για να αφαιρέσω το νερό με την πιστωτική (με βελούδο) καλλυμενη και μου φάνηκε καπως φτωχη...τα έχω βγάλει προσεκτικά και θεωρώ ότι μπαίνουν σε άλλο κινητό.Τα χαρίζω.Στειλτε πμ
Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0