Τελικα που καταληξαμε ? Εχω παρει 2-3 tempered glass αλλα μεχρι τωρα κανενα δεν μου αρεσε....
Mi5s - Screen Protectors και Θήκες
-
-
Καλημέρα απο νέο χρήστη Mi 5s,τελικά ποια μεμβράνη ή tempered glass έχετε αποφασίσει ότι αξιζει; Περιμένω της Nillkin εγώ που φυσικά την παρήγγειλα πριν μπω εδώ για να διαβάσω οτι δεν βολεύει.
Πήρα μαζί και την διάφανη θήκη της Nillkin.O μόνος λόγος που βάζω θήκη είναι γιατί η συσκευή γλυστράει στο χέρι. -
Αυτο εδω νομιζω ειναι η καλυτερη επιλογη τι λετε screen protector for Xiaomi Mi5S: BROTECT AirGlass ?
-
Αυτό είναι από τα καλύτερα έχουν πει εδώ τα παιδιά εδώ πέρα και ας μην το έχω δοκιμάσει.. Εγώ φοράω screen protector από alli express με το λογότυπο mi επάνω και είμαι ευχαριστημένος.. Δες το λίγες σελίδες ποιο πριν για να καταλάβεις..Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
Στο έστειλα μιας και δεν ξέρω πως να το ανεβάσω εδώ..!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
-
Στειλε μου και εμενα το λινκ να το δω, φαινεται να ειναι πολυ ωραιο.
-
Εμείς να μη το δούμε, που φαίνεται πολύ ωραίο; :pAnyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
Το λινκ αν το έβαλα σωστά και επιτρέπεται είναι αυτό αλλά είμαι σε διακοπές και δεν το βλέπω από το pc μου αν το δείχνει στην σωστή μορφή!! Αν δεν είναι πείτε μου να το σβήσω!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
-
Παιδια καλημερα,σημερα διαπιστωσα πως υπαρχει μια γρατζουνια στην οθονη,ισα ισα που φαινεται,αλλα υπαρχει και θελω να βρω κανενα τζαμακι να του βαλω πριν παθω κανενα εγκεφαλικο,εχετε να προτεινετε κανενα καλο τζαμακι; βλεπω οτι ειναι λιγο δυσκολο να βρουμε λογο της ιδιαιτεροτητας της οθονης
-
-
Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη θήκη IPAKY... τέλεια εφαρμογή, εξαιρετική ποιότητα, στιβαρή κατασκευή (μέχρι και δικά της ξεχωριστά κουμπιά έχει).
Δε ξέρω αν αντέχει στο χρόνο και δε με νοιάζει, τη δουλειά της τη κάνει, το κινητό δείχνει όμορφο... κι αν ξεφτίσει την αλλάζω... τη πήρα 10€ από σκρουτζομάγαζο και μόλις την άνοιξα λέω και λίγα έδωσα... μετά τη βρήκα στο ali 4.5€ και χτύπησα και μία απο κει για καβάτζα (κι ας έρθει και σε ένα εξάμηνο)
Ωστόσο, όσο ικανοποιημένος είμαι με τη θήκη, τόσο απογοητεύομαι από το screen protection... έχω δοκιμάσει κάμποσα φτηνά tempered (κολώνω να πάρω ακριβό, ήδη κλαίω κάμποσα 4ευρα) αλλά όλα είναι αδικαιολόγητα πιο στενά ρε παιδιά στα πλαϊνά bezels... νταξ', καταλαβαίνω το θέμα λόγω του 2.5D αλλά όσα δοκίμασα είναι τουλάχιστον 5mm πιο στενά σε κάθε άκρη... δουλειά δε κάνουν, είναι ενοχλητικά στην αφή και απαίσια στην όψη.
Τα ίδια και το Brotect Airglass στο οποίο είχα εναποθέσει τις ελπίδες μου (η φωτό παρακάτω είναι από αυτό)
Αν κάποιος έχει δοκιμασμένη λύση δώστε κανα link συγκεκριμένο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0