Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα θέμα με την οθόνη. Οταν κλείνω μια εφαρμογή (πχ facebook) μου εμφανίζεται μια παράλληλη μαύρη γραμμή από την αρχή της οθόνης ως την μέση, κάποιες φορές είναι ορατή άλλες φορές όχι. Τι μπορεί να φταίει??
Τη μαύρη γραμμή στην εμφανίζει πάντα? Αν μπορούσες να ανεβάσεις μία φωτογραφία όταν συμβαίνει αυτό καλό θα ήταν. Επίσης ένα screenshot για να ξέρουμε ποιά ρομ φοράει η συσκευή (Ρυθμίσεις-->σχετικά με το τηλέφωνο)
το έκανα. Δεν αλλάζει κάτι.οταν κλείνω πχ τά σχόλια στο fb σαν να σαρώνει μία μαύρη γραμμή από πάνω στην οθόνη μέχρι την μέση.την παρατηρείς μόνο όταν είναι λευκή ή οθόνη
Δηλαδή κάνε το παρακάτω: κράτησε το κινητό οριζόντια, κάνε δοκιμή , μετά κάθετα, κάνε πάλι δοκιμή.
Τι παρατηρείς, είναι στο ίδιο σημείο της οθόνης πάντα ή κάνει και αυτό το effect rotate;
οταν κάνω rotate το κάνει πάλι. Γυρνάς το κντ και γυρνάει και αυτή ή γραμμη όταν χρησιμοποιείς εφαρμογές τύπου fb ,viber. Σέ άλλες περιπτώσεις δεν είναι ορατό.
=============== Φεβ 7th 2017, 10:32pm ===============
κανει rotate και αυτό στην ουσία
Αυτό είναι καλό γιατί δείχνει οτι δεν είναι θέμα στην οθόνη! Αν ήταν κάποιο θέμα στην οθόνη (πχ backlight;) θα έπρεπε πάντα να στο κάνει στο ίδιο σημείο της.
Προσωπικά δεν το έχω ξαναδεί και δεν μπορώ να φανταστώ απο που προέρχεται, οπότε το μόνο που μπορώ να προτείνω είναι να κρατήσεις ένα backup τα πάντα και να προχωρήσεις σε ένα factory reset να δεις μήπως στρώσει.