mi4 recovery 2.0.1
-
-
Ο/H Elenita athana έγραψε:
Καλησπερα, εχω το mi4 και κατι πατησα και μου εκλεισε το κινητο μου αναβοσβηνει και πανω γραφει mi recovery 2.0.1 μια ωρα το κανει. δεν ξερω τι να κανω.
Ευχαριστω Ελένη
-
τιποτα δεν κανει .. κανει παλι το ιδιο εχω τρελαθει
=============== Φεβ 7th 2017, 7:45pm ===============
τι να κανω?? θελω να βαλω τα κλαματα. θα χασω ολα τα αρχεια μου. ολο αναβοσβηνει εδω και ωρα.. ειμαι και ασχετη απο αυτα
=============== Φεβ 7th 2017, 7:47pm ===============
ποτε θα σταματησει να το κανει αυτο?? δεν μπορω. τα νευρα μου. -
κράτα πατημένα τα volume up & power να μπεις σε recovery mode και βγάλε αν μπορείς φώτο από άλλο κινητό να την ανεβάσεις εδώ να δούμε τι δείχνει.
-
τιποτα δεν κανει .. κανει παλι το ιδιο εχω τρελαθει
=============== Φεβ 7th 2017, 7:45pm ===============
τι να κανω?? θελω να βαλω τα κλαματα. θα χασω ολα τα αρχεια μου. ολο αναβοσβηνει εδω και ωρα.. ειμαι και ασχετη απο αυτα
=============== Φεβ 7th 2017, 7:47pm ===============
ποτε θα σταματησει να το κανει αυτο?? δεν μπορω. τα νευρα μου.
-
-
μου κολλουσε το φεισμπουκ και ελεγα μηπως ειχε ιο και πατησα κατι για να καθαρισει απο τους ιους ενα απο τα προγραμματα δεν θυμαμαι και κατι πατησα και εκλεισε. και η οθονη αναβοσβηνει και πανω γραφει mi recovery 2.0.1 πολυ γρηγορα το γραφει και ξανασβηνει. και παλι αναβοσβηνει. η οθονη δεν γραφει τιποτα. κενη απλα αναβοσβηνει. δεν μπορω εχω τρελαθει.το παταω να κλεισει κλεινει λιγο και παλι ανοιγει και αναβοσβηνει. τωρα εχει κολλησει με ανοιχτη οθονη στο σηματακι mi. δεν ξερω τι να κανω ειμαι και ασχετη τελειως. εδω και 3 ωρες. το συνδευω με υπολογιστη και λεει δεν αναγνωριζει το usb γιατι ειναι παλιοτερη εκδοση
-
@Elenita athana Ηρέμησε ψυχραιμία πες μας αν είχες official rom η unofficial, αν έχεις ξεκλειδώσει ξέρεις κατι να μας πεις για να βοηθήσουμε ??
=============== Φεβ 7th 2017, 8:26pm ===============
@Elenita athana Πάτησε συνεχόμενα το Pauer και πες μας -
το κινητο μου το εφεραν απο κινα. δεν εχω κανει ποτε αναβαθμιση η κατι τετοιο μονο την γλωσσα εχω βαλει σε ελληνικα δεν εχω κανει τιποτα αλλο. και ακομα αναβοσβηνει
=============== Φεβ 7th 2017, 8:31pm ===============
παταω και βγαζει για λιγο το σηματακι και ξανααναβοσβηνει τα ιδια εδω και 3 ωρες -
@Elenita athana Τι έκανες ακρίβως που πήγες να σβήσεις πράγματα μέσα στο κινητό, βασικά ηρέμησε όλα γίνονται απλά πρέπει να βοηθήσεις και εσύ, πες ακριβως αν θυμάσαι τι έκανες και εσβησες πρόγραμμα
-
παταω και βγαζει για λιγο το σηματακι και ξανααναβοσβηνει τα ιδια εδω και 3 ωρες
-
το κινητο μου το εφεραν απο κινα. δεν εχω κανει ποτε αναβαθμιση η κατι τετοιο μονο την γλωσσα εχω βαλει σε ελληνικα δεν εχω κανει τιποτα αλλο. και ακομα αναβοσβηνει
=============== Φεβ 7th 2017, 8:31pm ===============
παταω και βγαζει για λιγο το σηματακι και ξανααναβοσβηνει τα ιδια εδω και 3 ωρες
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0