Redmi Note 3 pro με χαμένα ΙΜΕΙ
-
-
Δες με μια μικρή αναζήτηση στο google για καταστήματα στην Αθήνα ---> proximity calibration - Αναζήτηση Google
-
Παει το μυαλο σου τι εχει συμβει;
-
Δεν μας έχεις πει ΤΙ έχεις κάνει και με ποιους οδηγούς και κατέληξες με brick + lost IMEI-MAC anddress.
Τα brick δεν γίνονται έτσι απλά... -
Βοοtllop σε miui 7.προσπαθεια επαναφορα απο twrp σε miui 7 παλι bootloop.fastboot rom miui 7 παλι bootloop.fastboot rom 8 ανοιγει χωρις ομως wifi.απο εκει αρχιζοιυν τα πειραματα βάζοντας rom μεσω twrp και καπου εκει χανεται κ το imei.τωρα ειμαι στο σημειο με ξεκλειδωτο bootloader, περασμενο twrp,miui 8
-
Πως περάσες το TWRP και ποια ρομ είχες πριν το περάσεις ?
Είχες official rom ή unofficial ?
Για να περάσεις TWRP πρέπει να κάνεις official unlock το bootloader με mi account ?
Είχες κάνει official unlock ή έκανες καμία πατέντα για unofficial unlock ? Αν ναι στο δεύτερο με ποιον τρόπο...
Επίσης αν δεν είχες κάνει official unlock απλά το βρήκες ξεκλείδωτο και πέρασες TWRP ?
Ποιο TWRP πέρασες και ποια ρομ έβαλες μετά ?
Μήπως είχες βάλει CM ? Υπάρχει πρόβλημα κατά την επαναφορά από CM σε official MIUI
Ποιες fastboot rom έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα και με ποια miflash tool ?
Από τι κατάσταση ? edl mode ή fastboot mode ? με ποια miflash tool ?
Μερικές ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΕΣ ερωτήσεις που αφορούν στο τι έχεις κάνει ή δεν έχεις κάνει μέχρι τώρα...αυτά φίλε μου αποτελούν ΙΣΤΟΡΙΚΟ του προβλήματος...προσωπικά φεύγω ταξίδι σήμερα κα ιδεν έχω χρόνο να το ψάξω...η επαναφορά ΙΜΕΙ σε snapdragon δεν είναι τόσο εύκολη, ίσως καλύτερα να το πας σε κατάστημα που θα έχουν τον χρόνο να ασχοληθούν πιο διεξοδικά -
Επειδη ολα αυτά τα έχω κάνει με official τροπους και με τους οδηγούς που ειναι εδω στο forum γι αυτο κ ρωτησα ποιος ξέρει που να το παω να το κοιταξουν.αν εχεις καποιο service να προτείνεις είμαστε οκ.δεν ειχα σκοπο να μου λυσεις το προβλημα απο εδω.
Peace -
Μακάρι να είχα τον χρόνο να το λύναμε από εδώ...όμως το ιστορικό ενός προβλήματος είναι ιστορικό και βοηθάει-δίνει κατευθύνσεις προς τα που να κινηθούμε...με ποιο σωστές οδηγίες-κατευθύνσεις.
Αν θες περίμενε μπας και έχει κάποιος καμία πρόταση αλλιώς μάλλον θα πρέπει να το πας σε κατάστημα...στο Αιγάλεω υπάρχει ένα που λένε ότι είναι καλό, αλλά δεν θυμάμαι το όνομά του.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0