[XTRV-7.2.9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/2 14:00)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Διότι έχουμε δει στην πράξη ότι όταν κάνεις αναβάθμιση σε major Android version, είναι πάρα πολύ πιθανό να κλειδωθεί εκ νέου ο bootloader. Δεν είναι κάτι που μπορεί απαραίτητα να αποφευχθεί, γι' αυτό και συνήθως συνίσταται η μετάβαση να γίνεται μέσω επίσημης developer ROM (ώστε αν κλειδωθεί ο BL να μπορεί να ξεκλειδωθεί σχετικά εύκολα, χωρίς τα γνωστά errors) και μετά να περνιέται συμβατό custom recovery (δηλαδή για εμάς TWRP με σωστό kernel) και η οποιαδήποτε custom ROM στο τέλος. Ξαναλέω όμως περιμένετε μέχρι να δώσουν τα παιδιά οδηγίες.
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Διότι έχουμε δει στην πράξη ότι όταν κάνεις αναβάθμιση σε major Android version, είναι πάρα πολύ πιθανό να κλειδωθεί εκ νέου ο bootloader. Δεν είναι κάτι που μπορεί απαραίτητα να αποφευχθεί, γι' αυτό και συνήθως συνίσταται η μετάβαση να γίνεται μέσω επίσημης developer ROM (ώστε αν κλειδωθεί ο BL να μπορεί να ξεκλειδωθεί σχετικά εύκολα, χωρίς τα γνωστά errors) και μετά να περνιέται συμβατό custom recovery (δηλαδή για εμάς TWRP με σωστό kernel) και η οποιαδήποτε custom ROM στο τέλος. Ξαναλέω όμως περιμένετε μέχρι να δώσουν τα παιδιά οδηγίες.
-
Μολις ξαναβαλα την FIX για το Redmi pro και δεν ειχα κανενα προβλημα στα 20 λεπτα που το δουλευω. Θα κανω τεστ τις επομενες μερες και θα δουμε.
-
-
Παιδιά αν πάμε από το twrp 1.factory reset, 2.install την nougat rom, 3.χωρίς να κάνουμε reboot to system κάνουμε back back και install το συμβατό με nougat twrp και μετά 4. Reboot to system. Θα κάνουμε τίποτα; , θα περάσει το νέο twrp και θα ανοίξει κανονικά το τηλέφωνο; θα κλειδώσει ο bootloader και δεν θα έχουμε twrp; θα μπρικάρει η συσκευή; τι νομίζεται ότι θα συμβεί σε συσκευή που φοράει την 6.12.22;. Επίσης διορθωμένο twrp nougat για το Mi 4c δώθηκε;
Στάλθηκε από το Mi-4c μου -
Ο/H tilos4523 έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H tilos4523 έγραψε:
βγαζει σφαλμα το mi flash , critical partition flashing is not allowed.
1)mi flash και fastboot rom
2) official dev 6.12.22
3)unlock (το τσεκαρα και με adb)
4)flash twrp
5)flash απο twrp xtrv 6.12.22
τωρα που εκανα ελεγχο ειναι παλι locked!!!!
Προσπαθω unlock αλλα λεει couldnt verify device!!!
Στο μεταξυ αν παω να βαλω την 7.9.2 θα την παρει !!!
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H tilos4523 έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H tilos4523 έγραψε:
βγαζει σφαλμα το mi flash , critical partition flashing is not allowed.
2) official dev 6.12.22
3)unlock (το τσεκαρα και με adb)
4)flash twrp
5)flash απο twrp xtrv 6.12.22
τωρα που εκανα ελεγχο ειναι παλι locked!!!!
Προσπαθω unlock αλλα λεει couldnt verify device!!!
Στο μεταξυ αν παω να βαλω την 7.9.2 θα την παρει !!!
Ας δωσει καποιος τα φωτα του για να μαθω/ουμε αν εκανα κατι λαθος ή ειναι κατι αλλο!ευχαριστω παιδες εκ των προτερων!!! -
Ο/H HliasAvg έγραψε:
Μολις ξαναβαλα την FIX για το Redmi pro και δεν ειχα κανενα προβλημα στα 20 λεπτα που το δουλευω. Θα κανω τεστ τις επομενες μερες και θα δουμε.
-
σε mi note pro oμαδα δεν δουλευει καθολου η καμερα ! μετα απο clean και wipe . επισης ο καιρος δεν βρισκει τοποθεσια.
-
Ο/H nikosef έγραψε:
Ο/H nikosef έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H teoxoli έγραψε:
Καλησπερα μολις έβαλα την τελευταία xtrv 7.2.9 σε rn2 και οταν ανοιξε το κινητο μου βγαζει συνεχει το μυνημα "Δυστυχως η διαδικασια android.proces εχει σταματησει και μου το βγαζει σφαλμα. δεν με αφηνει να κανω τιποτα γιατι παταω ακυρωση και μετα μου το ξαναβγαζει κατευθειαν. μπορει καποιος να βοηθησει?
=============== Φεβ 11th 2017, 6:47pm ===============
Ας δοκιμάσει κάποιος κάτοχος του Mi Note PRO που έβαλε Nougat ROM, να κάνει Flash το νέο TWRP Recovery που ετοιμάσαμε => [XTRV-7.2.9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/2 16:58) ώστε αν είναι οκ, να το ενσωματώσουμε σε νέα ROM που θα μοιράσουμε στους κατόχους της συσκευής.
Ο/H kexas έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
=> twrp7.img
Δοκιμάστε να το κάνετε flash από Fastboot mode με το γνωστό τρόπο με χρήση της εντολής fastboot flash recovery twrp7.img ,
και αμέσως μετά δώστε fastboot boot twrp7.img .
Αν δεν κάνει reboot στο Twrp με την εντολή fastboot boot , απλά κάνετε Reboot στο Recovery κρατώντας πατημένα τα πλήκτρα Power & Volume UP.
-
Μπορείτε να ελέγξετε αν το slow motion video λειτουργεί;δεν λειτουργεί σε μένα.Mi5s
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Επίσης έχω παρατηρήσει κάτι κολλήματα στο fb και στο messenger ,στο άκυρο εντελώς.πχ έχω μπει σε μια εικόνα να κάνω zoom και σαν να κολλάει η εφαρμογή όμως γιατί το notification πάνω λειτουργεί (η κουρτίνα) ... Μάλλον βλέπω να γυρνάω στην 7.1.12 δεν είχα βιώσει ίχνος τέτοιου δείγματος....ε ρε γμτ..
Δεν το κάνει πάντα...
Επίσης τι γίνεται ρε παιδιά με τα email push? Μόνο push δεν ειναι..μου έρχεται μετά από κάνα 10 λεπτό...την έχω εξαιρέσει απο το battery management...δεν τα είχα κλειδωμένα στη μνήμη...για να δούμε.... -
Παιδιά εγω έχω πρόβλημα με τους ήχους κλήσης. Είναι λες και είναι στο αθόρυβο. Αν πας να επιλέξεις άλλο ήχο, μένει στην αναζήτηση της λίστας των ήχων. Σαν να έχασε τους ήχους κλήσης. Δοκίμασα να του ορίσω ένα mp3 αλλά και πάλι δεν δούλεψε. Δεν πήρε τον νέο ήχο. Έχει κανένας άλλος το πρόβλημα αυτό; (Redmi Note 3).
Edit: Τελικά το πρόβλημα λύθηκε. Αν και με την εγκατάσταση έκανα 2 φορές καθάρισμα την cash, φαίνεται ότι ήθελε και τρίτη φορά. Τώρα όλα καλά.
@gkalen Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, το έκανα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα