[XTRV-7.2.9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/2 14:00)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Σχεδόν όλα καλά σε Mi Max Hydrogen (3-32). Η εγκατάσταση έγινε κανονικά σε recovery mode. Έβγαλε μήνυμα unknown command όπως διάβασα και σε άλλους πιο πριν αλλά μετά έκανε επανεκκίνηση κανονικά και έτρεξε. Πιο γρήγορη εκκίνηση σε σύγκριση με την προηγουμένη έκδοση. Στην κάμερα έβγαλε cannot connect to camera όταν πήγα να τραβήξω φωτογραφία αλλά αφού άλλαξα ρύθμιση του φλας από auto σε on δούλεψε κανονικά (το διάβασα σε κάποιο μήνυμα πιο πριν). Μετά τη γύρισα σε auto και δούλεψε πάλι. Κατά τα άλλα απροβλημάτιστο εκτός από το παρακάτω που δε νομίζω ότι αφορά στην πλειοψηφία.
ΒΟΗΘΕΙΑ !!!(προς του ειδήμονες)
Για μία εφαρμογή που τρέχω κάνω remount το rootfs στο / με δικαιώματα read-write. Στην προηγούμενη έκδοση δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Τώρα που βγάζει μήνυμα λάθους mount: 'rootfs'->'/' : invalid argument. Από τις δοκιμές που έκανα κατάλαβα ότι δεν αφήνει να κάνεις remount το rootfs.
Έχει κανείς ιδέα εάν έχει αλλάξει κάτι ως προς τη διαχείριση του rootfs ή του / π.χ. για λόγους ασφάλειας;
Η συσκευή είναι rooted και δουλεύω με terminal emulator. -
@Emmanouil Syrengelas
Δοκίμασε στο terminal ..
su
busybox mount -o rw,remount system
Λόγω android 7.0 , σαφώς θα υπάρχουν αλλαγές στο system partition , η παραπάνω εντολή θα κάνει mount στο system partition και ίσως μετά δουλέψει αυτό που θες.
Βοηθά με λίγο , για adaway παιδευεσαι ..
Ίσως να είναι και θέμα τις ρομ , ήδη έχει αρκετά.
@BanditGR
Πάντα έχουν ενδιαφέρον τα ποστ σου και αρκετές φορές μπορούν να δώσουν και ιδέες αλλα και να βοηθήσουν καταστάσεις .
Προσωπικά , είμαι χαρούμενος που σ'εχουμε κοντά μας .
Κι εγώ το αφαιρώ το recovery από το ζιπ της ρομ πριν φλασαρω , συν κάποιες άλλες αφαιρέσεις ( numper fixer , cm transfer και smart home ).
Δεν "χαλάει" κάτι πάντως επειδή περνάει και το twrp μαζί με τη ρομ ) -
Ο/H gkalen έγραψε:
@Emmanouil Syrengelas
Δοκίμασε στο terminal ..
su
busybox mount -o rw,remount system
Λόγω android 7.0 , σαφώς θα υπάρχουν αλλαγές στο system partition , η παραπάνω εντολή θα κάνει mount στο system partition και ίσως μετά δουλέψει αυτό που θες.
Βοηθά με λίγο , για adaway παιδευεσαι ..
Ίσως να είναι και θέμα τις ρομ , ήδη έχει αρκετά.
Στο script που έχω έκανα την αλλαγή σε
και μπαμ!!! έτρεξε.
Σ' ευχαριστώ!!!
Τρέχω gentoo linux χωρίς chroot με prefix στο /data/gentoo. -
Ο/H GiannizZ έγραψε:
παιδια σε mi note pro δεν λειτουργει η καμερα
-
Κάποιο παιδί μου είχε πει ότι στην ευρωπαική δουλεύει
Την έβαλε κανείς άλλος? -
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
-
Εμένα στο Redmi 2 TD μου γυρίζει σε 4G πάντοτε μετά από επανεκκίνηση (εννοείται ότι πριν δεν ήταν σε 4G), και μερικές φορές στη διάρκεια της ημέρας.
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Κάποιο παιδί μου είχε πει ότι στην ευρωπαική δουλεύει
Την έβαλε κανείς άλλος?
Μονο με την δικια μας δεν δουλευει δυστυχως
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0