Έβαλα nougat σε mi max pro πέρα από το γνωστό ερωτηματικό στη εγκατάσταση όλα καλά αλλά δεν καταλαβαίνω το έχει αλλάξει σε σχέση με την marshmalow
[XTRV-7.2.9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/2 14:00)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Εδώ και 8 ώρες έχει κολλήσει η μπαταρία στο 50%
-
@Nikoc Matsamas
Από τις φωτογραφίες που έβαλες, αν δεν κάνω κάποιο λάθος, βλέπω ότι η ρομ που έχεις δεν είναι official. Δεν θυμάμαι αν αυτό επηρεάζει την αίτησή σου για ξεκλείδωμα ή αν είναι προσωρινό πρόβλημα του Server της Xiaomi. Μάλλον κάποιος πιο έμπειρος θα στο απαντήσει αυτό. Αν και στην περίπτωσή μου, θυμάμαι ότι έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα πολύ πριν πάρω το κινητό στα χέρια μου, άρα δεν νομίζω να επηρεάζει, και να είναι θέμα του Server. Συνέχισε να προσπαθείς να κάνεις την αίτηση.
Από τα υπόλοιπα βλέπω ότι έχεις το Redmi Note 3 Hennessy (MTK). Άρα όταν καταφέρεις την αίτηση και πάρεις την έγκριση θα πρέπει να περάσεις πρώτα μια official Dev με το Flash tool όπως λέει ο οδηγός και μετά να ξεκλειδώσεις.
Καλό είναι να περιμένεις λίγο ακόμα και την γνώμη κάποιου πιο έμπειρου για το ενδεχόμενο που κάνω κάποιο λάθος. -
Στην καμερα του Redmi note 2 δεν πιανει. μου βγαζει μαυριλα στο selfi mode....Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση
-
Περάστηκε σε Mi Max Helium 128GB.
Όλα καλά αλλά δεν ανοίγουν τα mobile data. Το κουμπί ενεργοποίησης δουλεύει αλλά από κει και πέρα καμία ένδειξη.
Έχουμε καμία λύση; -
-
Ο/H jgougos έγραψε:
Έχεις κάνεις πρόβλημα εκτός από μένα στην Camera στα Modes HHT και Πανόραμα με την 7.2.9 Nougat στο MiMax (Hydrogen) ;;;
Εγω δεν εχω nougat αλλα στο πανοραμα κατι δεν παει καλα οντως...μαζευονται bugs.....
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Pocofone
-
@apsogos4ever
@petrosarfaras
Στην 6.12.22 δεν είχα πρόβλημα...
Δέστε λίγο το μήνυμα 89 σ' αυτήν την ενότητα έχω ανεβάσει δύο screenshots, ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση. -
Καλησπερα κι απο εμενα παιδια. Εχω το kenzo και εχω μια απορια. Οταν βγαινει μια καινουρια ρομ, κανω τη γνωστη διαδικασια για το update απο twrp. Αλλα μετα, αφου ανοιξω το κινητο, ξαναμπαινω twrp ωστε να κανω flash το supersu που προτεινεται στην αρχικη σελιδα του ποστ. Υπαρχει καποια ευκολοτερη διαδικασια ωστε να φλασαρω το update και να φλασαρεται ταυτοχρονα το δικο σας supersu χωρις να χρειαζεται να ξαναμπω twrp?
-
Ο/H jgougos έγραψε:
@apsogos4ever
@petrosarfaras
Στην 6.12.22 δεν είχα πρόβλημα...
Δέστε λίγο το μήνυμα 89 σ' αυτήν την ενότητα έχω ανεβάσει δύο screenshots, ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση.
Με την καινούργια rom τα έχω και εγώ
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας TapatalkPocofone -
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Εδώ και 8 ώρες έχει κολλήσει η μπαταρία στο 50%
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες