[XTRV-7.2.9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/2 14:00)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H thanag7 έγραψε:
@mixaliscy Ευχαριστω. Απο οτι καταλαβα τα ιδια κανεισ κι εδω. Απλα αν κλειδωσει ο bootloader μετα θελει τη διαδικασια. TWRP κραταμε το ιδιο?
Ναι κρατάμε το ίδιο και ναι καλά κατάλαβες. Στην ουσία δεν μιλάμε για καμιά μεγάλη διαδικασία.
Ο/H xristosan έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
Καλά βρε... έτσι γρήγορα με ξέχασες?
-
-
Ο/H manol80 έγραψε:
Καλημέρα... απορία γιατί δεν έχω καταλάβει ακριβός κάποια πράγματα... σε kenzo ι καινούργια έκδοση έχει τα 6 ακόμα σωστά?? έχω πάνω την 6,9,9 για να περάσω την καινούργια πρέπει να περάσω κάποια άλλη πρώτα?
-
το ναι είναι ότι πρέπει να περάσω άλλη πρώτα και αν ναι πια δλδ???«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Χωρίς να θέλω να αποθαρρύνω κανένα είναι πολύ νωρίς ακόμα για Nougat, ειδικά Nougat σε MIUI που εφαρμόζει τα δικά του optimizations σε επίπεδο εφαρμογών και επιθετικότατη διαχείριση μνήμης, δίνοντας ανεξήγητα τρομερά μεγάλη προτεραιότητα στα stock apps (μηνύματα, dialer και δεν συμμαζεύεται). Το AOSP android δεν συμπεριφέρεται έτσι και καλά κάνει. Η μνήμη υπάρχει για να χρησιμοποιείται. Από εκεί και πέρα το firmware είναι ακόμα ανώριμο. Δεν είναι δυνατόν να βάζεις αναβάθμιση και να μη σου δουλεύει κάτι βασικό όπως πχ η κάμερα ή ο αισθητήρας δακτυλικών (λέμε τώρα). Έχεις πληρώσει γι' αυτά τα features, διαφορετικά έπαιρνες και μια συσκευή των 100 ευρώ και έκανες τη δουλειά σου.
-
-
Θα ανέβουν σήμερα κάποιες διορθωμενες ρομ , σίγουρα για libra και aqua ..
Για Hydrogen και Helium , θα ελεγχθούν και αν κριθεί ότι χρειάζεται νέα ρομ θ'ανεβουν διορθωμενες και γι'αυτες τις συσκευές..
Τέλος για το leo , θα γίνουν προσπάθειες να έχουμε κι εδώ αίσιο τέλος ..
@manol80
Απ'οτι λες , έχεις ακόμα την πρώτη ΜΜ που βγήκε ..
Για να προχωρήσεις σε νέα ρομ θα πρέπει να τσεκαρεις τον bootloader και να τον ξεκλειδώσεις αν δεν το έχεις ήδη κάνει ..
Μετά κατεβάζεις την τελευταία ρομ και την κάνεις εγκατάσταση με factory reset. -
Ο/H sportage έγραψε:
Όλα δείχνουν ΟΚ σε MI-4c
-
Ο/H Nelias έγραψε:
Ο/H sportage έγραψε:
Όλα δείχνουν ΟΚ σε MI-4c
-
Ο/H Nelias έγραψε:
Ο/H sportage έγραψε:
Όλα δείχνουν ΟΚ σε MI-4c
Εγω φιλε μου, απο 6.12.22 περασα την 7.2.9 (αυτη που προτινε για δοκιμη ο gkalen) με wipe cache/dalvik
=============== Φεβ 15th 2017, 1:37pm ===============
Επιβεβαιαωνω οτι σε mi4c δουλευουν ολα ΑΨΟΓΑ!
Ευχαριστω πολυ @gkalen!!!
Και οι επιδοσεις, ειναι απλα κορυφαιες!
Ενα τρεξιμο του antutu
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-