Πήγαινε στην επιλογή διαμόρφωσης USB και πάτα ξανά πάνω στο MTP και ας είναι επιλεγμένο.
Redmi note 3 pro kenzo θεμα; beta; mtp problem;
-
-
nothing happens, τι παρατηρησα ειναι οτι πχ αν ξαναπατησω το μτπ με παει στην επιλογη φορτιση για κποιον λογο...θα κρατησει την επιλογη μτπ μονο αν το επι΄λεξω 3-4 φορες
-
Αφού το πατήσεις και το επιλέξει τελικά, μετά κάνε ένα reboot στο κινητό
-
πατησα επανεκινηση και για καποιον λογο το κινητο κολλησε δεν αναβε και αναβοσβηνε ενα κοκινο λεντ δεν ξερω αν φταει που πατησα επανεκινιση ενω ηταν συνδεδεμενο με το πισι..
anyway εδβγαλα το καλωδιο πατησα Pwr button για δεκα σεκ και ανοιξε τελικα αλλα παλι τιποτα.. -
Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα εχω και εγώ στο redmi note 2 μου.. την προηγούμενη βδομάδα έπαιζε μια χάρα..λετε να έκαναν κανα update εκει στην microsoft και να το χάλασαν πάλι?(είχε γίνει το ίδιο πράγμα τον δεκέμβρη με ενα update που είχε κάνει)
-
Μήπως έχετε windows 8.1 ή 10 N edition ? Αν ναι δοκιμάστε να κάνετε download το windows media pack για την έκδοση του λειτουργικού σας. Πηγαίνεται στα updates στα windows μετά history και ελέγξτε ακριβώς ποια έκδοση έχετε ( πχ KB890830)
-
μπα οχι δεν εγινε κατι
-
-
-
Όχι, δοκίμασε να παίξεις λίγο με το usb debugging ON/OFF και να συνδέσεις ξανά το κινητό, λογικά θα πάρει κάποια στιγμή...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0