Το ξεκλείδωμα του bootloader δεν θα διαγράψει τίποτα απολύτως. Διαγραφή θα (πρέπει να) γίνει εφόσον αποφασίσεις να φλασάρεις την ελληνική XTRV. Για ξεκλείδωμα εφόσον έχεις πάρει την άδεια είναι απλά τα πράγματα, τρέχεις το Mi Unlock, βάζεις το κινητό σε κατάσταση fastboot (volume down + power ταυτόχρονα πάτημα από κλειστή κατάσταση) και ακολουθείς τις οδηγίες του εργαλείου. Επειδή είσαι σε Global Stable μπορεί και να μην ξεκλειδώσει να το ξέρεις. Αν συμβεί αυτό, πας για φλασάρισμα global dev μέσω fastboot με sp flash, οδηγός εδώ και ξανά προσπάθεια για ξεκλείδωμα. Εφόσον ξεκλειδώσει, μετά ακολουθεί η διαδικασία για TWRP και πέρασμα ελληνικής. Πριν το πεις, ναι είναι μπελάς αλλά λογικά το κάνεις μια φορά και ησυχάζεις (το ξεκλείδωμα εννοώ), τουλάχιστον μέχρι το Nougat αν και όταν το πάρουμε.
DRIVERS ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ WINDOWS TO XIAOMI REDMI NOTE 4 NIKKEL DUAL SLIM
-
-
χρειάζεται να κατεβάσω για το ξεκλείδωμα την official developer rom chinese ή μπορώ να το κάνω με την official global stable rom που έχει?
-
Ξεκίνα απο την global που έχεις μέσα:)
-
γιατί δεν ξεκλειδώνει?
του δίνω το ίδιο account και στο κινητό και στον Η/υ, αλλά αυτό μου βγάζει συνέχεια ότι δεν είναι το ίδιο account.
τι κάνω? -
OK πας για devel...:)
Note 4 Προβλημα "current account is different from the account in the devise 50%" -
πρέπει δηλ. να φλασάρω πρώτα μία developer rom ,όπως περιγράφεις στα βήματα και μετά να δοκιμάσω να ξεκλειδώσω για να φλασάρω την ελληνική?
-
Ο/H stamvs έγραψε:
πρέπει δηλ. να φλασάρω πρώτα μία developer rom ,όπως περιγράφεις στα βήματα και μετά να δοκιμάσω να ξεκλειδώσω για να φλασάρω την ελληνική?
-
κατεβάζω την nikel_global_images_7.2.9_20170209.0000.00_6.0_global_f14a290bab.tgz
είναι η Redmi note 4 MTK latest Global Developer version Fastboot File ή πρέπει να κατεβάσω για redi note 4g (dual sim) γιατί το nikel είναι dual sim?
=============== Φεβ 17th 2017, 12:56am ===============
δεν θέλω να κλειδώσει το κινητό ,έχω κάνει και backup στο mi cloud.
=============== Φεβ 17th 2017, 1:09am ===============
είμαι οκ με την rom αυτή που κατεβάζω?
=============== Φεβ 17th 2017, 1:49am ===============
μου βγάζει αυτό το μήνυμα.
τι γίνεται?
=============== Φεβ 17th 2017, 1:52am ===============
sos παρακαλώ αν μπορείτε να απαντήσετε?
=============== Φεβ 17th 2017, 1:59am ===============
δεν έκανε το flash μάλλον.
τι φταίει? το κινητό πάντως ευτυχώς άνοιξε.
=============== Φεβ 17th 2017, 4:19am ===============
και το αποτέλεσμα ήταν να έχουν απενεργοποιηθεί οι 2 sim και να μην παίζουν στο Redmi note 4.
Tις έβαλα σε άλλο κινητό xiaomi και αυτό και παίζουν μία χαρά.
Τι κάνω τώρα? -
Καλημέρα. Το μήνυμα το παίρνεις γιατί δεν αντικατέστησες το αρχείο cust.img μέσα στο φάκελο της fastboot ROM με αυτό που σου έλεγε ο οδηγός. Κάντο και το φλασάρισμα θα πετύχει.
-
το έκανα overwritten.
=============== Φεβ 17th 2017, 12:47pm ===============
παρότι το έκανα overwritten το κινητό δεν το πήρε .Τώρα το έσβησα και με copy paste έβαλα το άλλο.
και δούλεψε.
=============== Φεβ 17th 2017, 1:13pm ===============
μπορώ να κάνω restore το backup που έχω στο mi cloud ? ή επειδή είναι άλλη rom δεν θα δουλέψει? -
Ναι, σαφώς μπορείς να κάνεις restore το backup. Το θέμα είναι βέβαια να ξεκλειδώσεις bootloader, άλλωστε γι' αυτό έβαλες αυτή τη ROM. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι η συσκευή δεν βλέπει τις SIM. Δίκτυο βλέπει γενικά (από Wi-Fi) ? IMEI έχεις ?
-
μπορώ όταν ξεκλειδώσω και βάλω την ελληνική XTRV ROM ,να κατεβάσω το back up από το mui.cloud ,όχι το system αλλά όλα τα άλλα?
=============== Φεβ 17th 2017, 1:21pm ===============
τώρα τις είδε κανονικά τις sim αφού το flash έγινε σωστά.
=============== Φεβ 17th 2017, 1:26pm ===============
στο MIUI version βγάζει MIUI 8 Global 7.2.9 | Beta
ποια rom κατεβάζω ελληνική την τελευταία developer?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες