παιδιά δεν γίνετε τίποτα , όλα γίνονται σωστά ακόμα και με τους καινούριους drivers που βάλαμε με τον φίλο derveni και τον ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο του και την βοήθεια του ,πάλι το ίδιο αποτέλεσμα ενώ τώρα στην διαχείριση το βλέπει υποτιθεται σωστά όπως λέει και στον οδηγό για τους drivers. Εδω θέλω να πω ότι έχω περάσει ελληνική rom σε πάνω από 30 xiaomi και σε άλλα 3 redmi pro, δεν είναι ότι προσπαθώ τώρα πρώτη φορά και κάνω κάτι λάθος ,ότι πατάω ****** και τέτοια.. το κινητό στις εντολές adb to έβλεπε κανονικά και σαν device και σε fastboot και πριν και τώρα με τους universal drivers και η διαδικασία ολοκληρώνετε σωστά χωρίς κανένα error και όταν του δίνω την εντολή να μπει σε recovery αυτό ανοίγει στο android ή με τον πρώτο τρόπο στο μαμά recovery ..
=============== Φεβ 11th 2017, 1:24am ===============
Αυτό που μόνο μου μένει να δοκίμασα είναι να βρω ένα pc με 7 άρια... Αλλά γιατί στα άλλα 3 redmi pro όλα πήγαν καλά ? Τι να πω , αβυσσος η ψυχή των Xiaomi ...
=============== Φεβ 11th 2017, 1:24am ===============
Αυτό που μόνο μου μένει να δοκίμασα είναι να βρω ένα pc με 7 άρια... Αλλά γιατί στα άλλα 3 redmi pro όλα πήγαν καλά ? Τι να πω , αβυσσος η ψυχή των Xiaomi ...