Διαφήμιση

ΑΠΟΡΙΕΣ redme 3s

• ΑΠΟΡΙΕΣ redme 3s

Πήρα πρόσφατα το redme3s (android 6.0.1, MIUI global 8.1 σταθερή) με προεγκατεστημένα Ελληνικά. Έχωδύο ερωτήσεις:
      1) Έγραψα μιά σημείωση και θέλησα να κάνω απόκρυψη. Μου ζήτησεεκτός τον κωδικό που είχα βάλει (pin) να βάλω και κωδικό μοτίβου για ασφάλειαδεδομένων. Προχώρησα και έκανα την απόκρυψη. Τώρα δεν μπορώ να επαναφέρω τις σημειώσεις πουέχω αποκρύψει.
      2) Δεν βρίσκω τρόπο να αφαιρέσω το μοτίβο που έβαλα γιαπροστασία προσωπικών δεδομένων (προσοχή, όχι το μοτίβο για κλείδωμα οθόνης,αλλά για προστασία προσωπικών δεδομένων).
      Ιδέες ?
      3) Πώς μπορώ να αφαιρέσω εργοστασιακές εφαρμογές όπως τιςσημειώσεις? (δεν είναι καθόλου βολική η συγκεκριμένη εφαρμογή).
    • Απόκρυψα και εγώ μια σημείωση από περιέργεια και όντως δεν βρήκα και το έψαξα λίγο . en.miui.com/thread-333195-1-1.html Ενα swipe down , σου ανοίγει ένα παράθυρο , συνδέει το μοτίβο με το account σου και τα εμφανίζει όλα .

Τώρα για το αλλο που λες αν ειναι πρόβλημα το θέματος που έχεις , δοκίμασε το 0000. Πολλά κίνεζικα θέμα το έχουν σαν defaullt κωδικο για screensaver . Ισως κάνει για τα data που λες .

Οσο για τις σημειώσεις , εγώ με ελληνική ρομ δεν βλέπω να εχω δικαίωμα να την στείλω σαν εφαρμογή . Οπότε λογικα ούτε και εσυ θα έχεις . Αλλά με 32Gb WHO CARES !!!!

Cheers
    • Διαφήμιση