καλημερα σε ολους. εδω και μερκες εβδομαδες δεν λειτουργει το δακτυλικο αποτυπωμα στο mi5s. προσπαθω να το προσθεσω και συνεχεια μου βγαζει αποτυχια προσπαθηστε ξανα. εκανα fr και περασα την 7.1.12 απο την αρχη δυο φορες αλλα τιποτα παλι τα ιδια.καμια βοηθεια αν ξερει κανεις κατι;
δεν λειτουργει το δακτυλικο αποτυπωμα σε mi5s
-
-
Εχεις βάλει αγγλική γλώσσα για να περάσεις αποτύπωμα ?
-
ναι το προσπάθησα και αυτό.
-
Δοκίμασε να βάζεις το δάκτυλο υπό διαφωρετικές γωνίες, αν δεν το έχεις ήδη δοκιμάσει
-
και αυτό το έκανα δεν γίνετε κατι. Ευχαριστω πάντως.
-
-
τωρα είμαι με την 7.1.12 eu πριν ήμουν με την τελευταια ελληνική.
-
-
αλλα δεν λειτουργούσε ουτε με την ελληνική.νομιζω αν θυμάμαι καλά μετα το ξεκλειδωμα αφού πέρασα ελληνική δούλευε και μετα απο λίγο καιρό σταμάτησε να λειτουργει.
=============== Φεβ 15th 2017, 9:05am ===============
αυτο θα κάνω στο τέλος.μόλις βρω λίγο χρονο γιατί τώρα δεν προλάβαινε και βλέπουμε.ευχαριστώ. -
Εγώ θα πρότεινα οταν βάλεις την China και δοκιμάσεις αν δουλεύει όταν θα κάνεις την διαδικασία για την ελληνική εκεί που λέει factory reset ο οδηγός για μένα κανε format data στο twrp... Έτσι λύνονται πολλά θέματα με το encryption.. Αλλά και με τα κατάλοιπα της China..Είδα μεγάλη διαφορά στο δικό μου προς το καλύτερο.. Δεν έχεις κρατήσει κάποιο twrp nandroid την εποχή που δούλευε ο σενσορας?
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
οχι δυστυχως δεν εχω κρατησει. ευχαριστω για την συμβουλη.
-
αν δεν δουλεψει και με official global stable η official china stable
τοτε φοβαμαι οτι ειναι θεμα hardware
βαζεις την μανησια ρομ και βλεπεις
δεν εχεις πολλες επιλογες
η συμβιβαζεσαι η το στελνεις πισω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0