φίλοι μου μια βοήθεια σας παρακαλώ,Σε ένα LENOVO S920 που έχω έβαλα μιά miui rom που κατέβασα από το παρακάτω link Lenovo S920 скачать MIUI | MIUI Russia — Официальный фан сайт в России. Στο συγκεκριμένο κινητό την πρώτη φορά την πέρασα κανονικά και δούλευε αρκετά καλά.Εκανα και ένα MIUI account συνδέθηκα και στο mi cloud έκανα και find το κινητό, όλα εντάξει.κάνοντας δοκιμές με κάποιες άλλες rom όχι miui roms για να δώ με ποιές rom δουλεύει καλά απογοητεύτηκα.Είπα λοιπόν να ξαναγυρίσω στην συγκεκριμένη rom (miui) η οποία δουλεύει πάρα πολύ καλά.Μόλις την πέρασα με πάει κατευθείαν στο να συσχετίσω το κινητό με τον συγκεκριμένο mi account και δεν με αφήνει να κάνω τις απαραίτητες ρυθμίσεις όπως να βάλω τον κωδικό για την sim και τον κωδικό για το wifi ώστε να το συσχετίσω με το τηλέφωνο αυτό, ουσιαστικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα.βάζοντας άλλη rom miui πιό παλιά δουλεύει κανονικά.Πώς μπορώ να ξεκλειδώσω το συγκεκριμένο κινητό με την συγκεκριμένη rom. και πως μπορούμε να κάνουμε disable το find με αυτή την rom.
Miui rom σε Lenov s920 [SOLVED]
-
-
πρέπει να βάλεις το mi account που είχες βάλει την πρώτη φορά και έκανες την συσχέτιση κινητού-mi account αλλιώς δεν...
-
-
δεν σου βρίσκει wifi να συνδεθείς ?
Αν βάλεις μία sim να ενεργοποιήσεις δεδομένα ? -
τίποτε,μόλις ανοίγει μου πετάει να συσχετίσω το mi account με το τηλεφωνο και δεν με αφήνει να κάνω καμία ρύθμιση.oούτε να βάλω τον κωδικό της sim. μόνο να βάλω τον κωδικό του mi account αλλά αφού δεν συνδεεται στο internet δεν μπορεί να συσχετιστεί.Στο mi cloud δεν έχω συνδεμένο κινητό αφού το έχω κάνει disable. Η rom είναι αυτή εδώ ROM MIUI V8 CN/ROW OTA | [Custom]-[Updated] add the 12/14/2016 on Needrom
=============== Φεβ 14th 2017, 11:19pm ===============
πάντως σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου φίλε μου. δεν βλέπω να το προσπερνάω το πρόβλημα. -
Βάλε την sim σε άλλο κινητό και αφαίρεσε το PIN ώστε να συνδεθεί αμέσως και να πάρει δεδομένα.
Εναλλακτικά πέρνα πάλι την ρομ ώστε να κάνεις ξανά τις αρχικές ρυθμίσεις και να βάλεις ίντερνετ -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα