Θα σου απαντήσω διπλωματικά μεν, πλην όμως αυτό θα έκανα εγώ :p Η απάντηση είναι ότι σου δουλέψει. Ξεκίνα με update του binary και αν παίξει έπαιξε, μην το ξαναπειράξεις και δοκίμασε αν δουλεύει σωστά το root φυσικά. Αν δεν δουλέψει τσίμπα την 2.79 έκδοση του SU (είναι πράγματι στην αρχή του νήματος και είναι πράγματι η τελευταία stable έκδοση) και φλάσαρέ τη μέσω TWRP.Ο/H thanag7 έγραψε:
@BanditGR οποτε κανω update το binary, η φλασαρω τη νεα εκδοση του SU και αν ναι ειναι στην αρχη του νηματος?
[XTRV-7.2.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/2 13:48)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H thanag7 έγραψε:
εκανα και τα 2 αλλα "δεν" δουλεψε τιποτα. Το δεν σε εισαγωγικα...ναι μεν μου βγαζει το Root Checker οτι οκ ολα οκ με το ρουτ. Το ροοτ εξπλορερ ακομα δεν μπορει να δει τους φακελους. Το σναπτσατ τα ιδια
-
Οχι δεν μου ζητησε permission. δοκιμασα το app της τραπεζας μου και δεν με αφηνει να κανς log in γιατι βρισκει οτι το κινητο ειναι rooted. αυτο το εκανε παντα και πριν την αναβαθμιση
-
Υπαρχει στο "Επιλογή για προγραμματιστές" το "Επιλογή βελτιστοποίησης MIUI" Γνωρίζει να που πει κανείς τι ακριβώς κάνει; Παρατήρησα μόνο ότι αλλάζουν το πώς σου δείχνει τα στατιστικά μπαταρίας.
Επίσης η επιλογή "Βελτιστοποίησης μνήμης συστήματος" έχει τέσσερις επιλογές ανενεργό εως μέγιστο με προεπιλεγμένο το μεσαίο. -
Ο/H jgougos έγραψε:
Υπαρχει στο "Επιλογή για προγραμματιστές" το "Επιλογή βελτιστοποίησης MIUI" Γνωρίζει να που πει κανείς τι ακριβώς κάνει; Παρατήρησα μόνο ότι αλλάζουν το πώς σου δείχνει τα στατιστικά μπαταρίας.
Επίσης η επιλογή "Βελτιστοποίησης μνήμης συστήματος" έχει τέσσερις επιλογές ανενεργό εως μέγιστο με προεπιλεγμένο το μεσαίο.
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H jgougos έγραψε:
Επίσης η επιλογή "Βελτιστοποίησης μνήμης συστήματος" έχει τέσσερις επιλογές ανενεργό εως μέγιστο με προεπιλεγμένο το μεσαίο.
Εμενα το background process limit ηταν στο :at most 1 process ,το εβαλα στο standard limit και το memory optimization το εβαλα στο off δεν το προτείνεις;
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Το θέμα δεν είναι τι προτείνω εγώ, αλλά τι δουλεύει καλύτερα στην δική σου ROM και συσκευή
Στο standard limit το έχω και εγώ το background process ναι, το memory optimization το είχα πειράξει παλιά (το είχα χαμηλώσει) αλλά δεν είδα σημαντικές διαφορές, ίσως φταίει ότι γενικά δεν έχω τόσα πολλά apps να τρέχουν στο background (πχ δεν έχω ούτε snapchap, ούτε facebook, ούτε messenger, ένα viber έχω και αυτό με το ζόρι :p).
-
-
@thanag7 επειδή δεν χρησιμοποιω την συγκεκριμένη εφαρμογή δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά έψαξα λιγο και βρήκα αυτό -> [How-to] Getting Snapchat to login when its rooted. (10 Steps)
Δεν μπορώ να πω αν σου δουλέψει ή όχι αλλά σίγουρα η χρήση emulator (Bluestacks 2) συνηγορεί προς το ναι όπως και το γεγονός ότι θα έχεις μια μικρή πτώση στην απόδοση της συσκευής σου εξαιτίας του emulator. Δοκιμάζεις και αποφασίζεις.. -
Ο/H Nelias έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα