[XTRV-7.2.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/2 13:48)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@sakis0547 καλημέρα δυστυχώς με το hdr ενεργοποιημένο, η κάμερα βγάζει σφάλματα.
με απενεργοποιημένο το flash δουλεύει, κάτι που δεν το έκανε στις προηγούμενες εκδόσεις.
όσο αναφορά στα κρασαρίσματα του messanger, λίγο μετά την εγκατάσταση η εφαρμογή κράσαρε.
αργά το βράδυ πήρε μια ενημέρωση όλα κάλα. -
Ο/H geo_enjoy έγραψε:
Δες μέσα στις ρυθμίσεις το apn.
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H ronin13 έγραψε:
Μόλις το πέρασα, σε γενικές γραμμές όλα καλά. Μόνο ρε παιδιά, κάντε κάτι να μη χρειάζεται να περνάμε κάθε φορά το APN της Cosmote μετά από κάθε εγκατάσταση...
Για λοιπές παρατηρήσεις αύριο, που θα το έχω δουλέψει λιγάκι!
Όσοι έχετε σχετικά νέες κάρτες SIM, μπορείτε να δοκιμάσετε να πάτε στα APN και να πατήσετε "Επαναφορά προεπιλογών". Λογικά, θα σας διορθώσει τα APN μόνο του. Δοκιμάστε την επόμενη φορά...δεν έχετε να χάσετε τίποτα. Αντιθέτως αν είναι είναι περασμένα στην SIM, γλυτώνετε τη φασαρία
Το δοκιμάζω κάθε φορά, αλλά δεν...Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist. -
Δυστυχως δεν είναι από apn το πρόβλημα , δοκίμασα πρώτα επαναφορά προεπιλογων που δεν δούλεψε και μετά επικοινώνησα με την cosmote που επιβίωσε τις ρυθμίσεις αλλά πάλι τπτ
-
-
Μάλλον βρήκα την λύση .
Πήγα και άνοιξα νεο apn με ίδιες ρυθμίσεις με το cosmote internet που υπήρχε το επέλεξα και δούλεψε. Οπότε διέγραψα το παλιό . Μάλλον κάποιου είδους κόλλημα ήταν, γιατί οι ρυθμίσεις είναι ακριβώς ίδιες -
Καλημέρα κι από μένα.
Περάστηκε από χθες βράδυ η cancro και απ΄ότι δείχνει είναι πολύ καλή.
Όπως και η προηγούμενη έτσι κι αυτή φαίνεται να κρατούν την συσκευή σε υψηλά επίπεδα λειτουργικότητας.
Αυτά που θέλω να ρωτήσω είναι:
α) Το θέμα με τους πυρήνες του επεξεργαστή που φαίνονται να είναι stopped μετά από αδράνεια της συσκευής ενώ όταν κάνει εκκίνηση από σβηστό φαίνονται να λειτουργούν όλοι, είναι πραγματικό η πλασματικό.(δεν έχω δει αν έχει απαντηθεί γιατί είχε τεθεί ξανά)
β) οι λειτουργίες που έχει η καμερα σχετικά με τον χρόνο έκθεσης έχουν αλλάξει στις XTRV καιενω είχαν δυνατότητα έως 32 δευτερόλεπτα τώρα έχουν μόνο 2''.(λειτουργία exposure). -
redmi note 4g........κατεβηκε....φορτωθηκε και μεχρι τωρα απο χθες το απογευμα ολα πανε καλα!!!!
ευχαριστω πολυ σας!!!!!!
" Γεωπόνος”
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Βοηθά με λίγο , που το γράφει αυτό ??
Στο ζιπ , στο mail ή στις ρυθμίσεις ??
Ρυθμίσεις - σχετικά με το τηλέφωνο -
Πέρασα έχοντας κλειδωμένο bootloader την 7.2.16 πάνω από την 7.2.9 με απλό καθαρισμό από το twrp. Στην εγκατάσταση στην προ τελευταία σειρά μου έβγαλε E: unknown command [] ]. Άνοιξε το τηλέφωνο μια χαρά τα δεδομένα δεν χρειάστηκαν ρύθμιση ξανά, τα λάθη της κάμερας τα ίδια .Γενικά καλή όπως η προηγούμενη. Για την μπαταρία θα δούμε αργότερα.
Ευχαριστώ τους διαχειριστές!!!
Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα