[XTRV-7.2.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/2 13:48)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
καλησπέρα! περάστηκε μόλις σε redmi pro το μονο θεμα που αντιμετώπισα ήταν το messenger εμενε συνέχεια σε φάση Σύνδεση ή αναμονή για σύνδεση δικτύου. μετά απο 2-3 reboot και λίγο πρίν το διαγράψω για να το ξαναπερασω έστρωσε. ήταν η πρώτη φορά τις τελευταίες βδομάδες που είχα θεμα με αναβάθμιση και η μονο φορά που έκανα και πρίν και μετα την εγκατάσταση wipe την cache+Dalvik. τις προηγούμενες φορές δεν εκανα τίποτα απλά εβαζα την επομενη εκδοση απο πάνω.
ωπ μόλις είδα ότι χάθηκαν και όλα τα patch που είχα κάνει με τον luckypatcher! ξανά απο την αρχή -
Ρε παιδιά γιατί εξαφανίστηκε η επιλογή για μετακίνηση των εφαρμογών στην αρχική οθόνη ;
Ρώτησα και πριν αλλά καμια απάντηση. -
Απο χθες περασμενη σε kenzo, μεχρι τωρα ολα ικανοποιητικα.
Η Πολωνια παραμενει.
Ο αυξανομενος ηχος κλησης μαλλον δεν θα αλλαξει, ισως το παγιωσε ετσι η Xiaomi.
Thnx παιδες -
Σε idο:
Στην ταχύτητα σύνδεσης στην αρχική οθόνη εμφανίζεται Κ/δ αντί K/s.
Έχει χαθεί η χρήσιμη ρύθμιση για απενεργοποίηση ήχου φόρτισης.
Οι ρυθμίσεις ακουστικών ήχου βρίσκονται και στο Πρόσθετες Ρυθμίσεις--> Ακουστικά, αλλά και στο Ηχος-->Ρυθμίσεις Ήχου
Επίσης κάποια ορθογραφικά λάθη π.χ Μπαταρία και Απόδοση-->Χρήση Μπαταρίας-->Υλισμικό!
Thanks guys. -
Ο/H turbomiui έγραψε:
Σε idο:
Στην ταχύτητα σύνδεσης στην αρχική οθόνη εμφανίζεται Κ/δ αντί K/s.
Έχει χαθεί η χρήσιμη ρύθμιση για απενεργοποίηση ήχου φόρτισης.
Οι ρυθμίσεις ακουστικών ήχου βρίσκονται και στο Πρόσθετες Ρυθμίσεις--> Ακουστικά, αλλά και στο Ηχος-->Ρυθμίσεις Ήχου
Επίσης κάποια ορθογραφικά λάθη π.χ Μπαταρία και Απόδοση-->Χρήση Μπαταρίας-->Υλισμικό!
Thanks guys
Ολες καταπίνονται εκτός από την απενεργοποίηση του ήχου της φόρτισης.
Ας ελπίσουμε να "μαγειρευτεί"κάποτε. -
-
προβλημα σε redmi note 3 pro δεν αναβει το led για τις φλας ειδοποιησεις - ενημερωσεις εφαρμογων μετα την ενημερωση της ρομ καμια ιδεα...; εχει κανενας αλλο το ιδιο προβλημα...;Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
-
Παιδες καλησπέρα! Έχετε πάρει VIP mail σήμερα; Γιατί δεν πήρα κάτι και αναρωτιέμαι! Θέεεενκς!
-
Ο/H miltosdelis έγραψε:
προβλημα σε redmi note 3 pro δεν αναβει το led για τις φλας ειδοποιησεις
Ο/H Pallaros έγραψε:
Παιδες καλησπέρα! Έχετε πάρει VIP mail σήμερα
-
Ο/H maikmaik έγραψε:
Πέρασα έχοντας κλειδωμένο bootloader την 7.2.16 πάνω από την 7.2.9 με απλό καθαρισμό από το twrp. Στην εγκατάσταση στην προ τελευταία σειρά μου έβγαλε E: unknown command [] ]. Άνοιξε το τηλέφωνο μια χαρά τα δεδομένα δεν χρειάστηκαν ρύθμιση ξανά, τα λάθη της κάμερας τα ίδια .Γενικά καλή όπως η προηγούμενη. Για την μπαταρία θα δούμε αργότερα.
Ευχαριστώ τους διαχειριστές!!!
Στάλθηκε από το Mi-4c μου
Έχω περασμένη την ROM 6.12.22 και λέω να περάσω την 7.2.16.
2 ερωτήσεις :
1. Έχει κλειδώσει ο bootloader στο κινητό μου και λέω να περάσω την νέα ROM με factory reset για πιο ομαλή λειτουργία μιας και μιλάμε για μετάβαση από 5.1.1 σε 7 nougat. Παίζει να "πέσει" το κινητό σε φάση bootloop λόγω κλειδωμένου bootloader;
2. Πρέπει να φλασάρω πρώτα το νέο twrp λόγω μετάβασης σε nougat ή δεν είναι απαραίτητο.
Ρωτάω εσένα φίλε μου επειδή έχουμε την ίδια συσκευη και πέρασες την ρομ ενώ έχεις κλειδωμένο bootloader...Στάλθηκε από το Mi8 μου!
-
@miltosdelis για ποιες εφαρμογές δεν σου ανάβει το Led?
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα