Εγω με Windows 8.1 ειχα το ιδιο προβλημα. Εκανα τα παραπανω βηματα και επιπλεον ενεργοποιησα στο κινητο τη λειτουργια για προγραμματιστες και στη συνεχεια τη διορθωση σφαλματων usb. Το προβλημα λυθηκε εκεινη τη στιγμη αλλα στη συνεχεια ειδα οτι καθε φορα που συνδεω το τλφ στο Pc πρεπει να ξαναενεργοποιησω τους προγραμματιστες γιατι εχουν απενεργοποιηθει..δεν ξερω για ποιο λογο. Επιπλεον οταν το κανω και συνδεθω κανονικα δεν βλεπω στο pc κανα δυο φακελους που υπαρχουν στο κινητο, πχ ο φακελος documents δεν υπαρχει πουθενα.
Καμμια ιδεα τι να κανω??
υπαρχε καποιος τροπος ωστε οταν συνδεω το κινητο μου (redmi pro) στο κομπιουτερ αυτο να μπαινει σε λειτουργια mtp κατευθειαν και οχι σε φορτιση απο usb; μεσα απο το μενου του για προγραμματιστες > επιλεξτε διαμορφ usb το εχω βαλει στο mtp αλλα συνεχιζει να συνδεεται σαν φορτιση usb και πρεπει καθε φορα να το αλλαζω εγω
Μήπως τρέχεις την Βελτιστοποίηση μέσα από την Ασφάλεια; Όταν το κάνεις αυτό, απενεργοποιούνται οι επιλογές για προγραμματιστές και πρέπει να τις ενεργοποιήσεις πάλι.
Τι ακριβως εννοεις "βελτιστοποιηση μεσα απο την ασφαλεια"??Συγγνωμη αλλα ειμαι λιγο ασχετος.. μπορεις να μου πεις πως ακριβως πρεπει να το κανω?? Ευχαριστω!!!