Διαφήμιση

xiaomi redmi note 4

• Ναι φυσιολογικό είναι. Αν προσέξεις το επόμενο μήνυμα που παίρνεις είναι ότι το backup ήταν πετυχημένο (και σου λέει και σε πόσο χρόνο έγινε).
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Ναι φυσιολογικό είναι. Αν προσέξεις το επόμενο μήνυμα που παίρνεις είναι ότι το backup ήταν πετυχημένο (και σου λέει και σε πόσο χρόνο έγινε).
      Οκ για αυτό το παρακάτω που σου εγραψα με το backup στο PC για το σφάλμα σου εχει τύχει? Ο αδελφός μου με ενα Note Pro δεν εχει πρόβλημα.
      Τώρα διάβασα με μιά λύση μεσω adb pull μέσω Recovery το εχω βάλει να γίνεται και μέχρι στιγμής πάει καλά, θά γράψω τι θα γίνει.
    • Καλησπέρα. Η αστοχία αντιγραφής του TWRP backup οφείλεται συνήθως είτε σε θέματα permissions (δικαιωμάτων) των αρχείων του backup, είτε σε κρυπτογράφηση του /data partition. Φαντάζομαι έχεις πάρει το backup στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Γενικά αυτό δεν συνίσταται γιατί ρισκάρεις να έχεις τα θέματα που έχεις (με το copy).

Anyway, τώρα για να κάνεις τη δουλειά σου θα δοκιμάσεις το εξής, όπως απ' ότι βλέπω δοκιμάζεις ήδη:

1) Reboot σε TWRP recovery με USB debugging ενεργοποιημένο.
      2) Συνδέεις το κινητό στο PC μέσω USB. Φτιάξε ένα folder στο PC για τα backups, πχ "C:\mybackup" (λέμε τώρα).
      3) Κατεβάζεις από το internet και εγκαθιστάς (αν δεν το έχεις ήδη εγκατεστημένο) το πακέτο "Minimal ADB and fastboot", google-αρε το.
      3) Από το φάκελο που έχει μέσα το adb tool δίνεις:

adb devices

...όταν σου βγει το χαρακτηριστικό/serial της συσκευής σου, δώσε:

adb pull /data/media/0/TWRP/ c:\mybackup (όπου c:\mybackup φυσικά μπορείς να δώσεις εσύ την δική σου διαδρομή του φακέλου που έφτιαξες πριν, αν τον ονόμασες αλλιώς)

και εφόσον η εντολή προχωρήσει, μετά πήγαινε στο φάκελο στο PC όπου θα
      πρέπει τώρα να έχεις όλα τα αρχεία των Nandroid backups σου.

Αν κάτι στραβώσει το βλέπουμε.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Καλησπέρα. Η αστοχία αντιγραφής του TWRP backup οφείλεται συνήθως είτε σε θέματα permissions (δικαιωμάτων) των αρχείων του backup, είτε σε κρυπτογράφηση του /data partition. Φαντάζομαι έχεις πάρει το backup στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Γενικά αυτό δεν συνίσταται γιατί ρισκάρεις να έχεις τα θέματα που έχεις (με το copy).

Anyway, τώρα για να κάνεις τη δουλειά σου θα δοκιμάσεις το εξής, όπως απ' ότι βλέπω δοκιμάζεις ήδη:

1) Reboot σε TWRP recovery με USB debugging ενεργοποιημένο.
      2) Συνδέεις το κινητό στο PC μέσω USB. Φτιάξε ένα folder στο PC για τα backups, πχ "C:\mybackup" (λέμε τώρα).
      3) Κατεβάζεις από το internet και εγκαθιστάς (αν δεν το έχεις ήδη εγκατεστημένο) το πακέτο "Minimal ADB and fastboot", google-αρε το.
      3) Από το φάκελο που έχει μέσα το adb tool δίνεις:

adb devices

...όταν σου βγει το χαρακτηριστικό/serial της συσκευής σου, δώσε:

adb pull /data/media/0/TWRP/ c:\mybackup (όπου c:\mybackup φυσικά μπορείς να δώσεις εσύ την δική σου διαδρομή του φακέλου που έφτιαξες πριν, αν τον ονόμασες αλλιώς)

και εφόσον η εντολή προχωρήσει, μετά πήγαινε στο φάκελο στο PC όπου θα
      πρέπει τώρα να έχεις όλα τα αρχεία των Nandroid backups σου.

Αν κάτι στραβώσει το βλέπουμε.
      Ετσι το εκανα ολοκλήρωσε κανονικά. Οπως εχω γράψει παραπάνω εχω 2 κάρτες Sim 1 ομιλία μία data, οπότε δεν εχω χώρο για MicroSd, γι αυτό πήρα και το 64GB, εχω 5 συσκευές μέ android και TWRP και πότε δεν είχα πρόβλημα με το Copy paste, αλλά ολες είχαν microsd, και γι αυτό δεν μου είχε τύχει, με το adb στο recovery δουλεύει κανονικά, αλλά τελικά η καλύτερη λύση είναι με ενα Usb φλασάκι μέσω OTG στo recovery, εχω ενα 16GB και ολα μιά χαρά.
      Ευχαριστώ για την βοήθεια.

=============== Φεβ 28th 2017, 12:34pm ===============
      Γειά καί πάλι εχω περάσει οπως είχα πεί την XTRV την beta μέσα παρατηρώ οτι είναι απερνεργοποιημένες (παγωμένες) κάποιες εφαρμογές εκτός του ημερολογίου ( είχε και το google calendar ) ετσι πάγωσα τής Rom, και της εφαρμογής DS Cloud που είναι για τα NAS μου οι αλλες που είναι του συστήματος καλώς και είναι παγωμένες χρειάζονται? είναι και σε σας?
      Images
      • Screenshot_2017-02-28-12-21-06-435_com.keramidas.TitaniumBackup.png

156,32 kB, 1.080×1.920, viewed 121 times
    • Μόνο τα Documents έχω δει ότι χρειάζονται σε κάποιες περιπτώσεις, καθώς χρησιμοποιούνται από εφαρμογές που έχουν γίνει port από Lollipop και χρησιμοποιούν την εφαρμογή αυτή των εγγράφων προκειμένου να μπορούν να γράφουν, συνήθως σε εξωτερική SD. Τα άλλα τα έχω αφήσει όπως ήταν στην ROM και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Να σε ρωτήσω και εγώ τώρα κάτι που θέλω. Με το πάγωμα του stock ημερολογίου, είχες κανά θέμα ? Τα ανέλαβα όλα μια χαρά το Google Calendar (κάνει και sync σωστά ?). Σκέπτομαι να το κάνω και εγώ γι' αυτό ρωτάω.
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Μόνο τα Documents έχω δει ότι χρειάζονται σε κάποιες περιπτώσεις, καθώς χρησιμοποιούνται από εφαρμογές που έχουν γίνει port από Lollipop και χρησιμοποιούν την εφαρμογή αυτή των εγγράφων προκειμένου να μπορούν να γράφουν, συνήθως σε εξωτερική SD. Τα άλλα τα έχω αφήσει όπως ήταν στην ROM και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Να σε ρωτήσω και εγώ τώρα κάτι που θέλω. Με το πάγωμα του stock ημερολογίου, είχες κανά θέμα ? Τα ανέλαβα όλα μια χαρά το Google Calendar (κάνει και sync σωστά ?). Σκέπτομαι να το κάνω και εγώ γι' αυτό ρωτάω.
      Γιά τα Documents το είδα και εγώ με το FX οταν ηθελε να διαβάσει από το Usb Stick μέσω OTG, το ενεργοποίησα αλλά πάλι το βλέπω απενεργοποιημένο μήπως απενεργοποιείται μόνο του.
      Τώρα για το Google Calender 2 μέρες που το εχω ετσι συνχρονίζει κανονικά τσέκαρε στο πλευρικό menu να είναι ενεργοποιημένα ολα τα ημερολόγια που θές, μιά χαρά δουλεύει, το παρατήρησα οτι εχει 2 ημερολόγια οταν μου εστελνε τίς ειδοποιήσεις 2 φορές.
      Επίσης εχω απενεργοποιήσει τούς συχρονισμούς στίς εφαρμογές της Xiaomi, εκτός το Find Phone, εσύ δεν ξέρω τί εχεις κάνει με αυτές?
    • προσπαθω να περασω κατι αρχεια στο κινητο απο τον υπολογιστη και μου βγαζει αυτη την εικονα
      ξερει κανεις τι φταιει ?
      Images
      • 17091025_1310917185659717_1082866912_o.png

9,62 kB, 404×223, viewed 152 times
    • Διαφήμιση
    • Ο/H vladimiros έγραψε:

προσπαθω να περασω κατι αρχεια στο κινητο απο τον υπολογιστη και μου βγαζει αυτη την εικονα
      ξερει κανεις τι φταιει ?
      Αν διαβάσεις 3-4 post παραπάνω θα καταλάβεις τι γίνεται, η θα το κάνεις από Fastboot mode με εντολές adb η θα βάλεις μέσω OTG στην Usb του τηλεφώνου ενα usb Stick και θα τα μεταφέρεις στον υπολογιστή η αν εχεις microsd μέσω της Microsd αντιγραφή στην microsd και μετά στο PC.
    • Ο/H leotzian έγραψε:

Γιά τα Documents το είδα και εγώ με το FX οταν ηθελε να διαβάσει από το Usb Stick μέσω OTG, το ενεργοποίησα αλλά πάλι το βλέπω απενεργοποιημένο μήπως απενεργοποιείται μόνο του.Τώρα για το Google Calender 2 μέρες που το εχω ετσι συνχρονίζει κανονικά τσέκαρε στο πλευρικό menu να είναι ενεργοποιημένα ολα τα ημερολόγια που θές, μιά χαρά δουλεύει, το παρατήρησα οτι εχει 2 ημερολόγια οταν μου εστελνε τίς ειδοποιήσεις 2 φορές.
      Επίσης εχω απενεργοποιήσει τούς συχρονισμούς στίς εφαρμογές της Xiaomi, εκτός το Find Phone, εσύ δεν ξέρω τί εχεις κάνει με αυτές?
      Ok ευχαριστώ. Στο Mi Cloud έχω απενεργοποιήσει μόνο συγχρονισμό browser (δεν τον χρησιμοποιώ) καθώς και images, γιατί είναι χρονοβόρος ο συγχρονισμός και γεμίζει το χώρο σε χρόνο dt. Κλήσεις, επαφές και μηνύματα τα έχω αφήσει και δουλεύουν περίφημα.

Σε ότι αφορά τώρα την απλή μεταφορά αρχείων, παιδιά δεν είναι ανάγκη να τυραννιέστε απαραίτητα με το ADB pull. Πηγαίνετε στον stock file explorer (εφαρμογή : Αρχεία), tab Κατηγορίες, ανοίχτε Wi-Fi, πατήστε εκεί που λέει FTP και ενεργοποιείστε τον διακομιστή ftp. Μετά με έναν ftp client στο PC συνδέεστε στη διεύθυνση που σας βγάζει στο κινητό και παίρνετε από μέσα ότι θέλετε χωρίς κανένα πρόβλημα.
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Ο/H leotzian έγραψε:

Γιά τα Documents το είδα και εγώ με το FX οταν ηθελε να διαβάσει από το Usb Stick μέσω OTG, το ενεργοποίησα αλλά πάλι το βλέπω απενεργοποιημένο μήπως απενεργοποιείται μόνο του.Τώρα για το Google Calender 2 μέρες που το εχω ετσι συνχρονίζει κανονικά τσέκαρε στο πλευρικό menu να είναι ενεργοποιημένα ολα τα ημερολόγια που θές, μιά χαρά δουλεύει, το παρατήρησα οτι εχει 2 ημερολόγια οταν μου εστελνε τίς ειδοποιήσεις 2 φορές.
      Ok ευχαριστώ. Στο Mi Cloud έχω απενεργοποιήσει μόνο συγχρονισμό browser (δεν τον χρησιμοποιώ) καθώς και images, γιατί είναι χρονοβόρος ο συγχρονισμός και γεμίζει το χώρο σε χρόνο dt. Κλήσεις, επαφές και μηνύματα τα έχω αφήσει και δουλεύουν περίφημα.
      Σε ότι αφορά τώρα την απλή μεταφορά αρχείων, παιδιά δεν είναι ανάγκη να τυραννιέστε απαραίτητα με το ADB pull. Πηγαίνετε στον stock file explorer (εφαρμογή : Αρχεία), tab Κατηγορίες, ανοίχτε Wi-Fi, πατήστε εκεί που λέει FTP και ενεργοποιείστε τον διακομιστή ftp. Μετά με έναν ftp client στο PC συνδέεστε στη διεύθυνση που σας βγάζει στο κινητό και παίρνετε από μέσα ότι θέλετε χωρίς κανένα πρόβλημα.
      Αν δεν εχετε δουλέψει το Shareit της Lenovo εχετε χάσει πολλά αντιγραφή από smartphone σε smartphone η σε PC ΑΠΕΧΤΟ το δουλεύω χρόνια αν δεν το ξέρετε δοκιμάστε το ειναι το Number One , ουτε FTP ούτε τίποτε....
    • Διαφήμιση
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Με χαρά μας να τον δοκιμάσουμε, αν είναι συμβατός σαν εφαρμογή.
      Είναι συμβατότατη εχει μοναδικά χαρακτηριστικά ενα από αυτά είναι οτι μπορεί να συνδεθούν σε ενα group (portal ) 4-5 smartphone tablets καί οτι στέλνει οποιος από το group να το παίρνουνε ολοι από backup απο titanium μέχρι apk επίσης η αλλη εφαρμογή της ιδιας εταιρείας σε χρόνο DT μπορεί κατα τον ιδιο τρόπο να μεταφέρει MMs sms αρχείο κλήσεων μετάξυ κινητών ( CloneIt ). Αν το ψάξεις πολύ δεν παίζεται ταχύτητα τρομερή, για οτιδήποτε απορία εδώ είμαστε.

=============== Μαρ 5th 2017, 12:16pm ===============
      Να επανέρθω πάλι να ρωτησω κάτι εχω την Ελληνική XTRV dev 7.2.16, καί εχω βάλει το Nova launcher.
      Τον εχω σε ολες μου τίς συσκευές και τον εχω βολευτεί.
      Στην οθόνη κλειδώματος αλλάζουν οι ταπετσαρίες ( καθημερινές ταπετσαρίες ) εχει πάνω δεξιά ενα κουμπί, που οταν το πατάμε και κρατάμε μετά από λίγο κάνουμε swap δεξιά και αλλάζουμε οποια θέλουμε, αυτό το θέλω αλλά σε κάποια φάση δεν αλλάζουνε καί οταν πατήσω το κουμπί αυτό σε λίγο κάνει dim η οθόνη και σβήνει, γιά να επανέρθει στην κανονική κατάσταση πρέπει να επιλέξω τον stock laucher να επιλέξω ταπετσαρία και μετά να πάω στον nova πίσω, δουλεύουν κάποιο διάστημα αλλά πάλι μετά το ιδιο πρόβλημα, είναι φυσιολιογικό αυτό, να υποθέσω οτι αυτό υποστηρίζεται αν τρέχει ο stock launcher?