Το iPhone θα καταλαβαίνει μόνο του πότε ραγίζει η οθόνη.
-
-
ποτέ μη λέτε ποτέ πάντως ....Εδώ εγώ που είμαι πιτσιρικάς ....Στα νιανιαρέηκα χρόνια μου που έπαιζα Μάριο στο SNES ούτε φανταζόμουν ότι θα παίζω battlefield online με άλλους σε 3d τηλεόραση με ασύρματο χειριστήριο και τον χάρτη να φαίνεται real-time στο τάμπλετ....
-
Στο μελλον πολλα μπορει να γινουν. Πριν παιξεις battlefront επαιξες counter strike, unreal και πριν απο αυτο mario κλο. Δηλαδη η εξελιξη ηρθε σιγα σιγα. Στο σημερα ειναι αστειο παντως το self-repaired κινητο.
-
Εάν νομίζετε ότι σε 10-20 χρόνια από σήμερα η Apple θα ασχολείται μόνο με mobile συσκευές...είστε βαθιά νυχτωμένοι.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
αυτό το μοντέλο με την αυτο-Άνωση (του Αρχιμήδη) λειτουργία να βγάλει κ τίποτα άλλο δε με νοιάζει εμένα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Εάν νομίζετε ότι σε 10-20 χρόνια από σήμερα η Apple θα ασχολείται μόνο με mobile συσκευές...είστε βαθιά νυχτωμένοι.
μπορείς να φανταστείς ,τώρα, πως θα είναι οι "mobile συσκευές";
επίσης τώρα πιστεύει κάποιος ότι οι apple/ms/google ασχολούνται μόνο με τα κινητά και τα λειτουργικά τους ; -
Φίλε Κοντορεβυθούλη, τί σχέση έχει τεχνολογικά η MS και η Google με την Apple;
Ότι σχέση έχει το μετρό του Κορδελιού και το μετρό που Παρισιού μάλλον ε;
Τέλος πάντων...ο καθένας για την πορεία της Τεχνολογίας έχει την άποψή του και την σέβομαι απόλυτα...αλλά εδώ το θέμα μας ήταν άλλο, ή καλύτερα : ξεκίνησε από αλλού.
Εγώ αναφέρθηκα σε "ειδήσεις" σκουπίδια, που αναπαράγονται και αναδημοσιεύονται σε ολόκληρο το διαδίκτυο χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ λόγο. Μοναδικός σκοπός τους είναι το κλικ (Google) και ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω!
Με μία μ@λ@κια που γράφτηκε, κάναμε κλίκ 50 άτομα, γράψαμε ποστ για τον ΚΙΤ για τον ΜΑΡΙΟ, για το μετρό του Κορδελιού...για ότι σκ@τ@ θές εκτός από ... εκτός από ΤΙΠΟΤΑ...γιατί το κείμενο αναφέρεται σε ένα ΤΙΠΟΤΑ.
Google rules...Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
η αλήθεια είναι ότι δε με απασχολεί ποια εταιρία την έχει μεγαλύτερη
τώρα τι εννοείς με το τεχνολογικά δεν ξέρω, αν θες πες το
σίγουρα παίζει ρόλο ποια έχει το περισσότερο χρήμα , γιατί γίνονται μεγαλύτερες επειδή έχουν λεφτά και εξαγοράζουν αυτούς που έχουν κάνει την δουλειά , δεν τα κάνουν όλα μόνες τους
το κείμενο απλά σχολιάζει κάποια πατέντα που έχει δηλώσει η εταιρία
τώρα αν τα λέει όλα ή όχι , αδιάφορο (όπως και αδιάφορη η κάθε είδηση περί πατεντών που θέλουν κάποια χρόνια για να τις δούμε στην πράξη)
η apple και κάθε apple , θα κάνει 1000 πατέντες για 100 ιδέες
από αυτές τις 100 μπορεί να προχωρήσουν οι 10 μόνο , δεν έχει σημασία , το να προλάβεις έχει σημασία και να βγάλεις λεφτά από τον άλλο
υ.γ. αφήστε πια αυτή την εταιρολαγνεία -
Πλέον το νήμα έχει χάσει τον σκοπό ύπαρξης του. Ας μην αναλωθούμε σε ανούσιες αντιπαραθέσεις..
-
Δεν έχασε τον σκοπό της ύπαρξης του...εξ αρχής δεν τον είχε.
Δηλαδή τί πρέπει να γράψω για να είμαι ουσιαστικός : ότι "γελάνε και οι γάτες" ας πούμε;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Κλείνοντας λοιπόν την συμμετοχή μου σε αυτό το νήμα, σημειώνω το εξής :
"In some cases, the detection system is triggered when motion, proximity and orientation sensors detect a sudden deceleration indicative of a fall.
If a crack is detected, the system might be configured to notify a user and pinpoint the damaged location onscreen, beneficial in the case of hairline fractures. In addition to a notification, a message might be generated including information about sensors or other equipment that might be rendered unusable due to the cracking."
Πόσο σημαντικό είναι για εσάς να ξέρετε εάν η σπασμένη οθόνη σας (που μπορεί να προήλθέ μετά από πτώση...ή όχι...) επηρεάζει και άλλες λειτουργίες της συσκευής; Πόσο σημαντικό είναι για εσάς να γνωρίζετε εάν από την πιθανή πτώση επηρεάστηκαν οι αισθητήρες της συσκευής ή κάποιος άλλος εξοπλισμός και πλέον δίνει λανθασμένες πληροφορίες;
Άλλος το αποκαλεί κλεψιά - αλητεία - δέσμευση - βάλτε ότι τραβάει η ψυχή σας.
Άλλος το αποκαλεί σεβασμό προς τον πελάτη.
Διαβάστε λοιπόν ΕΔΩ το άρθρο που εξηγεί τί ακριβώς προσφέρει η νέα αυτή τεχνολογία και αφού το καταλάβετε, ξαναδιαβάστε το Ελληνικό κείμενο που αναπαράχθηκε εδώ.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0