thanks μόλις το σέταρα και περιμένω να φορτώσει.
[Ενημέρωση 6/8/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Σε Redmi pro 4 και περασμένη την τελευταία stable, τι πρέπει να κάνω για να μου λειτουργήσει το Snapchat;Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Ο/H gkalen έγραψε:
CHANGELOG για τις Stable XTRV ..
Οι Stable XTRV Roms , απο'δω και στο εξής θα κάνουν copy στο εσωτερικό χώρο της συσκευής ΔΥΟ ζιπ για ροοτ ..
Το supersu και το magisk , έτσι ώστε να βάζει κάθε χρήστης οποίο ροοτ προτιμάει.
Έχουν αφαιρεθεί όλες οι προεγκατεστημένες εφαρμογές , θα παραμείνουν μόνο η εφαρμογή του φόρουμ και ο flash player.
Αναβαθμίσεις σε εικονίδια και σε miui mod icons ..
Νέα thermal conf και βελτιστοποίηση συστήματος
Ηλίας -
-
-
Μετά την εγκατάσταση της Stable 8.1.1.0 είχα γράψει:
Λοιπόν έχω 3 προβληματάκια στο MiPad2:
1. Όταν κάνω απεγκατάσταση μία εφαρμογή από τις ρυθμίσεις/εφαρμογές δεν εμφανίζεται το pop παραθυράκι που λέει ότι η τάδε αφαρμογή απεγκαταστήθηκε με επιτυχία και μένει εκεί μέσα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Όταν γυρίζω πίσω όμως δεν υπάρχει πλέον η συγκεκριμένη εφαρμογή στη λίστα. Δηλαδή την απεγκαθιστά αλλά δεν μου το λέει και με αφήνει εκεί μέσα. Αυτό το έβλεπα και το είχα γράψει και στην GTV 6.9.29
2. Στις Ρυθμίσεις/Πρόσθετες ρυθμίσεις/Εκτύπωση είτε διαλέξω Cloud Print είτε Canon Print Service οι ρυθμίσεις κρασάρουν και βγαίνει το σχετικό pop παράθυρο ότι Δυστυχώς, η εφαρμογή Ρυθμίσεις έχει σταματήσει κλπ κλπ
Αυτό επίσης είναι πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί παλαιότερα από την GTV 6.4.28 αν θυμάμαι καλά
3. Εγκατέστησα από το TWRP το Dolby Atmos το οποίο και αυτό με τη σειρά του κρασάρει και βγάζει το γνωστό pop παραθυράκι κλπ κλπ
Υπάρχει κάποια λύση για όλα αυτά;
Περνώντας την 8.2.1.0 στο Latte λύθηκε το 1ο πρόβλημα
Το 3ο πρόβλημα όπως ενημέρωσε ο @gkalen είναι θέμα συμβατότητας με το Dolby Atmos
Έμεινε και πάλι το 2ο πρόβλημα, το οποίο πρέπει να το έχω καιρό, ακόμα και στις dev που είχα παλαιότερα
Μόνο σε εμένα παρουσιάζεται;
Επίσης είδα το SuperSu.zip στο χώρο της συσκευής.
Είναι ασφαλές να το κάνω root πλέον; γιατί παλαιότερα είχαμε bootloop -
-
-
Ο/H jpastos έγραψε:
Απο stable σε dev και το αντίστροφο θέλει πάντα factory reset
factory reset-instal ;;;;;;; -
Factory reset lnstal & wipe case and dalvin case
Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0