[Ενημέρωση 6/8/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@manol80
Έφυγες , είσαι έτοιμος..
Δεν χρειάζεται κάτι τώρα , δεν κλειδώνουν έτσι τα τηλ.. ( αν δεν προσέξεις κάτι ) , αν πάμε σε αλλαγή android version πιθανώς θα κλειδώσει αλλα τώρα είσαι κομπλέ , ξεκλειδωνεις οποτε θες απο'δω και πέρα , έχεις ένα ξεκλείδωμα το μήνα ..
Προχωρας σε εγκατάσταση ..
«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
-
Είχα στο kenzo μια παλιά dev πριν γίνουν XTRV. Φλάσαρα την 8.1 με factory reset και έκανα update στην 8.2.
Αυτό που παρατηρώ είναι ότι έχω μεγάλη αλλαγή στην κατανάλωση της μπαταρίας. Μου φαίνεται ότι κρατάει 30% λιγότερο τώρα.
Πρέπει να περιμένω να στρώσει η rom; Χρειάζεται να κάνω κάποιο calibrate; Από 2 μέρες άνετα έχει πέσει στη 1,5. Και αν κάνω βαριά χρήση στη 1. -
Ο/H vimmis έγραψε:
Εγκατεστησα χθες την 8.2 σε mi5s plus. Δε δουλεύει όμως το άλμπουμ και οι σημειώσεις. Μου βγάζει σφάλμα και αναφορά.
Δώστε μου τα φώτα σας!!
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;«ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ ΤΑΧ’ ΑΥΡΙΟΝ ΕΣΕΤ’ ΑΜΕΙΝΟΝ» -
Ο/H vimmis έγραψε:
Χωρίς καν να ανοίγω τις 2 εφαρμογές μου πετάει συνέχεια μηνύματα σφάλματος. Με έχει τρελάνει.
-
μπραβω παιδια να βγαλουμε συντομα και για redmi note 4
-
καλησπέρα στην ομαδα περνώντας σαν update την νεα ρομ σε γενικές γραμμές όλα είναι μια χαρά μπαταριά εντάξει όπως και στην προηγουμένη εκδοσή σε kenzo το μονο πραγμα που ειχε θεμα και εχω δει μεχρι στιγμης ειναι με το δίκτυο κινητής ιντερνετ που λυνεται με άπλες ρυθμίσεις και ενα αλλο που μπορει να ειναι θεμα του Messenger στο Facebook που έχει θέμα με τα emotion κάποιες φόρες δεν τα εμφανίζει και δεν μπορείς να τραβήξεις βίντεο μεσώ του messenger πιθανός bug της εφαρμογής πρέπει να είναι τωρα δεν ξερω βεβαια τ εχει παρουσιάσει απο οταν πήγαμε MM και μετα@papaflessas
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0