[Ενημέρωση 6/8/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
@glitho
Εχεις το ido και είσαι πολύ πίσω σε Ρομ ..
Θα χρειαστεί factory reset στη συσκευή ..
Ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/ αντίγραφα και επαναφορά/... και θα πάρεις backup των εφαρμογών σου και δεδομένων..
Κατεβάζεις την τελευταία Ρομ , stable ή developer για το ido και προχωράς σε έγκατασταση από twrp με factory reset ..
Μετά επαναφέρεις τις εφαρμογές σου από το ίδιο σημείο που πήρες το backup , θα έχει δημιουργηθεί ένα αντίγραφο .. -
Δεν το έχω ξανά κάνει. Υπάρχει back up μόνο των εφαρμογών κ δεδομένων μου; Που; Στο twrp; Εκεί βρήκα να κάνω backup μόνο boot, system,recovery, data. Ποια είναι οι εφαρμογές; Γιατί τα δεδομένα φαντάζομαι είναι τα data.
-
@glitho
Το backup που έκανες απο twrp ήταν για να επαναφέρεις τη συσκευή σου αν χρειαστεί στη ρομ που έχεις τώρα και όπως ακριβώς είσαι αυτή τη στιγμή από εφαρμογες , δεδομένα εφαρμογων κ.λ.π.
Αυτό το επαναφέρεις από το twrp ξανά , επιλέγοντας το restore αυτή τη φορά..
Το backup που σου ανέφερα εγώ ήταν για επαναφέρεις εφαρμογες και δεδομένα τους μετά από factory reset ..
Υπάρχει και η περίπτωση της επαναφοράς εφαρμογων και μέσω του micloud , δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο όμως..
Δυστυχώς θα χρειαστεί factory reset για να προχωρήσεις σε xtrv , μπορείς να δοκιμάσεις να την περάσεις από πάνω τη νέα stable αλλά δεν έχει πολλές ελπίδες να πάει όπως πρέπει ..
Edit
Αν θες να επαναφέρεις μονο το data από το twrp , δεν θα στο πρότεινα .. -
- Το πρώτο backup που αναφέρεις το ξέρω. Αλλά παραξενεύτηκα λιγάκι με τον άλλο τρόπο για αυτό ρώτησα πως γίνεται. Κ γω δεν έχω ξανά κάνει backup στο cloud της xiaomi. Ευχαριστώ για τις ααπαντήσεις σας. Τελικά xtrv ή stable;
- Το πρώτο backup που αναφέρεις το ξέρω. Αλλά παραξενεύτηκα λιγάκι με τον άλλο τρόπο για αυτό ρώτησα πως γίνεται. Κ γω δεν έχω ξανά κάνει backup στο cloud της xiaomi. Ευχαριστώ για τις ααπαντήσεις σας. Τελικά xtrv ή stable;
-
@glitho
xtrv ειναι και οι δυο .. δοκιμασε οποια θες , εγω δεν ειμαι της stable παντως .. αν δεν αναβαθμιζεις συχνα -που οπως φαινεται δεν- βαλε stable καλυτερα
@glitho
ΠΡΟΣΟΧΗ , μετα το φλασαρισμα ισως κλειδωσει ο bootloader , να εισαι ετοιμος και γι'αυτο ξεχασα να σου πω..
θα μπεις σε fastboot και θα ξεκλειδωσεις με τo mi unlock , οπως ειχες κανει οταν το ξεκλειδωσες.. -
Ο/H gkalen έγραψε:
Ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/ αντίγραφα και επαναφορά/... και θα πάρεις backup των εφαρμογών σου και δεδομένων..
Ο/H gkalen έγραψε:
Μετά επαναφέρεις τις εφαρμογές σου από το ίδιο σημείο που πήρες το backup , θα έχει δημιουργηθεί ένα αντίγραφο ..
Winners find a way, losers find an excuse -
@chief
Αυτό το backup δεν σβήνεται με factory reset , υπάρχει στα αντίγραφα ασφαλείας μετά το factory reset και το επαναφέρεις ..
Διαγράφεται πάλι από το ίδιο σημείο στις ρυθμίσεις ...
Αν αρχίσεις τα wipes σε internal storage πιθανώς θα σβήσει ..
Δεν είμαι και σίγουρος αλλά νομίζω ότι μπορείς να το επαναφέρεις μια φορά , μετά σβήνεται , αλλά δεν είμαι και σίγουρος , δεν τα πάω καλά με τα backup , προτιμώ το στήσιμο από την αρχή .. -
-
-
Ο/H chief έγραψε:
@gkalen Κρατάει αυτό το back up ρυθμίσεις από τις εφαρμογές όπως δαχτυλικά αποτυπώματα στις τράπεζες π.χ.?
-
Καλημέρα .έχω δώσει το παλιό μου redmi note 3 pro σε ένα ανηψακι μου με την 8.1.1.0 Άρχισε να διαβάζει το φόρουμ και με ρωτάει να βάλει την 8.2.1.0 αλλά χωρίς να χάσει τα προγράμματα και τα τηλέφωνα.Προσωπικα πάντα έκανα factory reset και ξαναεστεινα το κινητό αλλά ο μικρός απλά θέλει να την πέρασει.Γινεται κατευθείαν με install μέσα από το twrp χωρίς wipes ή factory reset ή θα του κολλάει μετά;;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0