Ευχαριστώ πολύ, κατατοπιστικότατος!Ο/H BanditGR έγραψε:
Από τι στιγμή που η ROM φλασάρει επί της ουσίας νέο /system partition, ναι χαιρετάς root και xposed. Οπότε ξαναρουτάρεις, reboot και περνάς το v87 πάλι και reboot μόλις ενεργοποιήσεις τα modules. Δεν έχει νόημα η απεγκατάσταση του xposed αφού το παλιό /system αντικαθίσταται.Ο/H valenti έγραψε:
Παιδιά να ρωτήσω, με απλή αναβάθμιση από 8.0.10.0 θα περάσει κανονικά ε;
Υποθέτω ότι χάνω root και xposed, σωστά; Άρα ξαναρουτάρω και περνάω xposed κατόπιν; Επίσης, είναι πιθανό να πρέπει να ξε-xposed πριν την αναβάθμιση;
[Ενημέρωση 6/8/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
να ρωτησω κατι ασχετο;στο playstore μου βγαζει
πιστοποιηση συσκευης
μη πιστοποιημενη.
ετσι πρεπει να λεει? -
-
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
εχω καμποσα εγκατεστημενα
συμβαίνει σε επίσημες stable που ειναι δηλωμενες απο την xiaomi σαν επισημες .ετσι πιστευω.
-
καλησπερα παιδια να ρωτησω κατι εχω περασει εδω και καιρο την 8.2.2 στο mi max (4/128) με καθαρη εγκατασταση και ενω ολα ειναι μια χαρα αυτο που παρατηρησα προσφατα ειναι οτι οταν ειμαι σε μια κληση και παταω το power , ενω παλια κλειδωνε και το εβαζα στη τσεπη μου και μιλαγα με το handsfree, τωρα μολις το παταω κλεινει τη κληση . Ειναι καποιο bug , η ετσι γινεται πλεον ?
POCO X3 PRO (8/128)
-
Ο/H homer66 έγραψε:
καλησπερα παιδια να ρωτησω κατι εχω περασει εδω και καιρο την 8.2.2 στο mi max (4/128) με καθαρη εγκατασταση και ενω ολα ειναι μια χαρα αυτο που παρατηρησα προσφατα ειναι οτι οταν ειμαι σε μια κληση και παταω το power , ενω παλια κλειδωνε και το εβαζα στη τσεπη μου και μιλαγα με το handsfree, τωρα μολις το παταω κλεινει τη κληση . Ειναι καποιο bug , η ετσι γινεται πλεον ?
-
Stable με android 7 για mi4c θα βγει σύντομα?
Πάντως εδώ και καιρό που φοράω την stable 8.1.1.0 έχω παρατηρήσει ότι κινητό υπεθερμενεται.
Μου πετάει και μήνυμα στο κινητό άλλα και το καταλαβαίνεις.
Αφού νομίζω ότι θα κάνει κανένα μπαμ καμιά ώρα.
Ιδίως όταν σκαλίζω κανένα 10λεπτο το κινητό μου και ανοίγω διάφορες εφαρμογές, κοντεύει να πάρει φωτιά.
Οι θερμοκρασίες που φτάνει σύμφωνα με το aida64 φτάνουν και 80-85!
Έχει κάνεις το ίδιο πρόβλημα υπερθέρμανσης? -
Ο/H echaosad έγραψε:
Stable με android 7 για mi4c θα βγει σύντομα?
Πάντως εδώ και καιρό που φοράω την stable 8.1.1.0 έχω παρατηρήσει ότι κινητό υπεθερμενεται.
Μου πετάει και μήνυμα στο κινητό άλλα και το καταλαβαίνεις.
Αφού νομίζω ότι θα κάνει κανένα μπαμ καμιά ώρα.
Ιδίως όταν σκαλίζω κανένα 10λεπτο το κινητό μου και ανοίγω διάφορες εφαρμογές, κοντεύει να πάρει φωτιά.
Οι θερμοκρασίες που φτάνει σύμφωνα με το aida64 φτάνουν και 80-85!
Έχει κάνεις το ίδιο πρόβλημα υπερθέρμανσης?
σιγουρα ειναι 80-85? μηπως εχεις Note7? εχω 8.0.5. το ιδιο το κινητο τι λεει σαν βαθμους? μηπως διαβαζει λαθος το app? σε τι θερμοκρασια περιβαλλοντος? εγω με 40 , χωρις παιχνιδια, με σερφαρισμα φβ βαιμπερ απλα περναει τα 45-50 που εχει ειδοποιηση..
=============== Μαρ 11th 2017, 11:49pm ===============
quickball , screenshot με τρια δαχτυλα εχει η stable 8,0 Ή το καταφερα και αυτο? -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0