δε λέω για την κοινότητα μας. Για τους Κινέζους λέω. Είχαν πει γύρω στις 20 Φλεβάρη και έχουμε 13 ΜάρτηΟ/H gkalen έγραψε:
@rocketking85
Δεν μπορώ να καταλάβω από που το έβγαλες υτο το συμπέρασμα.
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση πάντως.
@rascal
Θα ήθελα πολύ να μάθω ποια ρομ έχουν τότε , στην οποία έχουν 800αρα μπάντα και δεν την έχουν στη κινέζικη ρομ ...
[Ενημέρωση 6/8/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Παιδιά επειδή εγώ το άνοιξα το θέμα θέλω να μάθω πως γίνεται το mi4c και το redmi 4 Pro , με ίδια εταιρεία κινητής (Vodafone), στο ίδιο σημείο τοποθετημένα, το mi4c να πιάνει Η+ και το redmi 4G. Εγώ σχεδόν σε όλη την πόλη δεν πιάνω 4G. Ξέρει κανείς πια μοντέλα έχουν την 800 band?
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
1) εχεις κανουρια καρτα σιμ? Ας πουμε το πολυ 1 ετους..
2) εχεις ενεργοποιήσει το 4g ? -
Επειτα από μερικες μερες χρησης στην 8.2.1.0 stable,εχω να επισημανω ότι η ενταση του ηχου κλησης όταν χτυπάει το τηλ πεφτει σταδιακα από μονη της με αποτέλεσμα να εχω χασει τηλεφωνηματα ετσι, αφου καταληγει σχεδόν σε σιγαση.
Επισης αρκετες φορες ενώ σερφαρω στο ιντερνετ με πεταει απότομα στην επιφανεια εργασιας.Με λιγα λογια η προηγουμενη stable νομιζω ότι ηταν καλυτερη.
Δεν ξερω αν εχουν παρατηρησει κατι αναλογο κ τα υπολοιπα παιδια εδώ μεσα. -
@echaosad
Φίλε μου αν υπήρχε τέτοια περίπτωση θα την είχαμε φτιάξει τη ρομ εμείς .
Η infoquest δεν φτιάχνει ρομς , απλώς βάζει μία global και τιποτις άλλο.
Οποτε θα μπορεί να πουλήσει μόνο συσκευές που υποστηρίζουν global και καμμία άλλη συσκευή , εμείς υποστηρίζουμε όλες τις συσκευές με Ελληνικά , updates , κ.λ.π.
Οι συσκευές λοιπον που υποστηρίζουν 800αρα μπάντα είναι μόνο το kate και το land , καμμία άλλη. -
-
-
Ο/H varitimos84 έγραψε:
2) εχεις ενεργοποιήσει το 4g ?
Η κάρτα είναι 2 χρονών. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Αλλά καλού κακού θα δοκιμάσω του φίλου μου μόλις μπορέσω. το 4G είναι ενεργοποιημένο.
Μήπως παίζει ρόλο και το ότι ο φίλος μου είναι με συμβόλαιο και μάλιστα εταιρικό και εγώ με καρτοκινητό ? Η θέση της κάρτας παίζει ρόλο? Δηλαδή άν είναι Στην θέση sim1 ή sim2?
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H echaosad έγραψε:
Ο/H varitimos84 έγραψε:
Μήπως παίζει ρόλο και το ότι ο φίλος μου είναι με συμβόλαιο και μάλιστα εταιρικό και εγώ με καρτοκινητό ? Η θέση της κάρτας παίζει ρόλο? Δηλαδή άν είναι Στην θέση sim1 ή sim2?
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H echaosad έγραψε:
Ο/H varitimos84 έγραψε:
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
-
Άρα ενδεχομένως κάτι παίζει με το πρώτο slot.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0