Ευχαριστω,αναμένουμε.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
[Ενημέρωση 6/8/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Άρα ενδεχομένως κάτι παίζει με το πρώτο slot.
Πολύ πιθανό
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gaitanaros έγραψε:
Οχι δεν με ενδιαφερουν τοσο τα update απλα δεν θελω(αν γινεται δεν ξερω) να μπαινω στην διαδικασια ξεκλειδωματος
-
@echaosad
Τσεκαρε στις ρυθμίσεις της σιμ 1 .
Χρησιμοποίησα το screen recorder πρώτη φορά , δες το βιντεάκι για να δεις που θα πας ... Ξεζιπαρε πρώτα ..
Screenrecorder-2017-03-14-11-25-28-594.mp4.zip -
-
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
μπορει καποιος να μου δωσει καποια πληροφορια για το πως θα παρω back up ετσι ωστε μετα το factory reset να χρειαζεται λιγοτερο στησιμο μιας και το κινητο ειναι της κοπελας μου! -
@nikon-a
Ρυθμισεις/Πρόσθετες ρυθμίσεις/Αντίγραφα και επαναφορά/ δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας .. εκεί πας πάλι για να επαναφέρεις. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@echaosad
Τσεκαρε στις ρυθμίσεις της σιμ 1 .
Χρησιμοποίησα το screen recorder πρώτη φορά , δες το βιντεάκι για να δεις που θα πας ... Ξεζιπαρε πρώτα ..
Screenrecorder-2017-03-14-11-25-28-594.mp4.zip
έκανα το λάθος.να τις κάνω στην καρτα2 και έχασα το 4G. το ξαναεβαλα στην ρύθμιση που είχε αλλά 4G τίποτα. με μια εφαρμογή που δείχνει τις κεραίες που έχω κοντά μου (δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστη) έχω δίπλα μου.κεραία με 4G Και το κινητό συνδέεται σε πιο μακρινή κεραία με 3g. Δεν ξέρω τι γίνεται
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Επίσης παρατήρησα οτι σε καθε επανεκιννηση του κινητού, χανετε αυτή η ρύθμιση!
Λεω να παω στην Vodafone να αλλαξω την κάρτα για να αποκλείσω και αυτό το ενδεχόμενο!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0