Που ειναι αυτο;; Πως παμε εκει;;; system/vendor/lib
[Ενημέρωση 6/8/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
Τι έγινε βρε παιδιά την μαζέψανε πίσω την V8.2.3.0 οι Κινέζοι στο en.miui.com/download-303.html#447 ;
θα έπαιρνα όρκο ότι την είδα την προηγούμενη εβδομάδα... Κάνω λάθος; Διορθώστε με. -
Ορίστε και η απάντηση :POSTPONED UNTIL FURTHER NOTICE......
-
-
Κάπου πήρε το μάτι μου random reboots. Δεν έχω όμως τέτοιο θέμα
-
-
Ο/H jimger έγραψε:
Κάπου πήρε το μάτι μου random reboots. Δεν έχω όμως τέτοιο θέμα
[Ενημέρωση 22/3/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! -
Χαιρετώ τη παρέα! Κανένα νέο για το πότε θα βγει η nugate stable για το mi Max έχουμε?
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλησπερα.
εχω redmi note 3 kenzo.περασα την καινουργια rom 8.2.1 ψιλοκολλαει που κ που το κινητο.πχ δεν ανοιγει πατωντασ το εικονιδιο μιας εφαρμογης,οταν μιλαω μαυριζει η οθονη κ δεν μπορω να την επαναφερω κτλ
μηπως ηθελε factory reset?δηλαδη wipe data cache k factory reset? -
Ο/H gogoulos έγραψε:
καλησπερα.
εχω redmi note 3 kenzo.περασα την καινουργια rom 8.2.1 ψιλοκολλαει που κ που το κινητο.πχ δεν ανοιγει πατωντασ το εικονιδιο μιας εφαρμογης,οταν μιλαω μαυριζει η οθονη κ δεν μπορω να την επαναφερω κτλ
μηπως ηθελε factory reset?δηλαδη wipe data cache k factory reset?
Θα χρειαστεί βέβαια να ξαναστήσεις την συσκευή σου από την αρχή.. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H gogoulos έγραψε:
καλησπερα.
μηπως ηθελε factory reset?δηλαδη wipe data cache k factory reset?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0