[Ενημέρωση 6/8/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H aggelostrom έγραψε:
Μήπως ξέρει κάποιος κάτι για αυτό;
Δες εδώ ---> Google Play Αναμονή WIfi Fix -
Τι είναι το ''unable to mount storage'' που μου έβγαλε σαν error όταν πήγα να πάρω back up μέσα από το recovery?Winners find a way, losers find an excuse
-
Ο/H chief έγραψε:
Τι είναι το ''unable to mount storage'' που μου έβγαλε σαν error όταν πήγα να πάρω back up μέσα από το recovery?
-
Καλησπερα σε ολη την κοινοτητα...θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση επειδη ειμαι νεος σε ολα αυτα και σιγουρα εσεις θα εχετε μια εμπειρια παραπανω....εχω το xiaomi mi note pro φοραω developer rom και θεω να ρωτησω το εξης...τι ειναι καλυτερο μια sable i dev rom? και ποιες η διαφορες αν μπορεις καποιος να με βοηθησει...
Ευχαριστω πολυ!! -
οι dev απλά παίρνουν αναβαθμίσεις κάθε εβδομάδα και όπως καταλαβαίνεις δοκιμάζεις λειτουργίες που μπορεί να μην είναι και τέλειες bugs κτλ. Εγώ προσωπικά προτιμώ την Ελληνική dev. Είναι απλά υπέροχη.
-
Καλησπέρα στην παρέα ! Έχει περάσει κανείς την 8.2.2 greek stable στο Redmi 3 Pro για να μας γράψει εντυπώσεις; Υπάρχει μήπως το bug με το Play Store ? Μην το περνάω τζάμπα μιας και με την προηγούμενη stable μια χαρά πάει το κινητό ...
-
Ο/H Eythymios Persidis έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα ! Έχει περάσει κανείς την 8.2.2 greek stable στο Redmi 3 Pro για να μας γράψει εντυπώσεις; Υπάρχει μήπως το bug με το Play Store ? Μην το περνάω τζάμπα μιας και με την προηγούμενη stable μια χαρά πάει το κινητό ...
-
-
@princegr
Στο επίσημο δεν υπάρχει καμμία 8.2.1.0 , υπάρχει ακόμα η 8.1.2.0 ..
Όταν βγει η αναβάθμιση θα την έχετε κι εσείς , λίγες μέρες μετά. -
Περάστηκε αργά χθες βράδυ σε Redmi Note 3 (hennessy) με factory reset και υστερα τα σχετικά wipes. Εντός 6 ωρών την νυχτα η μπαταρία έπεσε μόνο 1% . Το πρώτο κλειδωμα GPS σε ταξίδι σήμερα το πρωί έγινε εντός 18 sec. Μηδενικό πρόβλημα με wifi , data playstore. Χρειάστηκε να φλασάρω μόνος μου το SuperSu (ειχα καλομάθει απο τις dev roms !!!) Screen recorder δεν υπάρχει. Ακόμα δεν έχω βρει πως να ενεργοποιήσω τους 160 χαρακτήρες στα Μηνύματα (δεν βρίσκεται στα Μηνύματα -> Ξ -> προσθετες Ρυθμίσεις)
=============== Απρ 11th 2017, 7:56pm ===============
Εάν γνωρίζει κάποιος, θα είχε την καλοσύνη να μου υποδείξει σε ποιό υπομενού να πάω για να βρω και να ενεργοποιήσω το GSM alphabet μιας και δεν υπάρχει , όπως στις dev roms, διακόπτης ενεργοποίησης 160 χαρακτήρων? Παιδεύομαι εδώ κι ένα 3ωρο περίπου και δεν το βρίσκω. Έκανα search κι εδώ στο φόρουμ αλλά εις μάτην ...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Περάστηκε σε Redmi Note 2 (επιλογή πακέτου αναβάθμισης) ολα φαίνονται καλά ,για μπαταρία θα εχω αποψη σε 2-3 φορτισεις ("αδειαζει" κομμάτι γρήγορα με wifi η δεδομένα ανοιχτά ) και μετά από καιρό 51Κ Antutu (48k ειχα με την προηγουμενη ). Μπραβο στο team !!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0