για δοκίμασε με το 37αρι μόντεμ....εγώ είδα διαφορά αρκετή στην μπαταρία.Ο/H Budda έγραψε:
Περάστηκε σε Redmi Note 2 (επιλογή πακέτου αναβάθμισης) ολα φαίνονται καλά ,για μπαταρία θα εχω αποψη σε 2-3 φορτισεις ("αδειαζει" κομμάτι γρήγορα με wifi η δεδομένα ανοιχτά ) και μετά από καιρό 51Κ Antutu (48k ειχα με την προηγουμενη ). Μπραβο στο team !!
[Ενημέρωση 6/8/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Πως το κανω αυτο ;
-
Ο/H Budda έγραψε:
Πως το κανω αυτο ;
κατέβασε αυτό που λέει p37 από εδώ
Modems - Google Drive
και από twrp κάνεις απλά εγκατάσταση. -
Ο/H dreamlord1970 έγραψε:
Ο/H Budda έγραψε:
Πως το κανω αυτο ;
Modems - Google Drive
και από twrp κάνεις απλά εγκατάσταση.
-
Ο/H Konmal έγραψε:
Ο/H dreamlord1970 έγραψε:
Ο/H Budda έγραψε:
Πως το κανω αυτο ;
και από twrp κάνεις απλά εγκατάσταση.
-
-
ξεκλειδωνεις bootloader, περνάς TWRP κ μετά σφίγγεις την Ελληνική...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
καλημέρα παιδιά. Έχω το Mi Max (3/32) στο οποίο εδώ και 3 μέρες πέρασα την XTRV 8.2.2 stable και έχω διαπιστώσει τρελό drain στη μπαταρία. Είχα και ένα πρόβλημα με τα data (cosmote) αλλά αυτό με βοηθεια από εδώ μεσα το έλυσα. Γνωρίζει κανείς κάτι, γιατί πριν ήμουν με 8.1.2 και όλα ήταν σωστά και ωραία!!!
-
@Giannis Lapokonstantakis κατ' αρχήν δεν χρειάζεται να κάνεις ποστ για το ίδιο πρόβλημα δεξιά-αριστερα. Δεν σου προσφέρει κάτι, όλοι μας διαβάζουμε όλα ..
-
@Bodaiφιλε μου έχεις δίκιο, αλλά το ένα post έγινε στο δρόμο που δεν θυμόμουν τους κωδικούς και μπήκα μέσω fb. Δεν είχα σκοπό να γεμίσω post με το ίδιο θέμα!
=============== Απρ 12th 2017, 8:58am ===============
επισης θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να κάνω downgrade, ώστε να περάσω την προηγούμενη rom που είχα και ήταν απροβληματιστη? -
Ο/H Giannis Lapokonstantakis έγραψε:
επισης θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να κάνω downgrade, ώστε να περάσω την προηγούμενη rom που είχα και ήταν απροβληματιστη?
EDIT
Η 8.1.2 ήταν XTRV ?? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0