[Ενημέρωση 6/8/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμη η νέα XTRV Stable-V8.2.3.0 ROM για το RedMi Note 3 SE (Kate).
Ο σύνδεσμος για την λήψη της, βρίσκεται στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. -
se Redmi3 απο 8 εβαλα την 8.2 χωρις να κανω wipes κλπ
και το κινητο σερνοταν. Παω να ανοιξω 1 εφαρμογη και κανει 10 δευτερα κλπ
Δεν εκανα ουτε τα wipes που μου προτεινει στο τελος αφου φλασαρω τη ρομ. Να την φλασαρω παλι και να κανω τα wipes πριν 'η μετα? Την ιδια επιλογη μου εβγαλε κι οταν πηγα να φλσαρω το supersu. Και μπαταρια πρεπει να εχει μεγαλη καταναλωση. -
Ο/H Valmans10 έγραψε:
τις μελλοντικές που τις βλέπεις;
"The following devices will be receiving the update progressively:
Redmi Note 4 MTK, Redmi Note 2, Mi 2/2S, Mi 5s Plus, Redmi 4, Mi 4i" -
Ο/H durutti έγραψε:
Δεν εκανα ουτε τα wipes που μου προτεινει στο τελος αφου φλασαρω τη ρομ. Να την φλασαρω παλι και να κανω τα wipes πριν 'η μετα? Την ιδια επιλογη μου εβγαλε κι οταν πηγα να φλσαρω το supersu. Και μπαταρια πρεπει να εχει μεγαλη καταναλωση.
Ηλίας -
Απο εχθές το βράδυ που έβαλα την νέα V8.2.2.0.zip rom στο Mi5 μου μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος επιτέλους μια Stable αστέρι γιατί με τις δυο τελευταίες είχαμε αρκετά θεματάκια
Μπράβο στην ομάδα πάντα τέτοια...
Καλή Ανάσταση σε όλους σας!Xiaomi 13 -
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Έχω ένα redmi note 2 με stable gtv 8.0.2.0 και θέλω να περάσω την τελευταία stable xtrv χρειάζεται να κάνω καθαρή εγκατάσταση;
-
Επειδή έχεις μείνει πάρα πολύ πίσω σε αναβαθμίσεις, το καλύτερο για να μην έχεις προβλήματα θα ήταν να κάνεις καθαρή εγκατάσταση.
-
ευχαριστώ και καλή Ανάσταση
-
Απο stable σε stable μπορείς λογικά μόνο με τα βασικά wipe cache + dalvik cache
Οι ειδικοί όμως ξέρουν καλύτερα!!! -
ποια wipes Κανω για να μην σβηστουν τα παντα? οπως και ποτε δεν θυμαμαι ποια χρειαζομαι για να κανω πληρως νεα εγκατασταση...
(παντως τωρα που εβαλα το supersu της ρομ σαν να πηγαινει λιγο καλυτερα)
Ο/H em56464 έγραψε:
Ο/H durutti έγραψε:
Δεν εκανα ουτε τα wipes που μου προτεινει στο τελος αφου φλασαρω τη ρομ. Να την φλασαρω παλι και να κανω τα wipes πριν 'η μετα? Την ιδια επιλογη μου εβγαλε κι οταν πηγα να φλσαρω το supersu. Και μπαταρια πρεπει να εχει μεγαλη καταναλωση.
-
Ο/H gustojorgo έγραψε:
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Έχω ένα redmi note 2 με stable gtv 8.0.2.0 και θέλω να περάσω την τελευταία stable xtrv χρειάζεται να κάνω καθαρή εγκατάσταση;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0