Ευχαριστώ πολύ Γιώργο.
[Ενημέρωση 6/8/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
Καλημερα κ Χρονια πολλα σ ολους.
Περαστηκε σε kenzo απο V8_XTRVbeta2_7.3.23 με fr. Bootloader ξεκλειδωτος, μεχρι στιγμης ολα τρεχου νερακι. Εγινε επαναφορα προγραμματων κ δεδομενων τους με titaniumbackup, το οποιο σε σχεση με την προηγουμην κ προπροηγουμενη rom τωρα λειτουργει κανονικα. Reboot σε recovery απο μενου λειτουργει κανονικα. Reboot απο TWRP σε recovery κανει reboot σε system. Αυτα μεχρι στιγμης κ τις ευχαριστιες μου κ τον σεβασμο μου στους "μαγειρες-μαγους" του forum -
@Valmans10
Ναι , το fix θα δουλέψει και στη stable ..
Και φυσικά ξέρεις ότι αν είναι η πρώτη φορά που θα βάλεις το fix υπάρχει ενδεχόμενο κλειδώματος του bootloader
@Dim Max
Πιθανώς θα διορθωθεί και αυτό το θέμα σύντομα . -
-
-
Καλησπέρα σε ολους και χρόνια πολλά.
Έχω το Redmi 2 TD με περασμένη GTV5.11.5 Developer από τότε που το πήρα το τηλ.
Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να περάσω την τελευταία Stable Ελληνική ROM?
Ευχαριστω εκ των προτέρων! -
-
παιδια καλησπερα.εχω ενα redmi note 3 hennesy και ειχα κανει αιτηση για ξεκλειδωμα bootloader και μολις τον ξεκλειδωσα.Πως μπορω να περασω ελληνικη rom?φοραει τωρα miui 8.2.1.0 stable
-
@mpakaros σου έχω απαντήσει στο νέο νήμα που άνοιξες. Μην κάνεις την ίδια ερώτηση σε πολλά σημεία ταυτόχρονα διότι περισσότερο σύγχυση προκαλείς!
-
Winners find a way, losers find an excuse
-
Ο/H em56464 έγραψε:
Ο/H durutti έγραψε:
ποια wipes Κανω για να μην σβηστουν τα παντα? οπως και ποτε δεν θυμαμαι ποια χρειαζομαι για να κανω πληρως νεα εγκατασταση...
(παντως τωρα που εβαλα το supersu της ρομ σαν να πηγαινει λιγο καλυτερα)
Ο/H em56464 έγραψε:
Ο/H durutti έγραψε:
se Redmi3 απο 8 εβαλα την 8.2 χωρις να κανω wipes κλπ
και το κινητο σερνοταν. Παω να ανοιξω 1 εφαρμογη και κανει 10 δευτερα κλπ
Δεν εκανα ουτε τα wipes που μου προτεινει στο τελος αφου φλασαρω τη ρομ. Να την φλασαρω παλι και να κανω τα wipes πριν 'η μετα? Την ιδια επιλογη μου εβγαλε κι οταν πηγα να φλσαρω το supersu. Και μπαταρια πρεπει να εχει μεγαλη καταναλωση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0