Ολα οκει μετα απο την 2η εγκατασταση και μετα απο wipe data dalvik cache και factory reset. Αλλα εαν δε δουλευε αυτο ειχα στην SD και το dev το αρχειο οποτε θα γυρνουσα παλι εκειΟ/H geoanto555 έγραψε:
Με κάλυψες....Ο/H olafeone έγραψε:
Δεν βαζω πρωτη φορα απο dev σε stable,
[Ενημέρωση 6/8/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ευχαριστω πολύ. Θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα γιατί δεν είμαι γνώστης. Έχει νόημα να περάσω τη stable έκδοση (για να έχω OTA updates και γενικότερα πιο σταθερό περιβαλλον) η να συνεχίσω με την XTRV 7.5.11; Επισης εδώ και αρκετό καιρό έχω πρόβλημα με το proximity sensor, υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί με τη stable;Ο/H geoanto555 έγραψε:
Κανονικά χρειάζεσαι clean install...Ο/H nickgeol έγραψε:
Μπορώ από την XTRV 7.4.27 που έχω αυτή τη στιγμή να περάσω απευθείας την 8.2.1; Εάν ναι, χρειάζεται clean install
-
-
Αρα OTA έχω μόνο με την official stable της miui. Θα ήθελα τη γνώμη σου εάν θα ήταν καλύτερο να συνεχίσω με xtrv η να περάσω σε stable ελληνική; Σ ευχαριστώ εκ των προτέρων.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αν λες για την Ελληνική stable δεν θα έχεις OTA .
Για το θέμα που έχεις ίσως και να διορθωθεί μετα απο καθαρή εγκατάσταση..
-
-
-
-
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ποιο λινκ?Ο/H Vasilis Karvountzis έγραψε:
αλλά δεν ανοίγει το λινκ.
Της ρομ για το mi5s. Της stable
Στάλθηκε από το XT1650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
καλιμπραρισε τον και πιστεύω θα λύσεις το πρόβλημα όπως πολλοί και εγώ με το θέμα του σενσορες(πατά στην έκδοση κερνελ μερικές φορές θα σε πάει στους σενσορες αυτός που λες είναι ο σενσορες εγγύτητας και καλύπτοντας τον και αποκαλύπτοντας τον με το χέρι σου θα σου πει ότι καλιμπραρισμα πατάς επιτυχία και γυρίζεις πίσω έτοιμος κατά 99τα εκατό)έτσι έκανα και στο δικό μου και σε κάποιους γνωστούς με διαφορετικές συσκευές!!!!Ο/H nickgeol έγραψε:
Ευχαριστω πολύ. Θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα γιατί δεν είμαι γνώστης. Έχει νόημα να περάσω τη stable έκδοση (για να έχω OTA updates και γενικότερα πιο σταθερό περιβαλλον) η να συνεχίσω με την XTRV 7.5.11; Επισης εδώ και αρκετό καιρό έχω πρόβλημα με το proximity sensor, υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί με τη stable;Ο/H geoanto555 έγραψε:
Κανονικά χρειάζεσαι clean install...Ο/H nickgeol έγραψε:
Μπορώ από την XTRV 7.4.27 που έχω αυτή τη στιγμή να περάσω απευθείας την 8.2.1; Εάν ναι, χρειάζεται clean install
Ηλίας
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0