Καμία αναβάθμιση για mi note pro παιδια;;; έχω την 8.2.1. 0 και άλλη μια ερώτηση παρόλο που το κινητό μου από ότι λέει δέχεται 4g γτ δεν μπορώ να πιάσω ενώ σε άλλους πιάνει κανονικά;
[Ενημέρωση 6/8/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
δώσε μας μοντέλο κινητου και φωτό από το about phone να σου πούμε γιατί. Το πιο πιθανό είναι ο πάροχος σου βέβαια να χρησιμοποιεί την 800άρα μπάντα και το κινητό να μην την υποστηρίζει. Δες λίγο στο willmyphonework.net.
-
Ο/H skunkrizla έγραψε:
Καμία αναβάθμιση για mi note pro παιδια;;; έχω την 8.2.1. 0 και άλλη μια ερώτηση παρόλο που το κινητό μου από ότι λέει δέχεται 4g γτ δεν μπορώ να πιάσω ενώ σε άλλους πιάνει κανονικά;
Τώρα αν έχεις wind είναι άλλη ιστορία.
Πάντως cosmote - vodafone υποστηρίζει τις 4g μπάντες τους το mi note pro. -
Ο/H skunkrizla έγραψε:
Καμία αναβάθμιση για mi note pro παιδια;;;
-
Αναλυτικές οδηγίες για το πώς να γυρίσω απο την 8.2.4.0 στην 8.1.1.0 ?
Μιλάω για το Redmi note 3 pro Kate.
Η διαφορά στην μπαταρία είναι τεράστια! Την πίνει πραγματικά!
Με την 8.1.1.0 εβγαζα ανετααααα ολη μερα, με gps, ραδιοφωνα, chat, και τώρα φορτίζω το μεσημέρι και πάλι δεν είμαι σίγουρος αν θα τα την βγάλει μέχρι το βράδυ.
=============== Ιουν 5th 2017, 1:10am ===============
Ο/H demakhs έγραψε:
την 8.2.4.0 πως την πέρασες?
Την δίνουν τα παιδιά στο link στην 1η σελίδα.
Ο/H Valmans10 έγραψε:
Ο/H andreasp έγραψε:
Ο/H andreasp έγραψε:
Για την 8.2.3.0 σε Kate, επιβεβαιωνω χειροτερη μπαταρία, και χάσιμο ειδοποιησεων απο τα διαφορα messenger.
Εχω την εντύπωση πως έχει θέμα με την αλλαγή απο wifi σε data και τούμπαλιν.
Αυτή την στιγμή βάζω την 8.2.4.0
Αν δεν συνέλθει, θα κοιτάξω διαδικασία για να το γυρίσω σε κανονική έκδοση το κινητό, γιατί βαρέθηκα να ασχολούμαι!
EDIT: Εγκατάσταθηκε η 8.2.4.0. Το Restart σε recovery γιατί συνεχίζει να μην λειτουργεί? Κάνει restart κανονικά στο σύστημα.
Ωραία κινητά, αλλά δεν θα ξαναέπαιρνα. Κουράστηκα με τις αναβαθμίσεις τους. Ενα φτιάχνουν, δέκα χαλάνε.
Η 8.1.1.0 ήταν η καλύτερη τελικά.
Με ποιον τρόπο μπορώ να την ξαναπεράσω?
Εχω βραχυκυκλώσει με τα firmware για το xiaomi και τις κωδικές ονομασίες τους.
Σε κάθε μία, κάτι βασικό ξεκινάει να δουλεύει, και κάτι σταματάει. Κουράστηκα πραγματικά. -
@andreasp για να πας πίσω σε προγενέστερη Stable έκδοση ή σε έκδοση Developer, θα πρέπει να κάνεις factory reset. Ως εκ τούτου θα πρέπει να στήσεις το κινητό από την αρχή διότι θα χαθούν εφαρμογές και ρυθμίσεις.
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
@andreasp για να πας πίσω σε προγενέστερη Stable έκδοση ή σε έκδοση Developer, θα πρέπει να κάνεις factory reset. Ως εκ τούτου θα πρέπει να στήσεις το κινητό από την αρχή διότι θα χαθούν εφαρμογές και ρυθμίσεις.
2. Πώς είναι δυνατόν απο έκδοση σε έκδοση να έχει τόση διαφορά η κατανάλωση μπαταρίας? Εκτός και αν τα έχει παίξει η μπαταρία μου, καθώς τον τελευταίαο μήνα ταλαιπωρήθηκε αρκετά σε φορτιστές αυτοκινήτου και κωλοφορτιστές πρίζας. -
-
Ο/H andreasp έγραψε:
ε κάθε μία, κάτι βασικό ξεκινάει να δουλεύει, και κάτι σταματάει. Κουράστηκα πραγματικά.
Από την στιγμή που κουράστηκες, γιατί συνεχίζεις και το πειράζεις;
Στο downgrade υποχρεωτικά θα κάνεις Factory Reset.
Και να θυμάσαι ότι όσο σε πιο παλιά ROM πηγαίνεις, τόσο καλύτερη αυτονομία θα βλέπεις στην συσκευή σου.
Τα upgrades λειτουργούν αντιστρόφως ανάλογα στην αυτονομία της συσκευής ως επί των πλείστον.
Σπανίζουν οι περιπτώσεις που είδαμε βελτίωση αυτονομίας μετά από upgrade.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Τώρα ξαναγυρίσαμε στον κανονικό του φορτιστή.
Την διαδικασία για το miflash και τα αρχεία, που τα βρίσκω?
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H andreasp έγραψε:
ε κάθε μία, κάτι βασικό ξεκινάει να δουλεύει, και κάτι σταματάει. Κουράστηκα πραγματικά.
Στο downgrade υποχρεωτικά θα κάνεις Factory Reset.
Και να θυμάσαι ότι όσο σε πιο παλιά ROM πηγαίνεις, τόσο καλύτερη αυτονομία θα βλέπεις στην συσκευή σου.
Τα upgrades λειτουργούν αντιστρόφως ανάλογα στην αυτονομία της συσκευής ως επί των πλείστον.
Σπανίζουν οι περιπτώσεις που είδαμε βελτίωση αυτονομίας μετά από upgrade.
-
-
Ο/H andreasp έγραψε:
. Πώς είναι δυνατόν απο έκδοση σε έκδοση να έχει τόση διαφορά η κατανάλωση μπαταρίας? Εκτός και αν τα έχει παίξει η μπαταρία μου, καθώς τον τελευταίαο μήνα ταλαιπωρήθηκε αρκετά σε φορτιστές αυτοκινήτου και κωλοφορτιστές πρίζας.
Factory reset plus system,internal storageYou may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0