@tasarasch fastboot rom gtv 6,5,5 από εδω μέσα την βάζεις με miflash κ τα κάνει όλα μόνο του μέχρι να πάρεις ένα καθαρο κινητο .το zip του modem ψαχτο απο την αναζητηση , δεν καταφερα να το βρω ξανα εδω μέσα αλλα μην νομιζεις ότι κάνει κ τπτ σπουδαίο .Μετα από την fastboot rom , βαλε την thunder stable 8.0.2 του gkalen ετσι για δοκιμή να δεις την διαφορα κ μετα πέρνα την xtrv 8.2.1 που εχει αλλα χαρακτηριστικά
[Ενημέρωση 6/8/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
-
Ο/H eti666 έγραψε:
-
Παιδιά στο kenzo μου έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές ενώ έχω φουλ σήμα h+ πάω να συνδεθώ στο ιντερνέτ πχ στην εφαρμογή του fb lite αλλά και στη σελίδα του fb από τον πλοηγό και δεν συνδέεται ακόμα.α και με επανεκκίνηση και μετά από αρκετές προσπάθειες μπαίνει. Το θέμα είναι ότι αυτό μου το κάνει ακόμα και μετά από wipe cache και dalvic.Και το ίδιο πρόβλημα το παρατηρώ και στην εφαρμογή του instagram. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο?
Στην 8.2.1 έκδοση
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H cal έγραψε:
Παιδιά στο kenzo μου έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές ενώ έχω φουλ σήμα h+ πάω να συνδεθώ στο ιντερνέτ πχ στην εφαρμογή του fb lite αλλά και στη σελίδα του fb από τον πλοηγό και δεν συνδέεται ακόμα.α και με επανεκκίνηση και μετά από αρκετές προσπάθειες μπαίνει. Το θέμα είναι ότι αυτό μου το κάνει ακόμα και μετά από wipe cache και dalvic.Και το ίδιο πρόβλημα το παρατηρώ και στην εφαρμογή του instagram. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο?
Στην 8.2.1 έκδοση
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και η 8.1.1.0 το κανει που και που στο kate.
Οπως εχω καταλαβει ειναι προβληματικο γενικα το MIUI.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
καντε επανεγκατάσταση τις εφαρμογές αφοτου πρώτα καθαρίσετε τις cache της καθεμιάς εφαρμογήςRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
@gkalen Όλες τις τελευταίες εβδομάδες ακολουθώ τις αναβαθμίσεις των dev xtrv με αποκορύφωμα την τελευταία aroma 7.6.29. Σε όλα εξαιρετικές, αλλά η μπαταρία όλο και χειροτερεύει. Για να δοκιμάσω την stable 8.2, αρκεί ένα wipe cache και factory reset? Ή από την αρχή με fastboot rom κ.ο.κ.?
-
@vayio
Swipe to factory reset , αυτό φτάνει ..
Αν όμως η stable δεν είναι ίδια android version με τη developer , τότε θες fastboot rom για downgrade -
-
Καλησπέρα αγόρασα προσφάτως από το πλαίσιο το redmi note 4x 64gb/4gb και θα ήθελα την βοήθεια σας 1ον) ενώ έλεγε 4χ και μέσα στα στοιχεία της συσκευής λέει 4 σκέτο (global version στο κουτί)
και 2ον εάν έχω να κάνω άλλο "μαμίσιο" update? Επίσης πως θα ανεβάσω στιγμιότυπα από το κινητό εδώ?REDMI NOTE 4X (MIDO) 64/4 MIUI GLOBAL 9.2|STABLE VERSION 9.2.1.0 (NCFMIEK) -
Ο/H pmike26 έγραψε:
Καλησπέρα αγόρασα προσφάτως από το πλαίσιο το redmi note 4x 64gb/4gb και θα ήθελα την βοήθεια σας 1ον) ενώ έλεγε 4χ και μέσα στα στοιχεία της συσκευής λέει 4 σκέτο (global version στο κουτί)
και 2ον εάν έχω να κάνω άλλο "μαμίσιο" update? Επίσης πως θα ανεβάσω στιγμιότυπα από το κινητό εδώ?
2ον) Οι ROM που φοράνε οι συσκευές είναι συνήθως GLOBAL Stable ROM, και αναβαθμίζονται συνήθως κάθε 2-3 μήνες.
Μέσα από το Tab Συνημμένα που έχει κάτω ο επεργαστής κειμένου όταν γράφεις ένα μηνυμα, μπορείς να ανεβάσεις τις εικόνες που θέλεις...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0